Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, to do pływania. Rozmiar S a nie 3 pomyliło mi siękayama wrote:Ale to są jakieś specjalne do pływania?
A są, takie czerwone, chyba u nas M były by dobre
I na to już bez żadnych gaci?
One są bardziej obcisłe niż zwykle pieluchy, nie zakładałam na to żadnych gaci
Ale też nic nam się na szczęście nie przytrafiło.
kayama lubi tę wiadomość
-
Też używam pieluch z rossmana, ale widziałam też okazyjnie w biedronce i lidlu, niektórzy rodzice na takie pieluchy zakładają dziecku kąpielówki lub strój kąpielowy, moja śmiga w samej pieluszce.
Ja może nie o zabkowaniu, ale moja teściowa święcie wierzy że jak jej się ząb śni to znaczy że ktoś umrze 🙈 czasem w dalszej rodzinie ktoś umiera, a ona wyskakuje że wiedziała że ktoś umrze bo pół roku temu jej się zęby śniły 🙈
Starszej szwagierki prorokowala wkrótce zęba, i wyszedł... 2 mce później 😁
A my dziś po szczepieniu, dopiero 2 dawka, jakiś zawsze coś się w domu działo, waga 8300 💪 matka to czuje -
Myszk@ wrote:A my dziś po szczepieniu, dopiero 2 dawka, jakiś zawsze coś się w domu działo, waga 8300 💪 matka to czuje
Moja trochę starsza 8200 , i też to czuje! Chyba mi bicepsy rosną..
Wika ewidentnie gardzi mięsem, to nie przypadek bo nie chciała jeść dziś znów, rosołku drobiowo wieprzowego. No to się w matkę wdała
Ciekawe jak będzie z rybą, ja lubię, mój nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 20:35

-
Ale Wasze bobasy chodzą wcześnie spać.. Moja około 19-20 dopiero z drzemki wstaje.werni wrote:Małego nie zdążyłam wykąpać. Padł mi. Na spiocha nakarmilam.

A dzisiaj druga noc z atrakcjami. Siedzę i bujam.
Edit: padła około 2:40. Oby to skok albo zęby, bo to kiedyś się kończy 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 03:22
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.

Naturalsik ❤️

Po latach walki 💝 -
Mój to 18-19 idzie spać później się budzi 22-23 później 1:20 i 4:30. Przeważnie są 3 pobudki rzadko dwie. I się budzi z zegarkiem w ręku.
-
Kalija, a jak te kupki wygladają? Nie są ze śluzem?
Na odparzenia najpierw maść pięciornikowa a potem (kolejne zmiany pieluszki) bephanten baby. Szybko pomaga. 😊
Opowiedzcie mi więcej o tych wędzidełkach. Piszecie o otwartej buzi i moja często tak śpi. Ale jak zamknie to sprawdzałam i ma tak jak na filmiku, który Domi wrzucała.
Na co jeszcze zwrócić uwagę zanim?
Z kamieniem jest ok. 😊
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Nie bój się nie przyzwyczaisz. Ja odciagalam coś koło tygodnia po 12-15 sesji. Potem już czułam że po 1,5h cycki były nabrzmiałe, to wydluzalam o 20 min i potem schodziłam z sesji jeżeli było wystarczająco mleka. Jak patrzyłam w dziennik to spadek miałam o 400ml dobowo, wróciło do 800 po 2 tygodniach. Teraz jestem na 8miu sesjach i jest 700 z kawałkiem.Niebieska Gwiazda wrote:Pierniczkowa,już drugi dzień odciągam się co godzine.Ile dni jeszcze tak działać?Chodzi mi o to by nie przyzwyczaić piersi do takiego trybu pracy.Jaka taktyke obrać?
Niebieska Gwiazda, werni lubią tę wiadomość