Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kayama wrote:Ale to są jakieś specjalne do pływania?
A są, takie czerwone, chyba u nas M były by dobreI na to już bez żadnych gaci?
One są bardziej obcisłe niż zwykle pieluchy, nie zakładałam na to żadnych gaci
Ale też nic nam się na szczęście nie przytrafiło.
kayama lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Też używam pieluch z rossmana, ale widziałam też okazyjnie w biedronce i lidlu, niektórzy rodzice na takie pieluchy zakładają dziecku kąpielówki lub strój kąpielowy, moja śmiga w samej pieluszce.
Ja może nie o zabkowaniu, ale moja teściowa święcie wierzy że jak jej się ząb śni to znaczy że ktoś umrze 🙈 czasem w dalszej rodzinie ktoś umiera, a ona wyskakuje że wiedziała że ktoś umrze bo pół roku temu jej się zęby śniły 🙈
Starszej szwagierki prorokowala wkrótce zęba, i wyszedł... 2 mce później 😁
A my dziś po szczepieniu, dopiero 2 dawka, jakiś zawsze coś się w domu działo, waga 8300 💪 matka to czuje -
Myszk@ wrote:A my dziś po szczepieniu, dopiero 2 dawka, jakiś zawsze coś się w domu działo, waga 8300 💪 matka to czuje
Moja trochę starsza 8200 , i też to czuje! Chyba mi bicepsy rosną..
Wika ewidentnie gardzi mięsem, to nie przypadek bo nie chciała jeść dziś znów, rosołku drobiowo wieprzowego. No to się w matkę wdałaCiekawe jak będzie z rybą, ja lubię, mój nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 20:35
-
werni wrote:Małego nie zdążyłam wykąpać. Padł mi. Na spiocha nakarmilam.
A dzisiaj druga noc z atrakcjami. Siedzę i bujam.
Edit: padła około 2:40. Oby to skok albo zęby, bo to kiedyś się kończy 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 03:22
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Mój to 18-19 idzie spać później się budzi 22-23 później 1:20 i 4:30. Przeważnie są 3 pobudki rzadko dwie. I się budzi z zegarkiem w ręku.
-
Kalija, a jak te kupki wygladają? Nie są ze śluzem?
Na odparzenia najpierw maść pięciornikowa a potem (kolejne zmiany pieluszki) bephanten baby. Szybko pomaga. 😊
Opowiedzcie mi więcej o tych wędzidełkach. Piszecie o otwartej buzi i moja często tak śpi. Ale jak zamknie to sprawdzałam i ma tak jak na filmiku, który Domi wrzucała.
Na co jeszcze zwrócić uwagę zanim?
Z kamieniem jest ok. 😊
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Niebieska Gwiazda wrote:Pierniczkowa,już drugi dzień odciągam się co godzine.Ile dni jeszcze tak działać?Chodzi mi o to by nie przyzwyczaić piersi do takiego trybu pracy.Jaka taktyke obrać?
Niebieska Gwiazda, werni lubią tę wiadomość