Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kayama wrote:Moja skończyła 7 miesięcy
Niezapominajka a twoja 8
Niedługo zaczną chodzić, mówić mamo i "tato daj kasę".kayama lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Vaniliowa wrote:No niestety forum upada, większość przeszła na FB. Tylko grupa fejsbukowa jest tylko dla VIP'ów 💪
Mój synek jak skończył 6 miesięcy to ważył 9kg 🙈 a tak całą ciążę i do tego 6 miesiąca był w 50 centylu.
Jest kawał chłopa ! 🙈
Moja, to przy Twoim kruszynka.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Vaniliowa wrote:Raczkują bądź siedzą wasze szkraby? 🥰
Vaniliowa, Niezapominajka5, werni lubią tę wiadomość
-
Vaniliowa wrote:Niezapominajka, teraz ma w sumie 6.5 miesiąca więc myślę że dalej koło 9. Mam taką nadzieję hahah, bo ręce bolą 🙈
A ile Twoja waży ?
Powiem Ci, że od mojej kuzynki córka jak miala niecałe 4 miesiące to ważyła 8 :o ale jest z niej kluska 🤫🙈😁Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Frida91 wrote:Moja raczkuje i już siada ale podpiera się przy tym rączką albo jest mocno pochylona do przodu. Ale nóżki ma wyprostowane
Jeśli nie widziałyście, to bardzo polecam "niemowlęta" na netflixie. W sam raz na ten etap rozwoju naszych maluchów.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Bardzo szynko😁 tak jak pierniczkowa mówi "na każde przyjdzie pora".
Jeśli nie widziałyście, to bardzo polecam "niemowlęta" na netflixie. W sam raz na ten etap rozwoju naszych maluchów.Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Vaniliowa wrote:No niestety forum upada, większość przeszła na FB. Tylko grupa fejsbukowa jest tylko dla VIP'ów 💪
Dla osób, które udzielają się regularnie i nie mają problemu z pokazaniem swojego lub dziecka wizerunku.
Też żałuję, że nasz wątek upada. -
Vaniliowa wrote:Raczkują bądź siedzą wasze szkraby? 🥰
Moja się turla i podnosi pupę, już jakby do raczkowania ćwiczy, na kolanka podnosiAle nie wiem czy się cieszyć, trzeba chatę ogarnąć bo wszędzie coś stoi na podłodze, gniazdka na wierzchu, kable! Nie wiem jak to ogarnąć..
-
Frida91 wrote:Dokładnie, każde dziecko jest inne o ma swoje tempo. Nie ma co niczego na siłę przyspieszać
Moja za to nadal nie ma na razie zębów
W gondoli się jeszcze mieści, chociaż ma coraz mniej miejsca.
A Tu Was Vaniliowa?
Kalija, co tam u Was?
Chimera i jak po podcięciu? Wreszcie jest ok? Wy już obniżyliście łóżeczko, nie? Jak Ci się odkłada małego? Czy może zasypia w łóżeczku?
A Wy Domi? Musicie jeszcze raz ciąć? Szymi to już pewnie po domu lata
Pierniczkowa, jak Karolka? Kończysz powoli przygodę z KP, czy włączysz podtrzymujesz pomysł o roku?
Frida91, nasze małe to takie trochę bliźniaczki. Na jakim etapie jest Rozalka?
Werni, jak Wojtek? Już dłużej leży na brzuszku
Ania95, Mikołaj zaczął lepiej jeść? Już nie wymiotuje?
Vampire, Nadal planujecie spotkania z fizjoterapeutka, czy już koniec?
Marcelina85, gorączka okazała się 3-dniówka, czy może jednak zęby wyszły?
A U Was Trzydziecha? Jak tam? Tomek zaczął lepiej spać w dzień, czy dalej wystarcza mu nocne spanie? Jak dajesz radę?
E_linka2 a jak bliźniaki? Danka dalej wyprzedza brata? Przeszedł lęk separacyjny, czy się nasilił?
Nacha, Tytus jadł już sushi? Taki żarcik 😁 masz jakiś pomysł na łatwe podanie awokado? Nie mam pomysłu, bo sama też nie jadam.
Drzewko, Kazik dalej daje Ci popalić po nocach?Co u Was?
Myszk@, a Nikoś? Nadal tak łatwo rozprasza się przy jedzeniu? Mam podobny problemostatnio aż próbuje mi wstawać.. Eh. Zaczął lepiej jeść nowości?
Kayama, chatę ogarniać. Nie zaszkodziładnie sobie radzi
Niebieska Gwiazda, a jak Adaś? Zastępujesz jakieś nowe posiłki, czy na razie tylko ten jeden? Dalej tak ładnie je?
Sylvka, dalej tak wyglądasz raczkowania?Mały robi coś więcej niż obroty wokół własnej osi? Co u Was?
AnaKwiat, jak tam Krzyś? Dalej tak wyglądasz męża z pracy?Ja mojego tak 🙈
Applejoy, a jak tam u Was? Jeździcie już w tej spacerówce? Czy dalej się dźwiga w gondoli?
Anhydra, jak Olek?
IGA.G, jak tam Lusia?
Camelia, a co dawałaś już przy blw?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 00:54
werni lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka jestem nadal na 6 sesjach, więc zanim zejdę do 0 to trochę jeszcze minie. Na razie walczę z koszmarami Młodej, nie wiem o co chodzi ale co parę godzin budzi się z takim strasznym krzykiem. Oczy zamknięte ale drze się ile sił w płucach,.nie idzie jej uspokoić. Nocki dramat