Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chimera wrote:Cóż za wyróżnienie! Dziękuję! Dziękuję moim rodzicom, którzy wychowali mnie w duchu januszostwa. Mojej siostrze, która swoją rozrzutnością dawała mi przykład "jak nie zarządzać swym kieszonkowym". Oczywiście dziękuję mężowi, który wspiera mnie w codziennym januszowaniu. Nie zapominam oczywiście o szacownym jury.
Czy tytuł łączy się z jakąś nagrodą? 🤣🤣🤣
Od tej pory tylko ścinki z papieru ściernego! Od czegoś trzeba zacząć zmianę na lepsze!! 😁😁😁Chimera lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Anhydra wrote:Kuźwa a u mnie znowu zastój...i to w tym samym cycku 😭. I teraz zagwozdka...czy wytrzymam do rana, czy zaryzykować i manewrować śpiącym Młodym po łóżku, aby to odetkać? Fuck fuck fuck...
Czy to możliwe, że pogarsza mu się na tym etapie ssanie przez to jeszcze nieskorygowane wędzidełko?
Tak, myślę, że to możliwe - buzia rośnie a wedzidełko trzyma.
Ja miałam często zastoje , 2 razy zapalenie , wszystko minęło po podcieciu skróconego wedzidełka. Kiedy macie zabieg ?
Ja bym przyłożyła do piersi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 00:22
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:Werni moja też się pręży, zaawansowana poziomofobia.
Kurcze nie słyszałam o tym. Chyba napisze do kolegi co o tym myśli. Od niedawna to robi. -
Kalija wrote:Tak, myślę, że to możliwe - buzia rośnie a wedzidełko trzyma.
Ja miałam często zastoje , 2 razy zapalenie , wszystko minęło po podcieciu skróconego wedzidełka. Kiedy macie zabieg ?
Ja bym przyłożyła do piersi.
Za tydzień zabieg.
Ostatecznie go przyłożylam na śpiochu do góry nogami i pięknie wszystko zeszło. Chyba nawet nie odczuł różnicy pozycji 😅.
My na noce nie narzekamy- pobudka o 3, o 6 i dopiero 10 minut temu już rozpoczęcie dnia...tylko Wam powiem, że pomimo tylu godzin snu ja jestem bardziej niewyspana niż gdy mialam tryliard pobudek 🤷♀️Kalija lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
werni wrote:Kurcze nie słyszałam o tym. Chyba napisze do kolegi co o tym myśli. Od niedawna to robi.
-
werni wrote:Dziewczyny mój syn od niedawna jak go biorę na ręce to mi się wygina w łuk. Nie wiem czy to dobrze.
Wiktoria tez się tak czasami (nie zawsze) odgina, gdy biorę na ręce to robi nagły mostek do tylu i raz z takim impetem że prawie mi wypadła z rąk, się zdenerwowalamW ogóle strasznie ruchliwa się zrobiła i ewidentnie schudła
Więcej spala.
-
Moja ostatnio budzi się wieczorami co chwilę dopóki sama nie przyjdę już do łóżka. Od rana też jęki i steki o 5 rano. Już brak mi cierpliwości czasami, co ni3 zrobię to źle
A wieczorem mam z nią chodzić spać po 19? Dziecko mi się popsuło 😩
-
Niebieska Gwiazda wrote:Młody poszedł spać o1:30,o 3 i 6 odciąganie,o 7 nowy dzień.Zwykle przesypiamy całe noce a tu dziś...Starszy też wstał o7,buu....
Niebieska a Ty nie miałaś się przenieść czasem na Lipcówki? Z tego co kojarzę, tam taką zgraną ekipę miałas, a u nas niby wiało nudą...Chimera lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Niebieska Gwiazda wrote:Młody poszedł spać o1:30,o 3 i 6 odciąganie,o 7 nowy dzień.Zwykle przesypiamy całe noce a tu dziś...Starszy też wstał o7,buu....
to ja budzę starszą o 7chce mieć coś z wieczora chociaż a dzięki takim pobudkom jest szansa ze szybciej pójdzie spać
-
nick nieaktualnyQwa ja to juz mam dość spania z Tytusem. Chodzę spać prawie z nim bo max 21. Wczoraj nie zdążyłam sie kołdra przykryć i jeb wiercenie szukanie smoczka jęki piski. Zawsze na cos zwalalam to ze tak „śpi”. Bo kolka bo nie było kupy a to zeby których nie widać. Co jemu cała szczeka wyskoczy na raz? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Dzis w nocy co godzinę musialam go poprawiać, bujać przykrywać. No jebne w końcu na Rio🤪
-
Pierniczkowa to o to chodzi. Wojtka jak biorę między nogi jak siedzimy to on też próbuje siadać. Ten mój kolega fizjo. Pokazał mi właśnie taką pozycje jak tak siedzimy trzymam go za rączki i podciągam do przodu. W ten sposób ćwiczy trzymanie główki.