Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierniczkowa, ja obecnie jestem na 5 sesjach - mleka na styk dla Danki, też już nie chce mrozić, bo mam całą szufladę, a w obecnej sytuacji chce mieć miejsce na jakieś zapasy. Dziś wyciągnęłam mm - pewnie skończy się tym, że będę mrozić co nieco, żeby chociaż 1 porcje mm jej wprowadzić. Trochę boję się dalszego wygaszania - niby póki co bez większych problemów, ale nie wiem jak to będzie jak będę ściągać jeszcze rzadziej. Choć przerwę nocna robię sobie już bardzo długa - dziś było 8h.[/QUOTE]
Ja odciągam tyle razy ile odciągałam.Momentami mam już dość.Spore zapasy mam w Łodzi,teraz jestem u rodziców i też mroże.Tutaj duža zamrażara i temp. mrożenia do -40.Właśnie jaka powinna być by mleko leżało rok i nie traciło wartości?Dla mnie zapasy mleka ważniejsze niż inne zapasy.
Piszesz o Dance by jej starczyło mleka,a na jakim mleku jest Józio?Zazdro wyspania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 12:16
-
Moja śpi na plecach i główka raz w jedną a raz druga stronę. Potem jak śpi z nami w łóżku to czasem śpi na boczku ale nieraz przekręca się później na plecy. Na brzuchu nigdy nie śpi. Obrót na brzuch to zawsze jest bodziec żeby wstać
Śpi bez żadnej poduszki.
-
nick nieaktualnyNiebieska Gwiazda wrote:Ja odciągam tyle razy ile odciągałam.Momentami mam już dość.Spore zapasy mam w Łodzi,teraz jestem u rodziców i też mroże.Tutaj duža zamrażara i temp. mrożenia do -40.Właśnie jaka powinna być by mleko leżało rok i nie traciło wartości?Dla mnie zapasy mleka ważniejsze niż inne zapasy.
Piszesz o Dance by jej starczyło mleka,a na jakim mleku jest Józio?Zazdro wyspania.
Musi być mniej niż - 18, w - 18 do pół roku można trzymać, poniżej, dłużej.
Nie ma tak dobrze, że tyle śpięwstaje i karmie dzieci, Józek budzi się co 3h, Danka zazwyczaj raz w nocy i potem nad ranem. Po prostu nie ściągam - ale to i tak dużo.
Józek jest na pepti. Ciągle miał problemy skorne i w końcu lekarka zleciła pepti. Jest na tym mleku od miesiąca, więc i tak karmilam go 6 miesięcy. Nie zdecydowałam się na diete - bo to duże wyzwanie, tym bardziej, przy 2 dzieci. Ja nie dałabym rady. Pewnie jakby był mniejszy to podjęłabym inna decyzję, a tak odpuściłam.
Muszę powoli dać mu coś mlecznego - ale spróbuję jogurt czy coś takiego - i zobaczę, czy to rzeczywiście mleko, czy nie. Wtedy w razie co będzie dostawał mleko z zamrożonych zapasów za jakiś czas. -
Mój pójdzie do Rossmanna obejdzie się na razie bez apteki
Podobno sa pustki, wpuszczają po kilka osób, sa rękawiczki 1 razowe. Musimy zaopatrzyć się w pieluchy, słoiczki, słynny papier toaletowy
Ten sam problem z papierem podobno jest w innych krajach, ja nie wiem ludzie przedtem go nie używali i nagle teraz zaczęli??
Czy wszyscy dostali biegunki. To taki znak czasów, kiedyś za kryzysów znikal z półek cukier a teraz papier
-
Vampire wrote:Albo ktoś tu coś zgłosił? 🤔 jakiś złośliwy chochlik na grupe się wkradł?
Czym wspomóc 💩? Prawie tydzień nic, a rozszerzona o marchewkę panna. Brzuszek twardy i się złości.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
trzydziecha wrote:Też mnie przeraża to że tor ludzi lekceważy to siedzenie w domu i łazi, grilluje itp, w Krakowie błonia pełne ludzi a nad zalewem grille i muzyczka w pełni
dobrze że pogoda się dziś trochę popsuła, chyba pierwszy raz się cieszę na załamanie pogody
Czy Wasze dzieci śpią na brzuszkach, na plecach czy na boku? Używacie jakichś poduszek czy na razie nic?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Drzewko, żałuję, że nie przeczytałam Twojego wpisu wcześniej. Aż Chciałabym zobaczyć, co spowodowało ujawnienie się moderatora 😁
Chimera, dobrze, że troszczysz się o rodziców. Ktoś musiał im nagadać. Nigdy nie wiadomo..
Pierniczkowa, brawo. Odkryliście sposób na małą. Niezmiernie się cieszę.
Werni, fajna ściągawka. Na pewno będę do niej wracać
Domi, 👏 należało się sommmsiadom💪 mnie też wkurza takie postępowanie. A jak czytam komentarze podlotków na spotted, to aż mnie kuzwica strzela. Bo oni przecież niezwyciężeni są.. A cała reszta, to banda rozhisteryzowanych oszołomów 😠😠😠
No i ta akcja z zaniżaniem statystyk.. Dziewczyna 27 lat, dziecko nie pozna matki 😭 co z tego, że miała koronawirusa, co z tego, że miała zapalenie płuc.. Ale przecież wdala się sepsa, to można jej nie policzyć do statystyk, nie? No comment.. 😥werni lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Nie uwzględnili jej w ofiarach śmiertelnych? Słyszałam tylko, że zmarła 27-latka po porodzie CC i z koronawirusem, ponoć od swojej matki. Szczegółów nie znam, ale sama sytuacja tragiczna.. Wiadomo, że każdego szkoda, ale to maleństwo któro wychowa się bez niej... 😢
Dziewczyny kpi, od powrotu do pracy ściągam pokarm i stwierdziłam, że jesteście mamy na medal. Ile z tym jest roboty!! Ściągam tylko rano i w pracy raz i mam dość, także wielki szacun! 💪👊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 18:53
Pierniczkowa, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Vampire wrote:Nie uwzględnili jej w ofiarach śmiertelnych? Słyszałam tylko, że zmarła 27-latka po porodzie CC i z koronawirusem, ponoć od swojej matki. Szczegółów nie znam, ale sama sytuacja tragiczna.. Wiadomo, że każdego szkoda, ale to maleństwo któro wychowa się bez niej... 😢
Dziewczyny kpi, od powrotu do pracy ściągam pokarm i stwierdziłam, że jesteście mamy na medal. Ile z tym jest roboty!! Ściągam tylko rano i w pracy raz i mam dość, także wielki szacun! 💪👊
Mimo, że miała ostre zapalenie płuc spowodowane koroną.
Również strasznie żal mi tego dzieciątkaTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Moja dzisiaj wciągnęła dwa pierogi ruskie, tak więc era słoiczków za nami. Młoda nie ma zębów, ale super sobie radzi z dużymi kawałkami. Zaczyna pełzać i podciągać nogi pod brzuszek więc jest progress po ćwiczeniach.
Chimera, kayama, werni, trzydziecha, Vampire lubią tę wiadomość