Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle wyobraźcie sobie, że mój mały chłopczyk przedwczoraj wziął i mnie uderzył (chyba przypadkowo 🤦 ) plastikowym koszem na zabawki w nos. W momencie zrobiło mi się pół nosa sinego z takim garbem na środku. Mam w niedzielę komunie od chrześniaka - mam nadzieję że całkowicie zejdzie do tego czasu 🤷🤫
-
werni wrote:MDW długo czekałaś na decyzję jako osoba bezrobotna?2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Ja dodałam bo jestem w ciąży. I potrzebowałam go żeby nie jeździć co chwila i podpisywać papiery.
Ciekawe jak mój długo będą rozpatrywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 00:41
-
Mają (pup) w regulaminie "jak najszybciej, maksymalnie do 30 dni"
Jedziemy dzisiaj sprawdzić poziom żelaza. Może w końcu będzie w normie. Pije codziennie szałwię a nadal w tej piersi która była aktywna przy karmieniu (nie karmię od kilku dni) man pokarm. Coś z tym zrobić? Czy się, nie wiem, wchlonie?2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Niezapominajka niestety nie mam jak dać linków bo oni tam wrzucają różne rzeczy w sklepie, co się akurat trafi i często cud fajnego wylowie. Warto zaglądać do TK Maxx
Z książeczek polskich u nas też się fajnie sprawdza "Witaj, ptaszku", piękna jest taka z wycinanymi elementami, mamy też z ruchomymi elementami "wydaje mi się że widziałem pingwina" i to też hit ale jeden element już wyrwany :pNiezapominajka5, werni lubią tę wiadomość
-
Też ostatnio polowałam w tkmax na buty dla małego, ale niestety same małe rozmiary u nas (18-21), a nam potrzebne 23 jak nie 24 🤷🏻
Zaczynają się chłodniejsze dni, a on nadal ma tylko sandały, bo w żadne półbuty nie wchodzi przez te podbicie, będzie trzeba znów wyskoczyć z kasy 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 11:06
-
My dostaliśmy dużo fajnych butkow, póki co Tomcio nie chodzi ale na próbę mu chciałam przymierzyć no i straszny ryk :p od razu ściąganie, zresztą tak jak ze skarpetkami i czapka.
Czy Wasze dzieci chętnie noszą czapki i skarpetki? Trochę się boje zimy -
Mój skarpetki nosi tylko pod sandałami, bo ich nie potrafi ściągnąć 🤣🤣 czapki to jest zło totalne, kask na rower oczywiście jest u niego kwalifikowany jako czapka i dlatego nasza przejażdżka na rowerze zakończyła się ogromnym rykiem i powrotem na syrenie po 5 minutach 🤦🏻♀️ Na urlopie byliśmy na długiej przejażdżce po lesie i podobało mu się, śmiał się całą drogę, ale tam nie miał kasku 🙄
Wybieram się w tym tygodniu na wycieczkę do koleżanki do Krakowa, liczę że będzie miał 2 drzemki- w drodze tam i spowrotem 🙏 -
Moja nosi 20, 21, ma kapcie do żłobka 20 kupione miesiąc temu dzis mierzyłam i sa na styk
Ma po bracie jedne półbuty i ciepłe buty zimowe, na razie pasują
Ale pewnie coś jeszcze trzeba beze kupić. Czapki też ściąga, ale przez chwilę, potem zapomina i czapka na głowie zostaje. Skarpetki podobnie. Za to buty lubi, nie ściąga, podziwia
-
Moja raczej nie ściąga
Zdarza się, że zdejmie skarpetki, ale to raczej wtedy, gdy jest jej za ciepło.
Wstrzymałam się i nie kupowałam letnich butów do chodzenia.
Po trawie chodziła boso.
Teraz kupujecie przejściówki, czy od razu myślicie o zimowych?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Mój to nie znosi czapek. Odrazu ściąga. Na szczęście skarpetek i bucików nie ściąga. Mamy jedne co są akurat na niego które dostał i w nich jak narazie jest. Też nie chodzi i podomnie jak u Kayamy tylko na spacerze mu zakładam. Czasami usiądziemy na ławce i wyjmuje go z wózka to z nim spaceruje.
-
Werni, może Wojtkowi za głośno w autobusie? 🤷♀️ Niektóre dzieci są wrażliwsze słuchowo.
Od kiedy zrobiło się chłodniej to skarpety zostają na nogach 😁 liczę na to że z czapkami będzie podobnie, czekam na chłody i dopiero wtedy czapa na głowę
Chimera, u nas starsza siostra nosi kask, bo wtedy może na rowerze jeździć, jak Nikoś to widzi to się drze "DAAAAAA" więc ona ma kask na rowerku a on jej stary w wózku 🤦♀️ polecam starsze rodzeństwo 😁 -
Może i tak. Na początku jest wrzask płacz pozniej na szczęście trochę się uspokaja. Ostatnio udało się nam pojechać do zoo. Do domu jak wracaliśmy to całą drogę przespał
obudził się jak wyszliśmy z autobusu.