Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Vaniliowa super, trzeba uczyć sprzątania po sobie
Kurczę moja jeszcze takich rzeczy nie umie. Zresztą do kuchni jej nie wpuszczam. Wiktoria na razie tylko wszystko wyciera, jak zwędzi chusteczkę to wyciera zabawki, sobie buzie, mnie wyciera, dywan
Nie naśladuje zwierzątchociaż ja jej dużo powtarzam jak robią zwierzątka , pokazuje palcem w książkach, nie mówi nic więcej poza "nie, mniam, mama, tata, jeszcze aaa jak idzie spać".
A, jest postęp bo nie tylko zdejmuje ciągle skarpetki i czapkę ale jak zdejmie próbuje zakładaćz mizernym skutkiem oczywiście hehe. Ostatnio też zakładała sobie na głowę pokrywkę od garnuszka na klocuszek, widać przypomina jej kapelusz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2020, 20:35
-
Wojtek ostatnio przy zabawie klockami to jednym próbował mi podawać do buzi niby to kubeczek. Dziś to samo robił i podawał mężowi.
Schodzenie z łóżka szybko pojął i nawet to robi bez pomocy naszej. Co raz częściej się puszcza jak chce przejść z łóżka do fotela omijając stoliczek. -
Ojj jeszcze gdyby tak po sobie chciał zabawki sprzątać 🤦🤦🤦
My to za rogówką mamy mini plac zabaw 🤣 co chwilę muszę wyciągać zabawki, skarpetki, butelki 😁
Ja preferuję kurtkę na zimę, myślę że Adaś by popadł w szał gdybym mu ubrała kombinezon i miałby ograniczone ruchy - on jest wulkanem energii.
My nosimy 86/92... Zależy jaka firma. Też mam dylemat co do rozmiaru kurtki, czy nie lepiej ciut większa.🤷 -
Wiktoria ma kombinezon odziedziczony, ale myślę aby kupić jej jeszcze ciepłą kurtkę. Kupujemy na 86, większa to będzie za duża. A na zimę zakładacie rajstopy pod spodnie czy same ocieplane spodnie? Jakby był śnieg to myślę aby kupić sanki
W zeszłym roku nie było i nie wiadomo jak w tym będzie z tym śniegiem
Ja z dzieciństwa pamiętam jak uwielbiałam sanki, wtedy to były prawdziwe zimy. Pamiętam skrzypienie śniegu pod płozami i wywrotki
-
Ja kupiłam sanki siostrzeńcowi na święta właśnie jak miał około 1,5roku, minęło od tego czasu jakieś 6 lat i wiele okazji do jazdy na sankach to nie miał 🙄 w zeszłym roku to musieli w Beskidy jechać żeby młodszy śnieg zobaczył 🙈 także ja nie kupuje sanek, jak będzie śnieg, to te sanki pożyczymy, bo chłopaki to teraz na dupolotach zjeżdżają...jak jest po czym 😉
Czeka na nas kurtka w paczkomacie, pójdziemy po nią po drzemce 😁 Kupiłam przedwczoraj na promocji w cocodrillo, jestem ciekawa czy rozmiar będzie dobry, bo wzięłam 92. Wzięłam też drugą w rozmiarze 86, gdyby ta była za duża. Jedną zwrócę, ale bardziej podoba mi się ta wieksza. -
Ja kupilam kurtkę 80 używana na Vinted ale jak nowa. Jest trochę przyduza ale nie za mocno więc będzie akurat. Mała też nosi 74/80. Spodnie mam zamiar kupić jeszcze na razie takie nieprzemakalne a później ocieplane. Pewnie pod to rajstopy na zimę. I muszę kalosze kupić koniecznie. Polecacie jakieś? Mały wybór jest w takim małym rozmiarze 19/20.
Też żałuję że Rozalka pewnie nie pozna takiej zimy jakie ja pamiętam z dzieciństwa, tych szaleństw na śniegu, sanek, bałwana. Szkoda. Ja w zeszłym roku chyba ani razu nie widziałam śniegu, chyba że dosłownie milimetrową warstwę przez chwilę.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Nie jestem z tego wątku, ale mam bardzo ważny komunikat a wręcz błaganie:
Kochane Mamy❤! ŚLICZNY MICHAŁEK walczy z chorobą, a inne Mamy mu w tym pomogą...
Jeśli tylko możesz wesprzyj leczenie tego maluszka...
https://www.siepomaga.pl/sierpniowemamuskisiepomaga-pl
Z góry serdecznie dziękuje❤
Zapraszam również do grupy licytacyjnej:
https://m.facebook.com/groups/926688057674235/?ref=share
❤