Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Syn ma na razie 9 zębów i tak jakby te czwórki trochę przystopowały. Chyba zdecyduję się na kurtkę w rozmiarze 86, bo się znając pogodę to pochodzi w niej nawet do maja. Z nowości dostałam zasiłek, okresu nadal nie. Czeka mnie chyba wizyta u ginekolożki, ale może poczekam do listopada.
werni lubi tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Tu też napiszę, dziś byłam na usg połówkowym, wszystko ok, mały waży 428.94g sporo więcej od Wojtka no i będzie drugi syn. Grześ
Niebieska Gwiazda, kayama, Vaniliowa, Frida91 lubią tę wiadomość
-
No właśnie
U nas dobrze, w żłobku coraz lepiej, do pan się uśmiecha, robi papa, dobrze je. We wtorek ma zostać 1 raz na spanie. Pytanie mam czy któraś sadza na nocnik? W żłobku dzieci uczą, podobno ładnie siedzi więc chce kontynuować. Tylko nie bardzo wiem kiedy wysadzac i na jak długo
-
U mnie teraz rutyna. W styczniu podchodzimy do drugiej procedury więc teraz dieta, suplementy
Karolinka w żłobku super. Bawi się raczej sama, ale zaczęła jeść. Co prawda w nocy nadal co 3h butlą ale przynajmniej przesypia od 20 do 7
werni, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Pierniczkowa super.Moja znajoma miała pojawić się w klinice w styczniu,grudzień im wyleciał przez świěta.A w styczniu okazaľo się,że w ciąży jest.Tobie też tego życzę.
U mnie lipa.Jestem zła mam super extra owulacje,a faceta brak.Tak mi się wydaje bo testòw nie robie.Szkoda robić bo I tak nic z tego nie bědzie.Po objawach to mam owulkę jak dwadzieścia lat temu.Ehh..
-
Przy zajściu teraz w ciążę to też dawno takiej owulki niee miałam. Jajniki bolaly bardzo. Wcześniej wogole nie odczuwałam ich.
-
Kochane, jak wasze dzieci przechodziły czwórki?
Miały gorączkę? Przez jaki czas i jak wysoka? Pomagało coś na zbicie?
Zastanawiam się czy u mojego to wina czwórek ( widziałam że jedna już prawie się przebiła... ) Młody rano wstal z gorączką, jeszcze nigdy nie miał.
Miał 37.5 później 38 i za chwilę patrzę 38.9 więc dałam mu ibum. Zasnął na godzinkę i wstał mając 37, całkiem inne dziecko... Bawił się , cieszył...
Po czym trwało to z 2h, no i znowu 38.2 później 38.9... nie wiem czy to może być wina ząbków.
Taki biedny marudny, tylko leży albo siedzi.
No i raz mi dzisiaj zwymiotowałWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 18:39
-
Na zęby nigdy gorączki.Z tego co wiem to najlepszy nurofen.To od innych mam wiem.
Takie objawy mieliśmy przy trzydniówce.Gorączka nawet 39 I trochę.Ibum lub nurfen zbijał.Tak przez trzy dni.Potem wysypka u nas delikatna,starszak miał dużą.
A I oczywiście po zbiciu gorączki dziecko zupełnie spokojne I żywe.Po zbiciu temp 37.Moze to to u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 19:57
-
Nie pomogę bo moja zęby przechodzi zupełnie bezobjawowo, przynajmniej nie widać żadnych dolegliwości.
A dziś wieczorem zobaczyłam coś jakby wodnisty katar z jednej dziurki 😤. Wpuściłam sól morska, przykleilam Aromactiv i pozostaje modlić się żeby do rana przeszło. Jutro ma przekładanego już raz logopede a w piątek szczepienie tez raz przekładane...
-
Vaniliowa wrote:Całkiem możliwe, dziś pierwszy dzień... Zbója się właśnie do 37/37.3. po zbiciu normalny wesoły.
Konsultowałas z lekarzem ?
Z tego co widzę na ulotce to można co 6h brać ibum, a mu wraca tak po 4 😤
Trzydniówke pamiětałam po starszaku.u nas też gorączka wracała po czterech.Dzwoniłam do jednej zaufanej lekarki,ale miała urlop I po objawach powiedziała że to trzydniówka.A I u nas też wtedy zęby szły.
-
kayama wrote:A gdzie się facet podział?
Ja miałam pierwszy okres po kuracji antykami już bez brania tabletek i był normalnyCzyli bez krwotoku, bez dużych bólów, nie dwa tygodnie tylko 5 dni. Uff. Może coś się naprawiło zobaczymy.
Msłż wyjechał służbowo na dwa tygodnie.Ja w tym czasie pojechałam do rodziców.Sama z dzieciakami siedzieć nie będě.