Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie muszę Adaskowi kupić jakieś zimowe... Nosi 23rozmiar z czego od kuzyna mała jest starsza o rok i dwa miesiące i ma też taki rozmiar 🙈🙈
Chciałabym do młodego buty musztardowe - taka ma kurtkę 😍
Chimera, ile dałaś za buty z Bartka ?
175 😍😍 super 😍😍 niestety mi nie było dane być wysoką - rodzice też nie są.
Mój mąż ma 184, a ja 162.
Taki knyyypek ze mnie haha. 🙈 -
To Wika ma małe nogi, chyba po mnie, nosi teraz 20-21, dł stópki 12 cm. Ja przy 170 cm mam 37, 24 cm. Mieliśmy kozaczki bardzo ładne po siostrzencu i wczoraj okazało się że już za małe
Także musimy buty kupić.
Co do wzrostu ja b jestem wyższa niż mama, tata miał 175 więc jakiś wysoki też nie był. Mój R. ma 186 nie wiadomo po kim bo rodzice nie bardzo wysocy, chociaż teściowa ma 170, ale teść podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 10:22
-
Vaniliowa 190 zł 🥴 kupowaliśmy w silesii na piętrze. Piękne mieli takie rude z liskiem na przodzie, ale to była jakaś inna firma. Ceny za te buciki spore, ale niestety jak chodziłam po ccc czy innych takich sieciowych sklepach, to żadnego buta nie dałam rady mu wsadzić na stopę przez te podbicie🤦🏻♀️
Kayama myślę że to nasi mają duże stopy, a nie Twoja małe, jak na ten wiek. -
Niektórzy wzrost po dziadkach dziedziczą
Moja mama niższa ode mnie, a tata 170, więc też słabo.
Ja to jeszcze ok, ale mój brat strasznie ubolewa bo właśnie ma 170 i dla niego to kompleks.
Adaś ma długość stopy ok. 14cm.werni lubi tę wiadomość
-
Wojtek przez to że niski to tak nie wygląda na chudego. Ma policzki, takie pucie jak ja na to mówię
Ja to niska 156cm po mamie też ma tyle. Mąż ma 173cm. Jest najwyższy z rodzeństwa. Tata i brat są wyższi. Mają koło 180cm.
Bracia cioteczni podobnie mieli jak u was. Najpierw w szkole podstawowej byli najmniejsi potem jak wyrośli.wujka przerosli. Starszy to ma wzrost z moim bratem. Ciekawe jak młodszy syn będzie.
Co do stopki Wojtek ma około 20.
Musze mu też kupić butki tak chyba powyżej 20 jak chce zmieścić razem z gruba skarpeta czy rajstopami. -
Moja Rozalia też nosi 20. Ja jej mierzyłam stopę w domu i wzięłam butki tak 7-8mm większe. Ale na razie to jesienne trzewiki. Zimowych jeszcze nie mam. Ma jeszcze kalosze ale na razie ciężko jej się w nich chodzi i się przewraca bo są sztywniejsze 😉
Werni to drobniutka jesteś.
Mój mąż też nie jest wysoki, ma jakieś 170-172cm nie wiem dokładnie. Jesteśmy prawie równi i też rzadko noszę obcasy 😉Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ojeju mój Adaś też uwielbia koty 🥰🥰🥰 ale mowi po swojemu na kotka typu "miau miau miau", ale oczywiście słychać to troszkę inaczej 😁😁
Kurczę ja to obcasów nie noszę już z 5 lat 🤣 kiedyś uwielbiałam, aczkolwiek oduczylam się w pracy, bo musiałam iść do biura przez podwórko na którym było pełno kamieni - gruz rozsypany...
No u teraz jak ubiorę obcas to się bardzo źle czuję, niewygodnie 😤
Fajnie dziewczynki macie, że możecie się tak na żywo spotykać. Super sprawa))
-
Ja mam buty po srarszaku.Do rozmiaru 23 w bardzo dobrym stanie.Prawie nówki.W większych rozmiarach też perełki się trafiają których nie założył ani razu.
Jakoś wolno mu stopa rośnie.Jest większy od starszego w tym wieku a stope ma mniejszą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 22:05
-
Jeśli chodzi o butu to proponuje większe.Zima jest długa.Traperki można zakładać już teraz I nosić do połowy lub końca marca.Starszak jak był mały we wrześniu dostał buty jesienne 21,na zimę 22,a w połowie marca(zimny rok)kupowałam 23 ocieplane przed kostkę.Fajnie gdyby buciki starczyły na cały sezon.
-
Podobaja mi się właśnie traperki. Muszę pochodzić po sklepach albo przez net będę musiała kupić przez te ograniczenia.
-
Potwierdzam, Werni na żywo jest drobniutka
W weekend Wika odstawiła taniec i się usmialismy jak mopsy. Nosiła ze sobą taka żabę która robi pianę do kąpieli i gra ze 30 melodyjek. I tańczyła z figurami do tych dźwięków, nie wiem gdzie to podpatrzyla chyba wymyśliłaSkręty na boki biodrami , zginanie nóg w kolanach i nozka w bok z przytupem, no ubaw
)) Nie dałam rady nagrać bo jak.brałam telefon przerywała i interesowała się bo robię..
Frida91, werni, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
kayama wrote:Byliśmy dziś na szczepieniu Odra świnka różyczka. Waga 12,300 kg , wzrost 80 cm.
Jest wagowo w 90 centylu a wzrostowo w 75/ Chyba musimy iść do dietetyka... Była wstępna rozmowa z dr, za 3 tygodnie ma meningokoki i wezmę chyba skierowanie.
Co za cholera, nie daję cukru, słodyczy, skąd ta waga.. Od urodzenia pulpet ale to już robi się lekko niepokojące. Chodzi, rusza się cały dzień. W żłobku je dobrze ale wcale nie wszystko jak leci, często czegoś nie zje.
dziecko za male , bilans zmieni sie jeszcze x razy
za to mozna bad cukru i tarczycy zrobic ferrytyna i wit D i obserwowac siatki centylowe
nasz ciut slodkiego dostaje np 1/4 kostki czekolady, po domu co rusz kursuje plus alpinista na schody.nie usiedzi powyzej 10min w duzym kojcu
widac na twarzy ze schudl troszke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 19:55
-
Kayama super to musiało wyglądać 😀 U nas póki co z tańców to kiwanie się na boki 😛
Moja mała tez w domu wchodzi po schodach na górne piętro na czworaka 😄 Oczywiście z asekuracja ale zasuwa szybko że szok 😁kayama lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙