Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:U mnie Rozalka miała ostatnio 44 albo 45cm już nie pamiętam bo to było jakiś czas temu. Ja zakladam rajstopy albo zwykle spodenki a na to takie nieprzemakalne nieocieplane spodnie jak jest śnieg a jak nie ma a zimno to rajstopy pod zwykle spodnie. Nie kupiłam póki co takich ocieplanych grubych spodni a od paru dni mamy sporo śniegu 😁 Bałwan i sanki już zaliczone.
Ida nam teraz naraz 2 górne 4ki... Zaskoczyło mnie bo jeszcze nie ma dolnych dwójek. Niestety mimo odstawienia od nocnego kp muszę jej dać cyca w nocy bo tak płacze i się męczy a to jej zawsze pomaga...Frida91 lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Frida u nas też po odstawieniu nocnego cycka miał kilka fajnych nocy, a potem się zaczęło zębowe combo i wróciły nocne cycki 🙈 w 3 dni przebiły się 2 trójki i czwórka, a do tego dziąsła na górne czwórki były tak spuchnięte, że myślałam że to już za moment, a tu minął już przeszło tydzień i bez zmian. Z jednej strony ma już sine te dziąsło, ale nadal czekamy. Liczę że do końca roku będzie komplet (tj. wszystkie zęby do czwórek) i będę mogła znów powitać spokojniejsze noce 🙄
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko,
Raporty do Zusu szły a składki nie były opłacane. Ja to się bałam że w ogóle nie dostanę pieniędzy 😮 ale babki w ZUS mówiły że przecież to nie moja wina i nie każdy pracownik o tym wie.
Powód podali że bilans rosły wyszedł ze firma była na stracie, więc skąd miał wziąć pieniądze napje wynagrodzenie ... No przykre to.
Zobaczę co apelacyjny na to, choć się nie łudzę 🤷
Ojjj mój Adaś to też całuśny, daje zwykle buziaki i z językiem też hahah. Całuje i tuli zabawki, książeczki. Jak mówię mu że ma przeprosić mnie to przychodzi tuli i buzi daje, a jak mówię że mamusię boli główka to dmucha i całuje 🤣🤣 kochane dzieciaki.
Niezapominajko, to rzeczywiście dużo wam poszło pieniędzy na dzidzi. Najważniejsze że w końcu się udało i teraz tak bezproblemowo samo przyszło. Naprawdę cud 😍 macie wynagrodzone to co przeszliście 🤗 myślę że też inne podejście się właśnie ma jak był problem z zajściem w ciążę, ja się tego bardzo bałam, bo nigdy nie miałam regularnego okresu.... Raz był co 2 miesiące, raz co 4 miesiące.... Ale o dziwo się udało od razu.
My może zmienimy zdanie, się okaże ale póki co nie czuję tego. Nie ogarnęła bym chyba 😊
Chimera Adasiowi wyszło 6 zębów w przeciągu 3 tygodni i teraz póki co cisza, a czekam jeszcze na dolne trójki... Coś dzieje się na pewno, bo młody ciągle wkłada rączki do buzi.Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
No to też niezły hardkor z tymi zębami mieliście 🙈 u nas też paluchy do buzi wróciły i cieknąca ślina oczywiście przez to.
Jak dla mnie to jest jakieś nielogiczne. Czemu Ciebie mają karać za to, że pracodawca miał stratę albo nie płacił składek. 🤦🏻♀️ -
U nas to jeszcze daleka droga do kompletu zębów niestety 😪 Ale dobrze w sumie że teraz idą 2 naraz to trochę szybciej. Licząc te nowe ma dopiero 8 ząbków. I też idą jak krew z nosa, zanim się przebije to tyle się męczy... Ale mam nadzieję że potem znowu będzie już umiała zasnąć bez cyca. Nie mam sumienia jej nie dać jak wiem że ją boli a poza tym dzięki temu zasypia a tak muszę się męczyć z godzinę czy dłużej żeby ją uśpić. W nocy każda minuta snu jest na wagę złota zwłaszcza jeśli dziecko wstaje o 5...
Rozi też taka całusna, co chwilę daje mi buziaki 😀 A jak coś zbroi albo mnie uszczypnie czy niechcący uderzy to od razu się tuli jakby przepraszała 😁Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
A u nas Święta poszły w...cholerę. Moja siostra z całą rodzina mają korinawirusa
(((((( Mieliśmy mieć sped rodzinny , duża choinka, dom, dzieciaki, ... Ależ jestem zła.. Nie mogło być wcześniej lub później tyko teraz. W efekcie będziemy u mojej mamy w 4. Skromnie. Z dań nie będzie szału bo ja nie mam czasu za bardzo gotować, a moja mama nie ma sił. Ale może odbijemy sobie w sylwestra jeśli już im wyjdą negatywne testy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2020, 16:51
-
Kayama u nas też się święta sypnęły, bo siostrzeniec ma ospę, może mu przejdzie do świąt, ale nie będzie wiadomo czy drugi się nie zaraził od niego. Mój mąż też ospy nie miał, więc podwójnie musimy uważać.
Za to po stronie męża kuzyn też ma koronę, a widział się z moimi teściami i dziadkami męża, więc wolimy się nie spotykać. Także na święta tylko z moimi rodzicami będziemy -
Chimera no taki pech. My na szczęście z rodzina siostry widzieliśmy się z miesiąc temu więc jesteśmy bezpieczni. U nich dzieciaki mają tylko katar
, siostra potworny ból głowy i objawy średniego przeziębienia, szwagier 39 stopni! Oby szybko doszli do siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2020, 22:49
-
Frida to faktycznie idą naszym dzieciom powoli zęby. U nas jak widziałam idą jednocześnie 2ki na dole. Już spróbuję zobaczyć na górze.
-
werni wrote:Frida to faktycznie idą naszym dzieciom powoli zęby. U nas jak widziałam idą jednocześnie 2ki na dole. Już spróbuję zobaczyć na górze.
O dziwo te 4ki mała daje sobie dotknąć i nawet sama mi daje żel żeby jej pomasować dziąsła 😉 Ostatnio czytałam że zęby do czwórek mają czas wyjść chyba do 2 roku życia więc chyba to jednak norma. Mi aż tak się nie spieszy ze musi mieć wszystkie ale chociaż jak już zaczyna jakiś się odzywać to żeby szybko się pchał a nie tak że męczy i męczy a przez miesiąc go nie widać, bo to jest najgorsze.werni lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida chyba do tej pory może ze 3 razy trochę popłakał, raz bardziej że musiałam dać mu paracetamol.
Dziewczyny Oj tak szybko czas leci. Wyprawkę już mam prawie skompletowana, zostały mi tylko pampersy kupić. Często ostatnio brzuch mi twardnieje i szybciej się męczę. Z nastrojami to różnie. Młodszy jest mniej aktywny niż starszy jak był w ciąży.trzydziecha, Frida91 lubią tę wiadomość
-
A macie sposoby na odpieluchowanie?
Ja jak pytam Wojtka gdzie robimy kupkę lub siku to pokazuje nocnik. Ale jeszcze ani razu tam nie zrobił, może z raz. Też chcę powoli odpieluchowac.