Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mooniika wrote:witam. Jak tam wzrost waszych dzieci? U nas 86cm bardzo długi czas i stoi w miejscu.
Ile wzrostu mają wasze dzieci? -
kayama wrote:Czy podajecie teraz Wit D? Czy na okres letni powinno się przerwać?
Ja cały czas suplementuję, aktualnie 400j, zimą 800j. Raczej w naszej strefie klimatycznej, zakładając, że nie podaje się jakiś kosmicznych ilości wit. D, raczej nie ma ryzyka przedawkowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 16:33
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Mooniika wrote:witam. Jak tam wzrost waszych dzieci? U nas 86cm bardzo długi czas i stoi w miejscu.
Ile wzrostu mają wasze dzieci?
Olo nosi rozmiar 92, choć jeżeli chodzi o spodnie to i w niektóre 86 się wmieści.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Ja cały czas suplementuję, aktualnie 400j, zimą 800j. Raczej w naszej strefie klimatycznej, zakładając, że nie podaje się jakiś kosmicznych ilości wit. D, raczej nie ma ryzyka przedawkowania.
Ok. Czy ja wiem, właśnie ok roku Jsk miała musieliśmy odstawić bo miała wysoki poziom, jeszcze w normie ale dr kazała odstawić na miesiąc. A też podawałam 400. Chciała bym teraz znów zrobić poziom ale wizytę ma dopiero w lipcu... -
kayama wrote:Ok. Czy ja wiem, właśnie ok roku Jsk miała musieliśmy odstawić bo miała wysoki poziom, jeszcze w normie ale dr kazała odstawić na miesiąc. A też podawałam 400. Chciała bym teraz znów zrobić poziom ale wizytę ma dopiero w lipcu...
Twoja mała była na mm i tam w składzie jest witd ,może dlatego? -
Słuchacie, nie wiem czy to możliwe ale Wiktoria ma coś jakby dziurę w zębie ☹️ Na dole 4 chyba, pośrodku jest czarny punkt, myje ale nie schodzi.. Nie daje przecież słodyczy, słodzę jej tylko nie codziennie 1 łyżeczka herbatkę, która pije cały dzień, codziennie 2 razy mycie zębów. Poza tym od czasu do czasu dzem 100%. Nie całujemy w usta, więc skąd próchnica. Ktoś zna dentystę od małych dzieci w Warszawie?? Czy można iść na NFZ czy musi być prywatny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2021, 10:08
-
Ja znalazłam na Targówku i chyba tam zapisze Wojtka. Bo my też jeszcze nie byliśmy u dentysty. Tylko ta przychodnia jest prywatna.
-
nick nieaktualnyCześć!
Jestem studentką elektroradiologii, jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej, czy mogę prosić o wypełnienie ankiety?
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlmvAvFQPz7V4xNaHOjYnPw57eQAP4VUpsRbHBx2ZldgM0PA/viewform?usp=sf_link
Pozdrawiam i dziękuję