Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Kobitki, które są po wizytach: dostalyscie skierowanie na szczepienia? Ja dostałam na grypę, krztusiec i coś jeszcze. Nie jestem pewna czy szczepienia w ciąży to dobry pomysł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 18:21
Domi_tur lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Ja w 5t3d miałam pecherzyk 8,5mm i cień ciałka żółtego w środku. Ponad tydzień później pół centymetra człowieka z sercem więc na luz dziewczyny wrzucamy❤️❤️❤️ wszystko będzie jak na leży, we wrześniu będziemy wszystkie tu stękać, że jesteśmy niewyspane
Smeg, dziękuję, o taką wypowiedź mi chodziłoMalinowa Panienka, wiki2, smeg lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Ja w 5t3d miałam pecherzyk 8,5mm i cień ciałka żółtego w środku. Ponad tydzień później pół centymetra człowieka z sercem więc na luz dziewczyny wrzucamy❤️❤️❤️ wszystko będzie jak na leży, we wrześniu będziemy wszystkie tu stękać, że jesteśmy niewyspane
Smeg, dziękuję, o taką wypowiedź mi chodziło
Jak to przeczytałam gdzieś - ciąża, to nie matematyka. Tu nic nie jest tak i koniec. Jedne beda miały serduszka a innym przyjdzie czekać dłużej na bicie. Pozytywne myślenie trzeba włączyćAnhydra, Domi_tur, plinka89 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Nie co się nakręcać teraz to już nie za wiele ode mnie zależy
Jeszcze zmienił mi doktorek leki z luteiny na duphaston do łykania żeby dodatkowo nie podrażniać teraz pochwy i nic tam nie gmerać.
Pytał też czy piersi nadal bolą bo mówił że to dobry objaw.
Oglądam kuchenne rewolucję i tak mi slinka cieknie na widok zupy krem z dyni i pomidora...
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Usiasia wrote:Nie co się nakręcać teraz to już nie za wiele ode mnie zależy
Jeszcze zmienił mi doktorek leki z luteiny na duphaston do łykania żeby dodatkowo nie podrażniać teraz pochwy i nic tam nie gmerać.
Pytał też czy piersi nadal bolą bo mówił że to dobry objaw.
Oglądam kuchenne rewolucję i tak mi slinka cieknie na widok zupy krem z dyni i pomidora...
A ile bierzesz dupka?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześć, u mnie chyba termin przypadnie 10 sierpnia. W poniedziałek powinno minąć równo 6 tygodni i będziemy próbować namierzyć serduszko. Po weekendowych perypetiach z krwawieniem i szpitalem, wiem, że groszek ma ponad 1 mm W którym momencie było widać u Was serduszko?
joan85, smeg lubią tę wiadomość
-
OlaWi wrote:Cześć, u mnie chyba termin przypadnie 10 sierpnia. W poniedziałek powinno minąć równo 6 tygodni i będziemy próbować namierzyć serduszko. Po weekendowych perypetiach z krwawieniem i szpitalem, wiem, że groszek ma ponad 1 mm W którym momencie było widać u Was serduszko?
-
Usiasia wrote:Ola wychodzi na to, że jesteś na podobnym etapie jak ja. U ciebie kiedy był 1 dzień ostatniej @?
Generalnie 30.10, ale owulację miałam opóźnioną. Na necie mniej więcej tak pokazują te kalkulatory. Na jakim etapie jest Twój groszek? Kiedy planujesz usg z serduszkiem? -
OlaWi wrote:Generalnie 30.10, ale owulację miałam opóźnioną. Na necie mniej więcej tak pokazują te kalkulatory. Na jakim etapie jest Twój groszek? Kiedy planujesz usg z serduszkiem?
Ja miałam wizytę zaplanowaną na 20.12 ale dzisiaj byłam awaryjnie bo wczoraj miałam krwawienie. Jest pęcherzyk 15mm ale nic więcej nie widać póki co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 20:50
-
Usiasia wrote:No to mnie pocieszyłaś bo moja @ była później wiec może nie wszystko stracone
Ja miałam wizytę zaplanowaną na 20.12 ale dzisiaj byłam awaryjnie bo wczoraj miałam krwawienie. Jest pęcherzyk 15km ale nic więcej nie widać póki co.
Ja miałam w sobotę, pęcherzyk miał chyba 12 mm, żółtko i echo malucha ponad 1 mm. Gdyby liczyć tak jak te kalkulatory ze cykl ma 28 dni to wychodziłoby, ze @ powinnam mieć 2 albo 3 listopada. zobaczymy co powie gin, bo ten na pogotowiu mówił o 4 tyg., mój na wcześniejszej wizycie 5 tydz. więc ciężko wyczuć. Serduszko teoretycznie 6-8 tydz. Mam nadzieję, że się uspokoję w poniedziałek.
Mój gin powiedział, że krwawienie spowodowane spadkiem progesteronu i przepisał mi dodatkową dawkę. -
Dziewczyny które karmię piersią bolą Was piersi?? Mnie.sutki bardzo bolały jak Tosia piła....teraz przestały I już mam stresa:(Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
OlaWi wrote:Ja miałam w sobotę, pęcherzyk miał chyba 12 mm, żółtko i echo malucha ponad 1 mm. Gdyby liczyć tak jak te kalkulatory ze cykl ma 28 dni to wychodziłoby, ze @ powinnam mieć 2 albo 3 listopada. zobaczymy co powie gin, bo ten na pogotowiu mówił o 4 tyg., mój na wcześniejszej wizycie 5 tydz. więc ciężko wyczuć. Serduszko teoretycznie 6-8 tydz. Mam nadzieję, że się uspokoję w poniedziałek.
Mój gin powiedział, że krwawienie spowodowane spadkiem progesteronu i przepisał mi dodatkową dawkę.
Zobaczymy jutro jak beta.
Dziewczyny czy wy też tak macie że nie możecie jeść?
Ja niby jestem glodna mam na cos ochotę a jak tylko zjwm troszeczkę to od razu mi niedobrze -
Usiasia wrote:Dziewczyny czy wy też tak macie że nie możecie jeść?
Ja niby jestem glodna mam na cos ochotę a jak tylko zjwm troszeczkę to od razu mi niedobrze
Niestety tak
Usiasia lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Usiasia wrote:Czyli teoretycznie i u mnie powinno coś się już pokazać...
Zobaczymy jutro jak beta.
Dziewczyny czy wy też tak macie że nie możecie jeść?
Ja niby jestem glodna mam na cos ochotę a jak tylko zjwm troszeczkę to od razu mi niedobrze
ja tak mam piję tylko herbatę, czarną. Nic więcej mi nie smakuje, a na myśl o tej czekoladzie piernikowej, to mi ślina do gardła splywa, jakbym miała pawia puścićUsiasia lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150