Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
MDW wrote:
Mnie ginekolog też powiedziała, że niby ten pierwszy wynik bety mam taki wysoki jak po in vitro i że może to być ciąża mnoga...`także czekam do kolejnej wizyty (17.12), czy już po pęcherzyku z ciałkiem można stwierdzić czy ciąża jest mnoga czy pojedyńcza? Czy dopiero po sercu?
ale który wynik jest duży? -
Może beta duża, bo ciąża starsza?
Uff, mnie się udało wcisnąć na wizytę na 20.12, specjalnie dla mnie mój gin przyjdzie wcześniej do pracy
Możemy zaznaczać serduszka przy nickach na liscie, jeśli ktoś już zobaczył na usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 14:20
MDW, Misi@ lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Siema Dziewczynki i maluszki Zasypało nas i od godziny znów sypie! Nie mąż zabrał psy na spacer, bo ja w tym kopnym śniegu po górach hasać nie będę. Mam uważać, więc uważam
Oby już tak biało zostało
powiem Wam, że mdłości nie mam, czasem trochę niesmak w ustach. Piersi mnie bolą i czuję je, takie nabrzmiałe są. Do tego nie mogę na słodkie patrzeć (a lubię - przyznaję się). Tylko ostre bym jadła i marzy mi się burger, taki wielki soczysty amerykański burger!smeg, OlaWi lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
OlaWi wrote:U mnie dzisiaj króluje zupa z batatów..
Jak się dodaje te suwaczki? jestem całkiem nowa i nie wiem jak to się robi..
Zrobiłam w weekend zupę z batatow i mąż ją je... tydzień temu cały garnek w 2dni zjadłam. Teraz nie mogę patrzeć...
Jeśli chodzi o suwaczki... na górze masz "ustawienia", tam są 4 zakładki. Wejść e "spolecznosc" i dodaj link z suwaczkiem, który sobie wybierzesz na dowolnej stronie z suwaczkami.OlaWi lubi tę wiadomość
-
Sung wrote:95% kobiet z IO i HI ma cukrzycę ciążową a badałaś już cukry na czczo?
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Witajcie dziewczyny i pozwólcie że dołączę Jestem po In vitro a dokladniej ICSI. 21 Listopada miałam transfer. W Poniedziałek byłam na wizycie beta ponad 2500 a na USG było widać pęcherzyk z ciałkiem żółtym, zarodka jeszcze nie było.
Nie wiem jak liczyć dokładnie tydzień ciąży bo jeśli od dnia ostatniej miesiączki to to 6 tydzień i 3 dzień, ale po becie to chyba trochę wcześniej.
No i nie mam żadnych objawów kompletnie nic nawet piersi nie bolą czym się martwię tym bardziej że czytam was i widzę że wy już mdłości, bole piersi i smaki macie.
Jutro mam kolejną wizytę strasznie się martwię że coś jest nie takMisi@, Agagusia, Domi_tur, Alfa_Centauri lubią tę wiadomość
Wiek 25 lat
Niedoczynność tarczycy L-Thyroxin 75
AMH 9,96
Początek stymulacji 29.10.2108
Punkcja 16.11.2018
Transfer 21.11. 2018
13.12.2018 jest ❤
-
Asiac93 wrote:Witajcie dziewczyny i pozwólcie że dołączę Jestem po In vitro a dokladniej ICSI. 21 Listopada miałam transfer. W Poniedziałek byłam na wizycie beta ponad 2500 a na USG było widać pęcherzyk z ciałkiem żółtym, zarodka jeszcze nie było.
Nie wiem jak liczyć dokładnie tydzień ciąży bo jeśli od dnia ostatniej miesiączki to to 6 tydzień i 3 dzień, ale po becie to chyba trochę wcześniej.
No i nie mam żadnych objawów kompletnie nic nawet piersi nie bolą czym się martwię tym bardziej że czytam was i widzę że wy już mdłości, bole piersi i smaki macie.
Jutro mam kolejną wizytę strasznie się martwię że coś jest nie tak[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:nie martw się! Moja przyjaciółka gdyby nie test, to by nie wiedziała, że jest w ciąży do 12tygodnia. Żadnych objawów, nic. Ale jak się zaczęły potem, to do 40tygodnia przyjaźniła się z wc moja mama mowi, że podobnie miała
No to może jeszcze wszystko przede mną wiecie jak to jest,człowiek tak długo czeka na ciążę a tu żadnych objawów.
Jedyne co mam to lekkie pobolewanie jak na okres i kłucia.Wiek 25 lat
AMH 9,96
Punkcja 16.11.2018
Transfer 21.11. 2018
13.12.2018 jest ❤
-
Witaj Asia, spokojnie, ja pamietam ze 21 dnia po owulacji mialam betę ponad 3 tys i tez objawów niewiele - glownie bol brzucha i piersi. Potem od tej soboty doszly mdłości, smaki rozne - slodkie a fe, niech żyje kwaśne i ostre!
Pierwsza wizyte mam jutro i boje sie jak nie wiem... marze zeby zarodek zobaczyc...Asiac93, Anhydra lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Wydaje mi sie, se powinnas liczyc od punkcji jako od owulacji, bo rozumiem, że wtedy było zapłodnienie...czyli by wychodziło 5t5d.
Ja w 5t3d na usg miałam tylko pęcherzyk 8.6mm i ciałko zoltkowe 3mm, bez zarodka... chociaż bete miałam wtedy ponad 20000.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 18:16
Asiac93 lubi tę wiadomość
-
No też mi się wydaje że liczyć od punkcji. Myślałam że może jutro zobaczę już zarodek ale może być za wcześnie więc nie będę przynajmniej panikowac że jeszcze nie maWiek 25 lat
AMH 9,96
Punkcja 16.11.2018
Transfer 21.11. 2018
13.12.2018 jest ❤
-
Asiac93 wrote:Witajcie dziewczyny i pozwólcie że dołączę Jestem po In vitro a dokladniej ICSI. 21 Listopada miałam transfer. W Poniedziałek byłam na wizycie beta ponad 2500 a na USG było widać pęcherzyk z ciałkiem żółtym, zarodka jeszcze nie było.
Jutro mam kolejną wizytę strasznie się martwię że coś jest nie tak
Ja mam mdłości od 2 dni, ale modlę się o to zeby tylko cos w moim pęcherzyku sie w koncu pokazało Wczoraj pęcherzyk 15mm bez widocznego echa płodu dziś byłam zrobić betę, jestem tak pochłonięta tym żeby wszystko bylo dobrze, że zapomniałam że boję się pobrania.
Wracając z pobrania zrobiliśmy sobiw spacer, zjadłam mojemu niemężowi prawie calego eklera, bo przecież mi nie kupuj bo nie mam apetytu, a teraz zajadam się kiszoną kapustąOlaWi lubi tę wiadomość
-
Usiasia wrote:Witaj, moja koleżanka przez całą ciążę nie miała żadnych objawów, mało tego nawet beta nie wykazywała ciąży a po wizycie u gina okazało sie, że jest pęcherzyk i mała kijanka
Ja mam mdłości od 2 dni, ale modlę się o to zeby tylko cos w moim pęcherzyku sie w koncu pokazało Wczoraj pęcherzyk 15mm bez widocznego echa płodu dziś byłam zrobić betę, jestem tak pochłonięta tym żeby wszystko bylo dobrze, że zapomniałam że boję się pobrania.
Wracając z pobrania zrobiliśmy sobiw spacer, zjadłam mojemu niemężowi prawie calego eklera, bo przecież mi nie kupuj bo nie mam apetytu, a teraz zajadam się kiszoną kapustą
Haha no to smacznego
A kiedy masz kolejne Usg? Na pewno niedługo zobaczysz już zarodek z serduszkiemWiek 25 lat
AMH 9,96
Punkcja 16.11.2018
Transfer 21.11. 2018
13.12.2018 jest ❤
-
Dziewczyny bardziej obeznane w temacie. Moja beta z dziś 19128,00 mIU/ml to prawidłowy wynik?
Wiem, że kluczowy będzie wynik tej bety za 2 dni ale próbuje się sugerować tym co mam dotychczas.
Wlasnie eklera i kapustę kiszoną zagryzam krakersemOlaWi lubi tę wiadomość