Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wszystkiego co najwspanialsze z okazji naszego dnia! Slyszalam dzis piekne I wzyryszuszajace zyczenia ze strony RTCK, zeby panie w stanie blogoslawionym byly traktowane szczegolnie, nalezycie I noszone na rekach przez swoich partnerow, tego Wam dzis zycze!
emi2016, kayama, Sylvka, Larissa90, czczi lubią tę wiadomość
-
czczi wrote:Dziewczyny, a kiedy poczułyście pierwsze ruchy? U mnie 17 tydzień i czasami czuje tylko takie jakby bulgotki wieczorami, ale nie wiem czy to już to..Tak czekam z niecierpliwością
Ja też mam czasami takie jakby bulgotanie, wrażenie że cos mi się rusza w brzuchu zwykle wieczorem ale też nie wiem czy to jest toTypowych kopniec nie czuję.
czczi lubi tę wiadomość
-
menka2 wrote:wszystkiego dobrego dla nas kobietki! która mi przypomni co na przeziębienie dla nas ciężarnych? ból gardła straszny
Ja wyleczylam wirusowe przeziębienie w kilka dni, brałam Prenalen w saszetkach, spray do gardła Argentin t, vit C, sól morska do nosa, syrop z cebuli i kanapki z czosnkiem, mleko z miodem, cynamonem i kurkuma. Są też tabletki do ssania Prenalen i spray do gardła.czczi, menka2 lubią tę wiadomość
-
Mi chyba wczorajsze stresy nie posłużyły - dzis boli mnie glowa, slabo mi i mdli mnie. Cisnienie 101/65, puls 98. Na razie mimo mdłości wypiłam kawę, ide pod prysznic i zobaczymy.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Aga, nie wiem czy to nie taki dzień. Ja dzisiaj jechałam autobusami do pracy żeby małż mógł autem na badanie dojechać i prawie zemdlałam w podmiejskim, pot mnie oblal, blada jak ściana się zrobiłam, od razu niedobrze, a wszyscy spoglądali na mnie i odwracali wzrok
i tak sobie leżę teraz na łóżku kosmetycznym, próbuję zebrać siły do pracy
-
Domi_tur wrote:Aga, nie wiem czy to nie taki dzień. Ja dzisiaj jechałam autobusami do pracy żeby małż mógł autem na badanie dojechać i prawie zemdlałam w podmiejskim, pot mnie oblal, blada jak ściana się zrobiłam, od razu niedobrze, a wszyscy spoglądali na mnie i odwracali wzrok
Stałaś?[/url]
-
Ja się trochę rozruszałam po tej kiepskiej nocy. Pracuje siebie dzielnie z wyrka i zajadam rafaello od męża. I powiem Wam, ze jedzenie rafaello w lozku to słaby pomysł. Coś czuje, ze sama wyjdę z niego jak kuleczka rafaello, starannie obtoczona kokosem 😁.
Agagusia, emi2016, czczi, joan85 lubią tę wiadomość
[/url]
-
OlaWi wrote:Ktoś szukał dostawki chicco. Na smyku w promocji, nie wiem na ile ta cena jest promocyjna. Wrzucam link.
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/334875/s/chicco-co-sleeping-chicco-next2me-lozeczko-bez/
Oj to chyba w ogóle nie jest promocyjna cena. Łobuziaki w tym smyku!!
Tez się czaje na to łóżeczko ale chyba się jeszcze wstrzymam żeby już bardziej nie zagracac. Wystarczy, ze o wozek się potykam 😀[/url]
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:Oj to chyba w ogóle nie jest promocyjna cena. Łobuziaki w tym smyku!!
A to łobuzy! Przypadkiem zobaczyłam.
Dziewczyny i jak się czujecie? Dzisiaj u mnie wieje i znowu pyli brr znowu katar i szczypiące oczy. Nadal siedzę w piżamce i wertuję wyprawki dla dzieci, u mamy ginekolog znalazłam dwie wersje, macie coś sprawdzonego? -
Domi_tur wrote:Aga, nie wiem czy to nie taki dzień. Ja dzisiaj jechałam autobusami do pracy żeby małż mógł autem na badanie dojechać i prawie zemdlałam w podmiejskim, pot mnie oblal, blada jak ściana się zrobiłam, od razu niedobrze, a wszyscy spoglądali na mnie i odwracali wzrok
Ludzie są beznadziejni. Domi pros o ustąpienia miejsca, mi się zdarzyło nie w ciąży ale np podczas okresu że zaslablsm i po prostu powiedziałam że mi słabo i muszę usiąść. Nie było problemu. -
OlaWi wrote:A to łobuzy! Przypadkiem zobaczyłam.
Dziewczyny i jak się czujecie? Dzisiaj u mnie wieje i znowu pyli brr znowu katar i szczypiące oczy. Nadal siedzę w piżamce i wertuję wyprawki dla dzieci, u mamy ginekolog znalazłam dwie wersje, macie coś sprawdzonego?
Unie też strasznie wieje ale ciepło 10 stopni słońce świeciCzuje się nieźle, zjadłam dopiero niedawno śniadanie po jedzeniu zwykle lekko mnie mdli przez jakiś czas i przechodzi. Ja się zaraz biorę za pracę przy kompie. Wyprawki jeszcze nie kompletuje.
Na stacji benzynowej dostalam róże od obsługi, wszystkim kobietom rozdawali, no mile hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 11:45
-
Domi dobrze że głowa nie uderzyłas czy na brzuch nie upadłas
fakt beznadziejni pasażerowie każdego mogło to spotkać
przerażająca jest ta znieczulica..
chyba tylko w komunikacji pchać się na te miejsca uprzywilejowane głośna oznajmiajac: przepraszam to miejsce dla ciezarnych
ja to chyba stołek na zakupy po 20tc będę brała własny.w razie w siadam sobie
mój dziadek też tak odszedł bo zemdlal jak szedł spr pociąg na PKP i leżał w śniegu trochę.ludzie myśleli że leży to oczyw pijak menel etc
z 2ej str może to znak od organizmu by wziąć tydz lub 2 wolnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 11:52
-
ja w 2 ciazach pracowalam do 24 i 26tc.po 12tc przechodziłam na pół etatu.w tej ciąży zupełnie brakuje mi sił i poleguje od początku między czynnościami plus coś w środku szwy mnie ciągną boleśnie trochę
.nie wiem jakbym jeszcze miała wstać na 7 bo czuje się zmęczona mimo ok wynikow -
Domi - uwazaj na siebie, moze niech wieczorem kto po Ciebie przyjedzie?
U mnie juz lepiej, wybieram sie na spacer z młodym, bo pogoda dobra.
Co do zakupów - jak chcecie nowe to polecam na targach dla rodzicow, czesto sa jakies znizki, ew zapisac soe na newslettery w rożnych sklepach i czekac na jakies kody rabatowe mize np na dzien dziecka cos bedzie... a jak używka to olx, tylko uważajcie z przesyłaniem pieniedzy!
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Stałam bo w autobusie sami ludzie starsi od węgla. Jedna babcia, która stała koło mnie wzięła mnie pod rękę, ale chyba dlatego że sama ledwo stała 😂😂
To pewnie pogoda, wieje strasznie, ciśnienie skacze, nie czuję się wykończona, nie będę szła na zwolnienie jak poza jednym dniem wszystko jest okOlaWi lubi tę wiadomość
-
Skąd ja to znam, moje pocztątki też tak wyglądały przyjscie do pracy zaczynałam od dochodzenia do siebie na fotelu kosmetycznymjakbym widziała siebie kiedy to czytałam
A co do dnia to faktycznie ciśnienie chyba jest jakieś do bani bo sama czuję się jak by mnie ktoś przeżuł i wypluł. W sam raz na dzień kobiet..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 13:03
Domi_tur lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dziewczyny, czy macie już wózki? Ja wertuje stronki od kilku dni i odnoszę wrażenie, że jestem w punkcie wyjścia.
Czy któraś z Was zdecydowała się na Expander Enduro? Wiecie coś na jego temat?
Wydaje się w miarę solidny.
Doradźcie coś
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Pisałyście ostatnio o badaniach połówkowych. Ja mam dopiero 23.03.
Będzie to 21+0
Choć dr mierzył różne rzeczy podczas ostatniej wizyty (18+2) choćby długość kości udowej, to jednak chyba to byłoby za wcześnie, by zrobić to badanie kompleksowo.
Ile płacicie za połówkowe? U mnie to aż 300. To standardowa cena?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝