Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mary Magdalena wrote:Tymek też wreszcie przesypia noce, ale niestety o 5 pobudka:( A ja również z tych, co lubią sobie pospać.
Ja w sprawie porannych pobudek to moge z czystym sercem polecac rolety zaciemniajace. U nas zdzialaly cuda!
Corka od zawsze ranny ptaszek, a odkad je mamy to pobudka zwykle kolo 7-7:30
Wiem, ze to ich zasluga, bo jak okolo tydzień temu byliśmy u mojej mamy, ktora rolet takich nie ma to córka wstawala o 5 i zadowolona stwierdzala, ze jest jasni, wiec nie śpimy tylko sie bawimy 🤣
Agagusia lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Szczupła budowa ciała jest wskazaniem do cc? Werni miałaś jakis pomiar miednicy itp? Chyba jeszcze za wcześnie na to...
Teoretycznie nie jest, ale w praktyce to wszyscy jak na mnie teraz patrza i pytaja o przyczyne cc oraz wage dziecka to sami stwierdzaja, ze faktycznie moglam nie dac rady... Tacy teraz mądrzy -
plinka89 wrote:Teoretycznie nie jest, ale w praktyce to wszyscy jak na mnie teraz patrza i pytaja o przyczyne cc oraz wage dziecka to sami stwierdzaja, ze faktycznie moglam nie dac rady... Tacy teraz mądrzyCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
werni wrote:I widzę że w tym samym nawet dniu ciąży jesteśmy
NoJak jest sie wpisanym w grafik cc to jest zaklepane i nie odwołują tylko robią. Tylko różnie może być z kwalifikacja bo zależy od lekarza, ja myślę że jak w jednym mi odmowia to uderzam do innego. Ja mam na oku jeszcze Karowa, ma bardzo dobre opinie i nie jest daleko. Z Madalińskiego zrezygnowałam bo ma bardzo sprzeczne opinie a ostatnio czytałam na fb masakryczna historie kobiety rodziła w marcu i prawie dziecko straciła, także ja się boję tam rodzic..
werni lubi tę wiadomość
-
Długo tu nie byłam i za nic w świecie nie nadrobię, ale postaram się zaglądać częściej.
Te z was, które mają małe dzieci w domu całkowicie rozumiem. Moja jeszcze nie chodząca, więc nosić trzeba, ale to 9kg a nie 14 to też różnicaMoja córka dopiero niedawno zaczęła przesypiać całe noce i to wielkie udogodnienie, które się skończy z przyjściem na świat drugiego maleństwa
W poniedziałek byłam na połówkowych. Wszystkie pomiary dobre i wygląda na to, że będzie dziewczynka
Powodzenia dla tych z was, która są jeszcze przed polowkowymiVampire, Ania95, kayama, Niebieska Gwiazda, werni, OlaWi, Smerfelinka, baileys, Marcelina85, Agagusia, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Udało mi się zapisać do szkoły rodzenia
Zaczynamy 23 kwietnia. Śmiesznie,że to już będzie prawie 7 miesiąc...
start w połowie kwietnia
Zamierzasz chodzić sama,czy z partnerem?Frida91, Marcelina85 lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Ja też się dzisiaj zapisałam
start w połowie kwietnia
Zamierzasz chodzić sama,czy z partnerem?
Do położonej jestem zapisana na Lubartowskiej, bo tam myślę rodzić. Jest tam też szkoła.
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Frida91 wrote:Szczupła budowa ciała jest wskazaniem do cc? Werni miałaś jakis pomiar miednicy itp? Chyba jeszcze za wcześnie na to...
Każdy kto mnie widzi i zagaduje o ciążę to mi mówi ze pewnie będę miała cc. W sumie dobrze by było mieć do tej operacji dyspozycje. Zobaczymy co ginka mi tam powie.
-
kayama wrote:No
Jak jest sie wpisanym w grafik cc to jest zaklepane i nie odwołują tylko robią. Tylko różnie może być z kwalifikacja bo zależy od lekarza, ja myślę że jak w jednym mi odmowia to uderzam do innego. Ja mam na oku jeszcze Karowa, ma bardzo dobre opinie i nie jest daleko. Z Madalińskiego zrezygnowałam bo ma bardzo sprzeczne opinie a ostatnio czytałam na fb masakryczna historie kobiety rodziła w marcu i prawie dziecko straciła, także ja się boję tam rodzic..
Tez czytałam ten wpis dziewczyny ale są też dużo dobrych opinii i moja znajoma tez tam rodziła i było ok. -
werni wrote:Każdy kto mnie widzi i zagaduje o ciążę to mi mówi ze pewnie będę miała cc. W sumie dobrze by było mieć do tej operacji dyspozycje. Zobaczymy co ginka mi tam powie.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
plinka89 wrote:Wiecie z tymi opiniami o szpitalach w necie roznie bywa. Nikgdy kazdemu sie nie dopasuje. Najlepiej jak ma sie opinie wsrod znajomych, bo bede najbardziej rzetelne.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:Też mi się tak wydaje. A i tak nigdy nie wiadomo na jaki dzień i czyh dyżur się trafi itd. Więc pewności 100% nigdy nie mamy.
Mi się wydaje że to zależy na jaką zmianę się trafi. O każdym szpitalu jest sporo dobrych opinii ale są wyjątki kobiet bardzo niezadowolonych lub po traumatycznych przeżyciach. Bo ktoś coś olał, zlekcewazyl, albo zwyczajnie zachował się nieludzko. Pewność świetnej obsługi można mieć niestety tylko w prywatnych szpitalach, za ciężkie pieniądze.werni lubi tę wiadomość