WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobby29 wrote:
    Niemniej jednak w tramwaju nikt mi miejsca nie ustąpi raczej 😅

Jest na to sposób, możesz zaopatrzyć się w gadżet w tym stylu:

https://mamaginekolog.pl/produkt/jestem-w-ciazy-blondynka/

😂😂😂

Bobby29, kayama lubią tę wiadomość

dqprgu1royghdo7j.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobby zastanów się o czym marzysz, bo ja tak marudziłam to teraz mam 😂 nogi nie nadążają na spacerach :) oczywiście zdjęcie z moim stróżem

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c33c543ec89.jpg

P.s
    Polecam ten segregator, ja mam i dzięki niemu porządeczek w papierach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 20:41

Bobby29, emi2016, Chimera, baileys, Anhydra, OlaWi, DrzewkoPomarańczowe, Ania95, Klara Wysocka, Agagusia, Smerfelinka, Marcelina85, Vampire lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Bobby29 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalija wrote:
    Jest na to sposób, możesz zaopatrzyć się w gadżet w tym stylu:

https://mamaginekolog.pl/produkt/jestem-w-ciazy-blondynka/

😂😂😂

A wiesz że chyba sobie nawet kupię taki gadżet bo ostatnio w mojej teczce coraz trudniej mi się połapać, że już nie wspomnę że raz mi się udało zalać ja w torbie kefirem... Tak, to dobry pomysł.

Kalija lubi tę wiadomość

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • OlaWi Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Bobby zastanów się o czym marzysz, bo ja tak marudziłam to teraz mam 😂 nogi nie nadążają na spacerach :) oczywiście zdjęcie z moim stróżem

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c33c543ec89.jpg

P.s
    Polecam ten segregator, ja mam i dzięki niemu porządeczek w papierach :)

Śliczne brzuszki dziewczyny :-) mój podobnych rozmiarów. Domi skąd spodnie? Szukam takich na wiosnę.
    To ten piesełek, który piszczał, bo nie mógł polizać dziecka przez szczebelki? ;-)

Mam segregator i też jestem zadowolona, chociaż te kieszonki już robią się ciasne. Mieści się fajnie do średniej wielkości torebki.

Bobby rozmawiałyśmy ostatnio siedząc na wlewach z dziewczynami i jedna opowiadał jak jej krew sikła i zalała torebkę, od tego czasu chodzi z obagiem ;-)

Bobby29, Domi_tur, Camelia lubią tę wiadomość

f2w3rjjgiz6fnyna.png
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie pogardziła takim małym, zgrabnym brzuszkiem. Ja się czuje już tak ociężała, nieporadna i niegramotna przez swój ze się zastanawiam jak dociągnę te druga polowe ;). Ciężko się podnieść, ciężko skarpetki nałożyć, schylic się po coś. Kalectwo 😁.

Segregator ciążowy tez mam i uważam go za bardzo przydatna rzecz. Porządek w papierach od początku.

Kalija, Domi_tur, Bobby29 lubią tę wiadomość

aadd84dc14.png[/url]
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlaWi, to ten pieseł 😍
    A spodnie gorąco polecam z allegro, mam zamiar kupić jeszcze niebieskie :

https://allegro.pl/oferta/492-roz-s-spodnie-ciazowe-jeans-rurki-kolory-7-8-7363825014?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare

Bobby29, Camelia, E_linka2, Smerfelinka, kayama lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi Tur piękny brzuszek :)

Drzewko pomarańczowe u mnie też brzuchol poważny ;p ja też już ledwie nadążam za córką na spacerach, zwłaszcza, że opanowuje właśnie jazde na hulajnodze ;p

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też polecam segregator od mamyginekolog! Raz, że porządek w dokumentacji, dwa - mój M wie gdzie co jest, w razie czego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 21:59

Bobby29 lubi tę wiadomość

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
  • Agagusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje ze kłucia/bol jsk sie nagle pojawiły tak nagle przeszły. Jutro połówkowe na 12, Poprosze o kciuki za dzidzulka i szyjke:)
    Co do bambusa 100% to ponoc super stosunek jakosci do cene na texpol - polski producent. Maja sklep pod nazwa bamboo-line. Zamowilam dzis pare rzeczy, wiec za kilka dni moge napisac jak wrażenia. A do dzis na hasło: TARGI, jedt 15% rabatu na wszystko w Colorstories - moge polecic kocyki ma pewno, inne rzeczy tez wydaja sie fajne, ich wzornictwo zdecydowanie trafia w moj gust.

Bobby29, Niebieska Gwiazda, baileys, Domi_tur, Smerfelinka, Chimera, Anhydra, IGA.G, wiki2, OlaWi, Vampire lubią tę wiadomość

qdkkanliorueictt.png
    Wojtek(2012), Adaś(2015)
    20.07.2019 - jest z nami Krzyś :) - 37t2d, 2600g, 52cm
  • zielonooka7 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam pieluszki bambusowe dla pierwszej córki właśnie z Texpol i jestem zadowolona :) teraz te posłużą dla drugiej córeczki a starszej planuje kupić już wieksze też z tej firmy. Przymierzam się też do kocyków bambusowych ;)

2nn3csqv5aa4ewil.png
    w5wqio4pmt9rfpnw.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpis został usunięty w celu ochrony danych osobowych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 21:12

• AnaKwiat Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camelia wrote:
    Też tam byłam i kupiłam taki kocyk do zdjęć
    https://www.malama.pl/product-pol-4141-Foto-kocyk-do-zdjec-Minty-White-Snap-The-Moment.html
    Ale jak przyjechałam do domu to zaczęłam żałować zakupu, bo chyba przesadziłam wydając ponad stówę za szmatkę z nadrukiem... no i nawet paragon gdzieś się zgubił

Ale za to bardzo fajny kocyk i na pewno będziesz się cieszyć ze zdobionych zdjęć :) Jakoś nie wpadłam na to stoisko a teraz na stronie internetowej widzę, że mają super śliczne rzeczy. Zastanawiam się ile otulaczy powinno się mieć bo podoba mi się strasznie dużo :D

Krzyś jest z nami od 15.08.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpis skorygowany w celu usunięcia danych osobowych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 21:15

Domi_tur lubi tę wiadomość

• AnaKwiat Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camelia wrote:
    Super spodnie! Ale się cieszę, że wrzuciłaś linka🤣 właśnie takich szukałam na lato

Właśnie kupiłam granatowe i beżowe :D Dzięki Domi!

Domi_tur lubi tę wiadomość

Krzyś jest z nami od 15.08.2019
  • Agagusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit: wlasnie sie dowiedziałam ze teraz sa super ceny ma pieluszki bambusowe z texpolu na Smyku! I faktycznie, otulacze 120x120 od 38,5. Roznice w stosunku do sklepu producenta nawet fo 20 zl ma sztuce pieluchy, nie wiem jak oni to robia.

qdkkanliorueictt.png
    Wojtek(2012), Adaś(2015)
    20.07.2019 - jest z nami Krzyś :) - 37t2d, 2600g, 52cm
  • plinka89 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DrzewkoPomarańczowe wrote:
    Ja dla Julka miałam nosidło ergonomiczne bondolino. Bardzo fajne, ale bałam się go używać zanim młody usiadł. A to wszystko przez bojówki chustowe ;). Nawet okejka od naszej fizjo mnie nie przekonała 😂. Skutek był taki, ze 8-9 m-czny maluch już nie chciał być w tym noszony. Teraz chce spróbować chusty od początku i posiłkować się czasem tym nosidłem jak juz będzie ciut starszy. Dla noworodka to raczej wykluczone.

A orientowalas sie moze od kiedy mozna stosowac bodndolino? Bo my uzywalismy jak corka skonczyla pol roku okolo, ale slyszalam od kolezanji, ze jest jakis sposob uzywania go dla mlodszych dzieci. Sama nie zglebjalam tematu, zawsze wydawalo mi sie, ze wcześniej tylko chusta, a do tego jestem niestety lewa :(

3jgx3e3kie55f15r.png
  • kayama Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    OlaWi, to ten pieseł 😍
    A spodnie gorąco polecam z allegro, mam zamiar kupić jeszcze niebieskie :

https://allegro.pl/oferta/492-roz-s-spodnie-ciazowe-jeans-rurki-kolory-7-8-7363825014?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare

Fajnie spodnie, na tobie lepiej wyglądają, na allegro jak legginsy :) Chyba sobie kupię beżowe.

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzisiaj o 17 zaczynamy szkołę rodzenia, ciekawa jestem jak to będzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 00:48

OlaWi lubi tę wiadomość

• wiki2 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IGA.G wrote:
    widzę, że temat wózków, my mamy po Anielce x landera i przy nim zostajemy :) sprawdził się u nas super

Który model x landera macie? Czy spacerówkę można montować tylko w kierunku jazdy czy tyłem też?

1usa3e5e2lf96jem.png

Mama Kubusia (2009) i Adasia (2011) i Jasia (2019). Aniołek (2008 -7tc)
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camelia wrote:
    Też tam byłam i kupiłam taki kocyk do zdjęć
    https://www.malama.pl/product-pol-4141-Foto-kocyk-do-zdjec-Minty-White-Snap-The-Moment.html
    Ale jak przyjechałam do domu to zaczęłam żałować zakupu, bo chyba przesadziłam wydając ponad stówę za szmatkę z nadrukiem... no i nawet paragon gdzieś się zgubił

Fajny ten kocyk, ale cena faktycznie wysoka. Życzę pięknych zdjęć 😊

dqprgu1royghdo7j.png
‹‹ 510 511 512 513 514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ