Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
plinka89 wrote:My tez z rozkowych, dokładnie z tych samych powodów
uzywalam ok. 3 miesiecy, z tym, ze corka z listopada.
tez zastanawiam sie jak to teraz będzie, ale mam kilka wiekszych ,,pieluch" wiec moze w to sprobuje spowijac, najwyzej na sama pieluche. Choc powiem szczerze, ze u nas w domu to zwykle chlodniej niz na zewnątrz, przynajmniej latemAniela z kwietnia, ale byl to okrutnie zimny kwiecien, do połowy maja było zimno brr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 21:58
-
Dziewczyny, pamiętajcie aby pić sporo wody bo takie kołatanie może być też objawem odwodnienia i hipowolemii (zmniejszonej objętości krwi).
Drzewko- ja z tym uczuciem wilgoci też zawsze miałam schizę ale wyczytałam gdzieś, że przy odplywie wód płodowych ilość płynu to ok 0.5-1 szklanki 😉. Tak więc całkiem sporo.Limerikowo, IGA.G, Agagusia lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
IGA.G wrote:kurcze od pół godziny mam kołatanie serca... któraś miała tak?
moja bratowa jak juz pisalam z kolataniami i wysokim pulsem, zawrotami wyladpwala w szpitalu w 5mcu
ma tabletki na zbicie pulsu i oszczedny tryb
termin za 2tygpdnie
magnez jest dobry by pomoc trocheIGA.G lubi tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Dziewczyny, pamiętajcie aby pić sporo wody bo takie kołatanie może być też objawem odwodnienia i hipowolemii (zmniejszonej objętości krwi).
Drzewko- ja z tym uczuciem wilgoci też zawsze miałam schizę ale wyczytałam gdzieś, że przy odplywie wód płodowych ilość płynu to ok 0.5-1 szklanki 😉. Tak więc całkiem sporo.
Już jeden odpływ przeżyłam i rzeczywiście nie da się tego przegapić czy pomylić ze zwykła wydzieliną. Ja się bardziej boje takiego sączenia się po trochu.[/url]
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:Już jeden odpływ przeżyłam i rzeczywiście nie da się tego przegapić czy pomylić ze zwykła wydzieliną. Ja się bardziej boje takiego sączenia się po trochu.
Ale przecież póki co nie masz w ogóle ku temu powodów. Głowa do góry
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Plinka, przypomniało mi się ze pytałaś o bondolino... Mi się wyadaje se ono w wersji wyjściowej jest ok dla mniejszych dzieci i ma opcje dla większych. Po bokach panelu rozpina się takie skrzydełka żeby powiększyć przestrzeń na pupkę i nóżki. Ja je kupiłam jak Julek miał 4 m-ce przed wyjazdem nad morze. Poleciła mi je kobieta z wypożyczalni chust i nosidel. Chusta lepsza ale jak pani nie próbowała to z nosidel najlepsze będzie bondolino - taki był przekaz. Wypożyczyłam wtedy na testy chustę kółkowa i to nosidło właśnie i po testach kupiłam je. Zabraliśmy je na wizytę do fizjo i dała okejke na okazyjne noszenie.
plinka89, Agagusia lubią tę wiadomość
[/url]
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:Oczywiście, ze nie mam, to lekarz wywołuje wilka z lasu 😁
Tak... Bardzo dobrze to rozumiem. U mnie tez zasial zamet w glowie kwestii lozyska, z czym meczylam sie prawie tydzienuspokoila mnie dopiero dodatkowa wizyta!
DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość
-
W Kappahl na stronie i w sklepach -30%na przecenę:kod Sale fla klubowiczów. Kupilam m.in spodenki/getry za 16 zl i 2-pak pizam na suwak za 32, 5-pak skarpetek za niecałe 14 zl, skarpetki grube wełniane do spiworka za 14 zl. Tylko dobrze jest filtrować w kategoriach np Newbie zaznaczając wyprzedaż, a nie tylko patrzeć w ich zaproponowany Sale, bo wiecej produktów wychodzi.
Limerikowo, Camelia lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
IGA.G wrote:też mam lekkie drżenie i takie uczucie duszności. może słabo zjadłam obiad fakt, ale żeby aż tak. a miałaś problemy z cukrem?
Nie, zawsze miałam w normie, ale jak zdarzało mi się wyjść rano np do lekarza czy do sklepu bez śniadania, to potem miałam takie jazdy... raz to nawet w windzie musiałam usiąść, bo bardzo źle mi było... pierwsze kilka tygodnie po porodzie tak miałam, potem już nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 09:13
IGA.G lubi tę wiadomość
-
Agagusia wrote:W Kappahl na stronie i w sklepach -30%na przecenę:kod Sale fla klubowiczów. Kupilam m.in spodenki/getry za 16 zl i 2-pak pizam na suwak za 32, 5-pak skarpetek za niecałe 14 zl, skarpetki grube wełniane do spiworka za 14 zl. Tylko dobrze jest filtrować w kategoriach np Newbie zaznaczając wyprzedaż, a nie tylko patrzeć w ich zaproponowany Sale, bo wiecej produktów wychodzi.
Poproszę linki, ciężko mi się ładuje ta wyprzedaż.. -
pierwsza kłótnia w ciąży z mężem zaliczona
HAHA a co poszło, o imię dla córka ;p Anielka miała być Anielką odkąd staraliśmy się o dziecko, bardzo chcieliśmy córkę i imie był już wybrane. a teraz o matko, każde z nas ma inne zdanie co do imienia...jakoś mi dziwnie, żę już połowa ciąży a dziecię w brzuchu bezimienne... wolalabym mieć wybrane.
-
Witam się w połowie ciąży! 😎😊🥰
OlaWi, IGA.G, Domi_tur, DrzewkoPomarańczowe, Kalija, Niebieska Gwiazda, Ania95, Anhydra, Marcelina85, Smerfelinka lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Dziewczyny ja po usg na Agatowej sprawdzili dzidziusia i wygląda na zdrowego tachykardii nie ma przepływy prawidłowe prawie 400g dziecka
Agagusia, IGA.G, Sylvka, emi2016, DrzewkoPomarańczowe, AnaKwiat, Kalija, Niebieska Gwiazda, Anhydra, Bobby29, Marcelina85, wiki2, redken, Limerikowo, Camelia, Larissa90, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Prosze, spodenki:
https://www.kappahl.com/pl-PL/dziecko/44-86/spodnie-legginsy/leggings/legginsy/565960
https://www.kappahl.com/pl-PL/dziecko/44-86/spodnie-legginsy/leggings/legginsy/565978
Pajace, choc zostały nie moje kolory:
https://www.kappahl.com/pl-PL/dziecko/piamy/pizama,-2-pak/524876
https://www.kappahl.com/pl-PL/dziecko/odziez-do-spania-i-domowa/pizama,-2-pak/493205
Skarpetki i butki:
https://www.kappahl.com/pl-PL/dziecko/akcesoria/buty/buty/561837
https://www.kappahl.com/pl-PL/dziecko/design-by-kappahl/skarpety-5-pak/381277
https://www.kappahl.com/pl-PL/dziecko/bielizna/skarpety/welniane-skarpety/563437
Jak sie zalogujesz i wpiszesz: Sale to naliczy sie rabat dodatkowy -20%, dostawa gratis od 200, tylko ze jakby co to oddaje stacjonarnie, wiec nie nam problemu z zamowieniem większej ilosci i ew zwrotami.OlaWi, Camelia lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
nick nieaktualnyAga, a to stacjonarnie tez dziala? Bo ja ostatnio zrobilam zakupy u nich w sklepie za ponad 280 zl, moze bym zostala Januszem biznesu, oddała i kupiła jeszcze raz oszczedzajac 5 dyszek
Swoja droga w sklepach stacjonarnych byl duzo wiekszy wybor rozmiarow i wzorow, ale pewnie tez juz wiekszosc zeszła, bo te ciuszki sa meeeega
-
Dziewczyny z Warszawy. Szybka piłka. Są warsztaty dla lekarzy z usg ciążowego, prowadzi dr Dębska. Darmowe dla kobiet w ciąży. Jest jeszcze miejsce o 12:00 13.04 w sobotę. Trzeba się zapisać tel. 531 075 866
Bobby29, Agagusia, Camelia lubią tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Ja dziś zaczynam 23 tydzień. Ale ten czas leci!!
A w brzuchu to mam małego sadystę ❤️. Tak mi skacze po pecherzu, ze głowa mała! Julian chyba nie był aż taka wiercidupką.
Zaczęliśmy wczoraj z mężem oglądać The beginning of life. Ale się wzruszyłam na tym pierwszym odcinku 😀. Małż mnie zaskoczył bo oglądał z dużym zainteresowaniem i co chwila mówił „zatrzymaj” i dyskusja. Do tej pory to ja byłam „odpowiedzialna” za zgłębianie tajników psychorozwoju naszego dziecka wiec cieszę się, ze dał sie wciągnąć.
Ania95, OlaWi, Bobby29, Agagusia, Smerfelinka lubią tę wiadomość
[/url]