Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
AnaKwiat wrote:Kurcze to może dobry sygnał? Może będzie ok z laktacją?
ja miałam duzy problem z kp z Anielką, przeszłam na prawde dramat a kp uratowała mi doradczyni laktacyjna. także jak tylko jakić problem będzie uderzajcie do doradczyni, położne niestety w większości mają małą wiedzę
ja miałam bardzo mało mleka, nieumiejętnie przystawiałam, bakteria się wdała bo córa mi pogryzła sutki. mleka jest więcej im więcej się przystawia dziecko.
ogólnie po porodzie mówiła, że poród to pikuś przy kp hehe ja myślałam, że dajesz dziecku cyca i łapieAgagusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bodziaki zamawiałam z tego linku:
9,78 zł 25%OFF | 2018 Newborn Baby Boys Girls Infant Romper Jumpsuit Clothes Outfits Toddler O Neck Pullover Romper Outfit New Hot
https://s.click.aliexpress.com/e/cB50ENYk
Szły ok 2tyg.emi2016, Anhydra, Smerfelinka lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyAnhydra wrote:Bobby podasz mi proszę linka do tych bodziakow? Bo mój eMek to straszliwy fan Gwiezdnych Wojen, Marvela i DC Comics i poluje na same ciuchy dla Małego z motywami Batmana, Supermana, Flasha, Zielonej latarni, Capitan America itd 😂. Pokój też mu tak chce urządzić. Juz mu mówiłam, że ten pokój to raczej pod siebie urządza
Wyślij eMka do Pepco - widziałam tam ostatnio tego typu ciuszki. Na pewno były spodenki - połśpiochy z motywem Batmana.Anhydra lubi tę wiadomość
-
Chimera wrote:Byłam dzisiaj na zakupach i w h&m jest promocja-przy zakupie na dziale dziecięcym za co najmniej stówę dostaje się rabat na zakupy 20%.
W H&M są piękne zestawy mama i córka - ale to dla starszych dzieci, bo roamiary zacyznają się od 92A już mnei kusiło
-
Bobby albo Domi, moglaby ktoras z Was prosze jeszcze raz wrzucic link do tego laktatora na ali? Poczytalam dzis o nim I jestem zdecydowana a tym bardziej przekpnuje mnie fakt ze przyszedl Wam tak szybko
niestety nie zapisalam sobie go wczesniej a teraz ciezko sie dokopac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 17:36
-
Vampire wrote:Niebieska Gwiazda, a który dokładnie parametr Ci tak leci do góry?
U mnie też siara się pojawia. Dzisiaj marny dzień, nie dość że brzuch się spinał to jeszcze pęcherzyk żółciowy znów mnie dopadł. Jutro połówkowe...
Leukocyty,co za tym idzie neutrofile,limfocyty,monocyty,neutrofile,limfocyty jednych za dużo,innych za mało.Rzeszta wyników piękna.
W wielkim skrócie to jest taki odczyn na ciąże,mój organizm traktuje jak intruza moje dziecko i chce się go pozbyć,dlatego leukocyty rosną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 17:56
-
Frida91 wrote:Ja miałam siarę już przed 20 tygodniem ale za to mam mały biust i mimo ciąży praktycznie niewiele się zmienił. Ale może wielkość nie będzie miała znaczenia
nie ma znaczeniamam niewielkie B a karmiłam córkę prawie dwa lata
Agagusia, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
OlaWi wrote:Który zestaw wybrać?
Ja też za poleceniem Domi - a raczej rekomendacji jej znajomych (klientek?) zamówiłam typ pierwszy. Chciałam wziąć chyba szósty bo wizualnie do mnie bardziej przemawiał. To chyba jest to samo tylko różnicą wzorów ale wolałam nie ryzykować skoro jedynka sprawdzona♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
emi2016 wrote:U mnie nie ma ani kropli, ale się nei spinam
Po porodzie się pojawi
Tez u mnie nic.
Kurde dziewczyny czułam mała już kilka razy dziennie a dziś właściwie nic. Minimalnie coś tam nad ranem. Aż wyciągnęłam detektor (yay, w końcu się przydaje) i od razu znalazłam serducho, ładnie biło 140. Ale ruchów nie czuje. Czy ona może się jeszcze tak układać żebym jej nie czuła? Już ja czułam od dwóch tygodni codziennie i teraz nie wiemwczoraj na wizycie wszystko było w porządku więc tym się pocieszam ale oczywiście schiz mode i tak mi się włącza..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 18:57
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki