Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
baileys wrote:A mozesz wrzucic linki do tych sprawdzonych z Bonprixa? Weszlam kiedys na ich strone, ale bylo duzo ciazowych, a opinie sprzeczne i nie wiedzialam, na ktore sie zdecydowac
Jasne, tylko kazdy ma inna sylwetkę i nie wie czy Ci będą pasowaćMam te bardziej na ciepłe dni nosiłam na majowce, są przed kostkę
https://www.bonprix.pl/style/dzinsy-ciazowe-7-8-729708646/?catalogueNumber=921941&source=1
I te długie i cieplejsze
https://www.bonprix.pl/style/dzinsy-ciazowe-skinny-453070063/?catalogueNumber=908897&source=1Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 14:48
-
dziewczyny, sama nie wierze w to co wczoraj zrobiłam. zrobiłam paste z sody, wody utlenionej i soku z cytryny (nota bene polecam) i wyczyściłam szczoteczką do zębów fugi w całej łazience. ja jestem do sprzątania ostatnia,serio, a tu takie coś! chyba mi się też syndrom wicia gniazda zaczął włączać! a to nie za szybko? zawsze myślałam że to dopiero ostatnie tygodnie
baileys, Smerfelinka lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
A ja dziś w ramach ratunkowej karty podarunkowej, spędziłam sama 3 godziny z uroczymi blizniaczkami😍 koleżanka postanowiła prawie dwa miesiące po porodzie pójść do fryzjera. Nie pamiętam czy poza E-linką mamy tu jakąś bliźniakową Mamusię, ale szacun szacun szacun 💪 Dziewczyny prawie cały czas przespały, poza incydentem 15minut po wyjściu matki, kiedy to jedna po drugiej postanowiły za przeproszeniem obsrać się po pachy 🙄 tak się kończy ubieranie za małych pampersów😂
Fajnie było sobie znów "poćwiczyć", ale jednak dobrze ze to jeszcze dwa miesiące z groszem!Marcelina85, E_linka2, kayama, Limerikowo, Chimera, Smerfelinka, Nacha, Bobby29, emi2016, DrzewkoPomarańczowe lubią tę wiadomość
-
Do mnie dotarło zamówienie z Lidla, poducha, śpiworek do nosidełka i stanik do karmienia wszystko zostawiam
Stanik zamówiłam na czuja, pod biustem chyba już nie urosne a miseczkę wzięłam rozmiar większa, leży dobrze, milutki, miękki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1334d8b3c727.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 16:17
Nacha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykayama wrote:Do mnie dotarło zamówienie z Lidla, poducha, śpiworek do nosidełka i stanik do karmienia wszystko zostawiam
Stanik zamówiłam na czuja, pod biustem chyba już nie urosne a miseczkę wzięłam rozmiar większa, leży dobrze, milutki, miękki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1334d8b3c727.jpg
A jaki nosisz stanik teraz, pokrywa się rozmiar?
Mam wyniki całej krzywej: 84-174-145, więc jest oknie wiem czy ma to znaczenie, że wyniki są dość wysokie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 16:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie melduje po USG III trymestru. Tytus ma 1289g, przeskoczył z 29 centyli na 63 a juz myślałam ze jakas miernota bedzie 😜 Generalnie wszystko ok. Nie ma śladu po punkciku na sercu. Ciągle wtulony w łożysko wiec nie było jak zrobić sweet foci 3D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 17:56
Bobby29, Frida91, Smerfelinka, Mary Magdalena, Chimera, kayama, Domi_tur, E_linka2, IGA.G, Ania95, zielonooka7, emi2016, DrzewkoPomarańczowe, Marcelina85, OlaWi, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Nacha, fajne tatuaże
Ja mam szorty z Lidla te ciemniejsze. Też brałam M i są akurat. Nie cisną, bo są cieniutkie i miękkie. Przed ciążą zwykle brałam w Lidlu s.
Ja polecam pieluchy z Lidla, są miękkie i cienkie jak pampersy. Dady zawsze mi się za sztywne wydawały. Babydream też były niezle. Ostatnio w Rossmannie widziałam, że pampers wersję Eco wypuścił. Nawet promocja na nie była. Nie kupowałam, bo są tylko pieluchy, a mój młody tylko w pieluchomajtkach chodzi. Dla kolejnego się wstrzymał. Coś mi tam po Tymku zostało, a potem pewnie wszyscy będą z pieluchami przychodzić w odwiedzinyPamiętam, że chyba do 4 miesiąca nie musiałam kupować.
Nacha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierniczkowa wrote:Ile wziąć opakowań pieluch tych 2-5 kg? Nie mam pojęcia ile tego schodzi. Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi.
Pierniczkowa lubi tę wiadomość
-
E_linka2 wrote:A jaki nosisz stanik teraz, pokrywa się rozmiar?
Mam wyniki całej krzywej: 84-174-145, więc jest oknie wiem czy ma to znaczenie, że wyniki są dość wysokie.
A to nie jest tak, że trzeci wynik ma być do 140? U mnie laboratorium tak podało.