Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvka dzięki
Brzuch mam wysoko dlatego wszystkie majtki i większość spodni i spodnic z niskim stanem pasuje na mnie sprzed ciazy ale za to oddycha się ciężko a zwłaszcza jak leżę... I mała kopie mnie po żebrach
Sylvka lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Domi_tur wrote:
A w ogóle wracając z miasta usłyszałam w wiadomościach, że lipiec ma być upalny, ale sierpień kapryśny i najzimniejszy od 5 lat! Ja co prawda chciałabym się rozpakować do końca lipca ale fajnie by było gdyby nasze dzieci nie musiały się gotować w gigantycznych upałach...
Ech, mam nadzieję, ze sie nie sprawdzi, wolalabym zdecydowanie na odwrot...
Ja tez chyba bede z lipcowek, bo 39 tc, czyli ostatni moment na moja cc to koniec lipca. Tez mnie ogarnia strach, ze to juz... -
Sylvka wrote:Frida zmieniłaś zdjęcie i teraz nie wiem która to Ty 😂 ale brzuszek faktycznie masz ładny i wysoko. Mój mam wrażenie że w ciągu ostatnich dni spadł w dół....moja bratowa też zwróciła na to uwagę.
Jak Was czytam to podziwiam, że jesteście takie zorganizowane i praktycznie gotowe do rozwiązania 😂 Mi brakuje jeszcze wiele dopiero to widzę...
3 prenatalne robiłam w 30+1
Muszę wreszcie zacząć zamawiać rzeczy z zakładek, bo w końcu poród mnie złapie.
Dziewczyny piszą o pakowaniu torby, a ja póki coś nie mam jeszcze co pakować.
Pocieszam się jedynie tym,że u mnie w szpitalu w razie W, większość rzeczy jest dostępna.Sylvka lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Domi_tur wrote:Frida ale masz fajnie wysoko brzuszek 😍 mój to wygląda jakby miał spaść na kolana!
Przybijam pione. Moj jest nisko tak że chyba się wcale nie podniesie bo przecież za niedługo będzie się już obniżał do porodu 😂Domi_tur lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Matyldaaa wrote:Dokładnie taki sam patent chcę zastosować i nie kupować rożka.
Masz już otulacz bambusowy? Możesz coś polecić? Ja się nie potrafię zdecydować
Jak macie tkmaxxa koło siebie to polecam tam zajrzeć, ja niedawno kupiłam świetnej jakości i w rozmiarze 120x120, 100%babmus.Matyldaaa lubi tę wiadomość
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
plinka89 wrote:Tez tak właśnie slyszalam, ze zalecaja na sucho. W 2016 r była wersja z octeniseptem i tak stosowalismy u corki. Nie wien czy to wina tego czy sposobu wiazania, ale kikut trzymal sie dosc dlugo.
No położna nam mówiła, że na sucho długo się trzyma, po Octenisepcie też dłużej odpada. Dziewczyna z innej grupy, która ma w domu trójkę dzieci mówiła, że na każdym dziecku próbowała zgodnie z zaleceniami : u pierwszego spirytusowe gaziki, u drugiego Octenisept i u trzeciego na sucho i tylko ten po spirytusie zagoil się szybciutko -
Wpadam tylko na chwilę się pożalić... Byliśmy dziś na USG dodatkowym, mieliśmy robić USG 4d, ale niestety nasz syn nie chciał współpracować i nie chciał się pokazać. Buźkę schował całkiem za rączka i nóżka, odwrócony plecakami. Ech jestem zawiedziona. Mąż mówi, że jestem gluptas i że najważniejsze, że wyniki wszystkie dobre, ale ja się tak nastawiłam na piękne zdjęcie do rameczki na pamiątkę i filmik z tego USG, że aż mi szkoda.
Później was nadrobię.OlaWi lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka5 wrote:Oj mi jeszcze brakuje masy rzeczy, wiec nie jesteś sama
Muszę wreszcie zacząć zamawiać rzeczy z zakładek, bo w końcu poród mnie złapie.
Dziewczyny piszą o pakowaniu torby, a ja póki coś nie mam jeszcze co pakować.
Pocieszam się jedynie tym,że u mnie w szpitalu w razie W, większość rzeczy jest dostępna.
Sylvka, Niezapominajka, ja też dopiero zaczęłam zamawiać, jeszcze kupy rzeczy mi brakuje. Zamówiłam już w aptece ale nie wszystko Jeszcze, muszę później spisać co brakuje i też już zamówić i mieć z głowy. O tyle dobrze że pudła z sypialni już wywiezione, teraz zaopatruje się namiętnie w różnego rodzaju pudełka i opakowania takie twarde, plastikowe lub utwardzone tekstylne z pokrywkami, żeby resztę rzeczy z Narnii dobrze pochować i zrobić miejsce na rzeczy małej no i moje do porodu.Sylvka, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Laski, ja też tak naprawdę wzięłam się za zamawianie grubszych tematów ze dwa tygodnie temu. Kurierzy mnie nienawidzą, ale w dwa tyg przynieśli mi wszystko łącznie z wózkiem i wanienką 😁 także wystarczy usiąść raz a dobrze i potem już tylko gromadzić na balkonie kartony po zamówieniach 😂
Applejoy, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Weszłam na te Wasze HubiWorld 🙄. Wrzuciłam do koszyka tylko „najpotrzebniejsze” rzeczy i wyszło mi prawie 300 zł 😱. Kminie co by tu wyrzucić , ale wyglada na to, ze wszystko musi zostać 🤷🏻♂️.
To będzie pierwszy raz kiedy zamówiłam coś ładnego i słodkiego 😁Misi@, Frida91, Agagusia lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Pierniczkowa wrote:Właśnie siedzę w poczekalni do mojej gin i zaczęłam plamić na czerwonoTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Bobby29 wrote:Sylvka, Niezapominajka, ja też dopiero zaczęłam zamawiać, jeszcze kupy rzeczy mi brakuje. Zamówiłam już w aptece ale nie wszystko Jeszcze, muszę później spisać co brakuje i też już zamówić i mieć z głowy. O tyle dobrze że pudła z sypialni już wywiezione, teraz zaopatruje się namiętnie w różnego rodzaju pudełka i opakowania takie twarde, plastikowe lub utwardzone tekstylne z pokrywkami, żeby resztę rzeczy z Narnii dobrze pochować i zrobić miejsce na rzeczy małej no i moje do porodu.
Jakoś wszystko ogarniemy.
Dziewczyny, znowu wrócę do tematu pieluszek, ale z racji,że większość z Was już zamówiła, wiec możecie śmiało polecić,które warto, a które nie.
Warto zamówić ze smyka? Czy lepszy będzie np. Texpol? A może motherhood lub od gościa z Hubiworld? Gdzie będzie najlepsze przełożenie jakości do ceny?
Planowałam zamówić zarówno bambusowe jak i muslinowe. Oczywiście zwykłą tetre też. Do tego ze 2 duże bambusowe otulacze (czy może lepiej wziąć taki na zamek lub rzepy?). Troszkę boję się,że nie załapię tego motania🤔 dla doświadczonych mam pewno wyda się to śmieszne, ale ja nie mam żadnego doświadczenia z bobasami
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Ta sucha pielęgnacja pępka nie taka zła u nas była, równy tydzień od porodu kikut odpadł.
Co do monitora oddechu ja mam babysens 7 i jestem zadowolona. Niedługo muszę wyciągnąć małej, żeby się przyzwyczaić jak będzie spała bez. Szczerze mówiąc to dalej mam tylko jedną płytkę założoną a alarmy fałszywe się nie włączają.
Emi wielkie brawo dla córki
Pierniczkowa oby to nic poważnego, daj znać po wizycieemi2016 lubi tę wiadomość