Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplinka89 wrote:Joan, w temacie przedwczesnych porodow... Moja babcia podobno slyszala w tv, ze gdzies w swiecie przezylo dziecko, ktore wazylo 250g! Ale nic więcej nie wie, ja nie szukalam info, wiec nie wiem na ile babcia dobrze uslyszala;) W każdym razie nie wyobrażam sobie jak to możliwe...
Dobrze babcia słyszała. Dziewczynka juz wyszła do domu.
https://www.google.com/amp/www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,24843234,w-san-diego-urodzilo-sie-najmniejsze-dziecko-na-swiecie-po.amp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 21:22
-
Co do pieluch to reż chętnie poczytam. Mam zamiar kupić więcej tetrowych.
Zapisałam przez neta wizytę na usg prenatalne w babce medica i będzie 31+6 tc mam nadzieje ze do tego dnia ładnie przytyje. -
Domi_tur wrote:Pierniczkowa to trzymam kciuki, żebys wytrwała w rygorze ❤️
Ja mam ze 20 tetrowych i 6-7 flanelowych. Potem będę miała scierki do psich łap 😂
Tetre też kupię,że te muslinowe akurat mają fajną cenę.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnyJa kupowalam wiekszosc bambusowych lub muslinowych. One sa w dotyku fenomenalne ☺ Tetrowe to tylko kilka zwyklakow na przewijak.
Kupowalyscie termoforek z pestek wiśni? Działa to? Mam juz Mr B, ale ponoc te wiśnie na kolki lepsze, a kosztuja pare groszy i sie zastanawiam czy nie dorzucic do koszyka w aptece
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
kayama wrote:Sylvka a jak brzuch Ci opadł to jest lepiej czy gorzej czy bez zmian jeśli chodzi o odczucia? Chodzi mi o oddychanie, ciężar itp.
Prawde mówiąc to nie czuje wiekszej różnicy, zgaga mnie nadal męczy jak do tej pory 😂 od wczoraj nie czuję napietego brzucha, ale nie wiem czy to ma związek i czy to tylko chwilowe..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
http://matkaaptekarka.pl/index.php/2017/10/31/pieluchy-tetrowe-flanelowe-bambusowe-muslinowe-ktore-wybrac/
Tu znalzałam na necie artykuł o pieluszkachDomi_tur lubi tę wiadomość
-
Nacha wrote:Dobrze babcia słyszała. Dziewczynka juz wyszła do domu.
https://www.google.com/amp/www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,24843234,w-san-diego-urodzilo-sie-najmniejsze-dziecko-na-swiecie-po.amp
Też słyszałam o tym od bratowej 😱 Myślałam, że to sobie wymyśliła 😂 to chyba jakiś rekord!3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
baileys wrote:Ja kupowalam wiekszosc bambusowych lub muslinowych. One sa w dotyku fenomenalne ☺ Tetrowe to tylko kilka zwyklakow na przewijak.
Kupowalyscie termoforek z pestek wiśni? Działa to? Mam juz Mr B, ale ponoc te wiśnie na kolki lepsze, a kosztuja pare groszy i sie zastanawiam czy nie dorzucic do koszyka w aptece
Ja termofor z pestkami dostałam gratis po dołaczeniu do jakiegos klubu Bebiko, dali też 2 saszetki mleka (2-po 6 miesiący, 1 dawać i reklamować nie mogą, bo ma byc rpomocja karmienia piersią). Całkiem izły, grzałam juz nim zatoki w ciąży. Może jeszcze jest ta promocja.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
baileys wrote:Ja kupowalam wiekszosc bambusowych lub muslinowych. One sa w dotyku fenomenalne ☺ Tetrowe to tylko kilka zwyklakow na przewijak.
Ja właśnie dziś zamówiłam ten termoforek, zapłaciłam mniej niż 10 zl.
[/url]
-
Emi, gratulacje dla Łucji
a powiedz mi jak to wygląda, jak już się odważyla to chodzi całkiem sama, czy jeszcze zejdzie na kolana jak jej się spieszy? To co teraz babcia ma na swojej liście co dziecko powinno już robić?
Pierniczkowa, dasz radę! Już niedużo czasu zostało, może zajmie Cię jakaś lektura odkładana na później, szydełko, druty?
Chimera no ja też po Wrocku jeździłam dlatego pytam, gdzie Ty tych ludzi widziałaś
Termofor z pestek mam, ale pestek czereśni z własnego drzewajakiś kawałek materiału i obszyłam, przydał się do ogrzewania piersi przy nawale, niby się od tego odchodzi i nie powinno się ale mi to pomagało a młodą karmię do dziś
-
Domi_tur wrote:Wyjęłam właśnie tetrowe pieluchy z HubiWorld z suszarki. Zdecydowanie nie polecam
Smykowe są dużo lepszej jakości,
nie będę tam zamawiać.
Na pierwszy rzut oka wydawały się ok.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Domi_tur wrote:Wyjęłam właśnie tetrowe pieluchy z HubiWorld z suszarki. Zdecydowanie nie polecam
Smykowe są dużo lepszej jakości,
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Oczywiście je wyprasowałam, ale kupiłam te "premium" a siatka z nich taka, że świat można oglądać. Do wycierania ulanego mleka ok, ale nie daję im żywotności dłuższej niż 5 prań. Może źle trafiłam. Te z Motherhood naprawdę biją jakościowo wszystkie te na głowę, choć Smykowe na sztuki też naprawdę są ok.
Frida, zmieniłaś zdjęcie i ciągle się zastanawiam kto tu nowy się pojawił 😂😂😂Frida91 lubi tę wiadomość
-
No też mi się wydaje,że nie są jakieś super ale z tych Premium też mam właśnie i leosze i gorsze. Nie wiem od czego to zależy
Mam też pieluchy tetrowe z Pepco i są fatalne,mega sztywne i tych na pewno nie polecam. Dostałam w prezencie kilka muślinowych i to zupełnie inna bajka
Szkoda, że są takie drogie
Za to flanelowe z HubiWorld są w miarę, te z ceratką też wydaja sie ok.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙