Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nastraszyłyście mnie Dziewczyny. Dziś mnie trochę plecy bolą nisko i zaczęłam się zastanawiać czy to nie zły znak. Poza tym wszystko normalnie, zero plamień, sporo białego śluzu, bolesne piersi i lekkie mdłości. Czy powinnam się martwić tymi plecami? Mam kolejne podglądanie 31.12Krzyś jest z nami od 15.08.2019
-
Jestem po wizycie!
1,56 cm człowieka! Swrducho jak dzwon❤️ Termin mam na 7 sierpnia - także proszę o poprawienieReniiata, Nynka86, OlaWi, Misi@, Domi_tur, emi2016, Anhydra, Marimiko, redken, Limerikowo, smeg lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Olciak wrote:Niestety, beta opadła do 145...
3mam mocno kochane za Was i za Wasze skarby małe kciuki!
Rośnijcie duże okrąglutkie!
Bardzo mi przykro Olciak
Miałam nadzieję, że jednak będzie dobrze.Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Olciek - przykro mi:(
Anhydro - napiszesz cos wiecej o zasadowicy? Wiem ze dzwonią, ale nie wiem w ktorym kościele:( jakie sa pierwsze objawy?
Do 20 zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, bo jakby co to nie chce po nocy jezdzic i jeszcze musieć opieki nad chłopami organizować.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Gratki Anhydra! Swietnie! Z karta to juz fajnie wyglada, nie?
A ze mnie dziewczyny leci od doku woda z piana - sorry za dosłowność. Nie wiem czy jak tak bedzie dalej to wieczorem nie pojade na IP. Do tego nadal rzygam. Nie chce sie odwodnić... na razie pije colę, wode, wezme probuotyk i tyle chyba.
ja mialam lekka biegunkę przed świętami, Pani w aptece polecila węgiel, podobno bezpieczny w ciąży, więc może spróbuj! -
nick nieaktualnyWitajcie, pozwólcie że przywitam sie z lekką dozą niepewności. To moja druga ciąża, efekt pierwszej, żywiołowy czterolatek (prawie) biega właśnie po domu. Bardzo długo po jego urodzeniu zaklinałam się że będzie jedynakiem. Ale zmieniliśmy zdanie:) a teraz, gdy dowiedziałam sie o ciąży, nagle wszytskie moje dotychczasowe obawy przestały istnieć. Momentalnie zaczęłam sie przejmować wyłącznie tym, żeby ciąża sie rozwijała i wszystko było ok.
Objawów prawie nie mam, ale tak samo było w pierwszej ciąży. Pracowałam i fikałam jak kozica prawie do porodu
W Wigilie lekarz dostrzegł bijące serce a obecnie jestem na samym początku 7 tygodnia i czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę.
Współczuje strat tym które juz ich doświadczyły, mam nadzieje ze w jak największym gronie dotrwamy do sierpnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 19:31
plinka89, Misi@, Alfa_Centauri, Marimiko, redken, Anhydra, OlaWi, smeg lubią tę wiadomość
-
Witaj KB - obyśmy juz wszystkie w komplecie dotrwały przynajmniej do lipca!
U mnie soe troche uspokoiły sensacje. Ale boje sie ze ta biegunka noże zwiastowac cos złego:( a wizyta dopiero za tydzien:(
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Olciak strasznie mi przykro. Pociesza Cię ja po poronieniu zaszłam odrazu nawet nie miałam okresu. Uszy do góry I do dzieła.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
Agagusia wrote:Olciek - przykro mi:(
Anhydro - napiszesz cos wiecej o zasadowicy? Wiem ze dzwonią, ale nie wiem w ktorym kościele:( jakie sa pierwsze objawy?
Do 20 zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, bo jakby co to nie chce po nocy jezdzic i jeszcze musieć opieki nad chłopami organizować.
Agagusia odp Ci na priv
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Przykro mi Olciak
Ja od kilku dni mam staly ból podbrzusza , nie jakiś mocny ale przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. Trochę się zmartwiłam więc poszłam dziś do ginekologa a tam piękne serduszko reszta też w porządku. Tylko ciągle mam wrażenie że tak ciągle nie powinno boleć jak to u was było ? Bralydcie No-spe ?Sylvka lubi tę wiadomość