Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, prosiłas o zmierzenia daszka/żagla:
Kształt trapezu, dłuższe boki 70, a krótsze 31 i 50 (po rozciągnięciu). W dłuższym z krótszych boków jest wszyta gumka do zaczepienia o budke. W dłuższych krawędziach są troczki.i można je ściągnąć. Mam nadzieje, ze to choć trochę zrozumiałe co napisałam, byłam kiepska z opisów na polaku 😁. Wklejam zdjęcia.
Ps. Mam koszmarnie wygniecione prześcieradło 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 19:46
Nacha, Bobby29, Agagusia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Vampire wrote:Dziewczyny, które miały ostatnio biegunki. Czy Wam też twardnial brzuch? We wtorek wzięłam saszetkę Monuralu, wczoraj miałam mocny skurcz brzucha z bólem, który ustąpił po wizycie w toalecie. Wczoraj wzięłam drugą i ostatnią saszetkę i dziś od 16 mam twardnienia brzucha, bóle i "jeździ" mi po jelitach. Podobnie trochę ulżyło, jak końcu mnie przeczyscilo. Czytałam na ulotce, że biegunka pojawia się często. Nie wiem czy jechać na IP czy poleżeć i poczekać jeszcze chwilę.
mi juz zaczal twardniec od kilku dni wlasnie po 17ej
poleguje i nospa nicinnego noe wymysle,nie plamie nie krwawie, szyjka ponad 4cm
najwiecej twardnial mi po 35tc a na ktg mini skurcze byly rejestrowane tylko rzedu 20
na tej ost prostej to tak jest.bobas uciska i trzeba isc do toalety od razu.objawia sie bolem brzucha i mocnym parciem na pecherzWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 20:10
Vampire lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam, że i mi ten daszek jest strasznie niezbędny.
Wkurzają mnie te wyprzedaże. Wchodzę na hm, super rzeczy w niskich cenach, a brak w magazynieto po jaka cholerę widnieje to w ogóle na stronie? Albo chociaż mogliby na głównej zaznaczyć że nie mają na stanie.
Poza tym nigdzie nie mogę znaleźć jakiś ładnych pajacyków nie za miliony monet.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Malinka7 wrote:Powiem wam, że i mi ten daszek jest strasznie niezbędny.
Wkurzają mnie te wyprzedaże. Wchodzę na hm, super rzeczy w niskich cenach, a brak w magazynieto po jaka cholerę widnieje to w ogóle na stronie? Albo chociaż mogliby na głównej zaznaczyć że nie mają na stanie.
Poza tym nigdzie nie mogę znaleźć jakiś ładnych pajacyków nie za miliony monet.
Poszukaj w smyku wielopakow_ czasem uda się trafić coś ładnego 😊 -
Hehe zachcianka na noc. Zrobiłam ciasto marchewkowe a mój kupił mi jeszcze radlerka z pomarancza i grejpfrutem 😊
wiki2, DrzewkoPomarańczowe, emi2016, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerni, ja zrobiłam gzik i jem właśnie z chlebkiem żytnim oraz zagryzam ogórem małosolnym
Malinka, Kappahl teraz na wyprzedaży ma spoko ceny, a ich pajace są suuuper, mają fajne wzory, ekspres zamiast guzików, bardzo dobrą bawełnę. Może tam zajrzyj?werni lubi tę wiadomość
-
Ja kilka dni temu kupiłam sporo botwinki i zainspirowana jadłospisem Bobby zrobiłam chłodnik - mąż stwierdził, ze sztos a usłyszeć taka pochwale z jego ust to jest coś! A dziś ugotowałam z reszty botwinki zupę i wciągnęłam z jajem sadzonym i ziemniakami 😋.
Bobby29 lubi tę wiadomość
[/url]
-
baileys wrote:Werni, ja zrobiłam gzik i jem właśnie z chlebkiem żytnim oraz zagryzam ogórem małosolnym
Malinka, Kappahl teraz na wyprzedaży ma spoko ceny, a ich pajace są suuuper, mają fajne wzory, ekspres zamiast guzików, bardzo dobrą bawełnę. Może tam zajrzyj? -
Ja mam teoretycznie termin CC na 22 lipca, chyba że zacznie się coś dziać wcześniej. W łonie będę potwierdzać kiedy ląduje na oddziale.
My zrobiliśmy biały pokój z naklejkami w złote gwiazdki i biało szare meble.
Straśznie męczy mnie zgaga, non stop wszystko cofa mi się do ust. I nic nie pomagateraz pewnie będę siedzieć do póki nie padnę, bo jak tylko się kładę to znowu mam piekło w przełyku
marzy mi się żeby te 3 tygodnie szybko już zleciały, ciekawa jestem jak mała będzie wyglądać.
Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:Ja mam teoretycznie termin CC na 22 lipca, chyba że zacznie się coś dziać wcześniej. W łonie będę potwierdzać kiedy ląduje na oddziale.
My zrobiliśmy biały pokój z naklejkami w złote gwiazdki i biało szare meble.
Straśznie męczy mnie zgaga, non stop wszystko cofa mi się do ust. I nic nie pomagateraz pewnie będę siedzieć do póki nie padnę, bo jak tylko się kładę to znowu mam piekło w przełyku
marzy mi się żeby te 3 tygodnie szybko już zleciały, ciekawa jestem jak mała będzie wyglądać.
Pierniczkowa pochwal się pokoikiem, zapowiada się ciekawie
Co do porodu to już faktycznie tuż tuż, dzidzia napewno będzie śliczna
Współczuję zgagi , ja miałam takie ciężkie 2 tygodnie, teraz jak ręką odjął, oby tak zostało do końca -
Kalija wrote:Pierniczkowa pochwal się pokoikiem, zapowiada się ciekawie
Co do porodu to już faktycznie tuż tuż, dzidzia napewno będzie śliczna
Współczuję zgagi , ja miałam takie ciężkie 2 tygodnie, teraz jak ręką odjął, oby tak zostało do końca
Ja jestem blondyna z niebieskimi oczami mój ciemno brązowe włosy i brązowe oczy, cały czas mam nadzieję na rudzielca
Kalija, Bobby29, DrzewkoPomarańczowe, Ania95, Vampire, emi2016, Applejoy, Malinka7, Smerfelinka, Agagusia, Limerikowo, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierniczkowa wrote:Proszę bardzo
Ja jestem blondyna z niebieskimi oczami mój ciemno brązowe włosy i brązowe oczy, cały czas mam nadzieję na rudzielca
Hehe, ale żeby wyszedł rudzielec, to któreś z rodziców chyba musi być rude, miks blondynki z brunetem raczej nie daje rudego efektuJa chcę, żeby Młoda wyglądała zupełnie jak małż (też typ ciemny latino jak Twój), po mnie ma mieć tylko małe, przylegające do głowy uszy oraz inteligencję i dobrą pamięć ;P No i mam nadzieję, że nie odziedziczy moich naturalnie kręconych, sianowatych włosów, tylko prościutkie po mężu.