X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam szarą ścianę w sypialni w pokoju Łucji. U Małej są białe meble i pudrowo-rozowe dodatki. Polecam ten kolor 😉

kayama lubi tę wiadomość

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, prosiłas o zmierzenia daszka/żagla:
    Kształt trapezu, dłuższe boki 70, a krótsze 31 i 50 (po rozciągnięciu). W dłuższym z krótszych boków jest wszyta gumka do zaczepienia o budke. W dłuższych krawędziach są troczki.i można je ściągnąć. Mam nadzieje, ze to choć trochę zrozumiałe co napisałam, byłam kiepska z opisów na polaku 😁. Wklejam zdjęcia.
    ed8afbbfd7076877med.jpg
    ce49d2669b2f5115med.jpg
    08bcfe8f0836bb13med.jpg

Ps. Mam koszmarnie wygniecione prześcieradło 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 19:46

Nacha, Bobby29, Agagusia lubią tę wiadomość

aadd84dc14.png[/url]
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vampire wrote:
    Dziewczyny, które miały ostatnio biegunki. Czy Wam też twardnial brzuch? We wtorek wzięłam saszetkę Monuralu, wczoraj miałam mocny skurcz brzucha z bólem, który ustąpił po wizycie w toalecie. Wczoraj wzięłam drugą i ostatnią saszetkę i dziś od 16 mam twardnienia brzucha, bóle i "jeździ" mi po jelitach. Podobnie trochę ulżyło, jak końcu mnie przeczyscilo. Czytałam na ulotce, że biegunka pojawia się często. Nie wiem czy jechać na IP czy poleżeć i poczekać jeszcze chwilę.
    czasem biegunki/przeczyszczenia sa po duzych dawkach magnezu
    mi juz zaczal twardniec od kilku dni wlasnie po 17ej
    poleguje i nospa nicinnego noe wymysle,nie plamie nie krwawie, szyjka ponad 4cm
    najwiecej twardnial mi po 35tc a na ktg mini skurcze byly rejestrowane tylko rzedu 20
    na tej ost prostej to tak jest.bobas uciska i trzeba isc do toalety od razu.objawia sie bolem brzucha i mocnym parciem na pecherz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 20:10

Vampire lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny jakby co ja jestem ostatnia w kolejce do rozpakowania wiec spokojnie się dogadujecie - ja poczekam :P

a ja przedostatnia 😀👶
    mi sie do 37tc skonczonego nie spieszy w ogole

Applejoy, Bobby29 lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2019, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzewko ja tez sie chyba skuszę na ten daszek i to ten sam kolor 😎

DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 czerwca 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacha wrote:
    Drzewko ja tez sie chyba skuszę na ten daszek i to ten sam kolor 😎

A proszę się częstować! Śmiało 😀

aadd84dc14.png[/url]
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że i mi ten daszek jest strasznie niezbędny. :P
    Wkurzają mnie te wyprzedaże. Wchodzę na hm, super rzeczy w niskich cenach, a brak w magazynie :/ to po jaka cholerę widnieje to w ogóle na stronie? Albo chociaż mogliby na głównej zaznaczyć że nie mają na stanie.
    Poza tym nigdzie nie mogę znaleźć jakiś ładnych pajacyków nie za miliony monet.

Limerikowo lubi tę wiadomość

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też malujemy na jasny popiel ;) marzyła mi się jeszcze tapeta w gwiazki, ale nie wiem czy to wypali :(

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• emi2016 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka7 wrote:
    Powiem wam, że i mi ten daszek jest strasznie niezbędny. :P
    Wkurzają mnie te wyprzedaże. Wchodzę na hm, super rzeczy w niskich cenach, a brak w magazynie :/ to po jaka cholerę widnieje to w ogóle na stronie? Albo chociaż mogliby na głównej zaznaczyć że nie mają na stanie.
    Poza tym nigdzie nie mogę znaleźć jakiś ładnych pajacyków nie za miliony monet.

Poszukaj w smyku wielopakow_ czasem uda się trafić coś ładnego 😊

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w smyku są ok ubranka :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe zachcianka na noc. Zrobiłam ciasto marchewkowe a mój kupił mi jeszcze radlerka z pomarancza i grejpfrutem 😊

wiki2, DrzewkoPomarańczowe, emi2016, Bobby29 lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2019, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni, ja zrobiłam gzik i jem właśnie z chlebkiem żytnim oraz zagryzam ogórem małosolnym :D

Malinka, Kappahl teraz na wyprzedaży ma spoko ceny, a ich pajace są suuuper, mają fajne wzory, ekspres zamiast guzików, bardzo dobrą bawełnę. Może tam zajrzyj?

werni lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 czerwca 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kilka dni temu kupiłam sporo botwinki i zainspirowana jadłospisem Bobby zrobiłam chłodnik - mąż stwierdził, ze sztos a usłyszeć taka pochwale z jego ust to jest coś! A dziś ugotowałam z reszty botwinki zupę i wciągnęłam z jajem sadzonym i ziemniakami 😋.

Bobby29 lubi tę wiadomość

aadd84dc14.png[/url]
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baileys wrote:
    Werni, ja zrobiłam gzik i jem właśnie z chlebkiem żytnim oraz zagryzam ogórem małosolnym :D

Malinka, Kappahl teraz na wyprzedaży ma spoko ceny, a ich pajace są suuuper, mają fajne wzory, ekspres zamiast guzików, bardzo dobrą bawełnę. Może tam zajrzyj?
    Byłam na stronie. Chce pajace na 56 i koniecznie rozpinane w kroku, a te suwaki idą na jedną nogawkę tylko.

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Malinka7 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w listopadzie malowaliśmy, mamy szary połączony z lazurowym szantungiem :) białe łóżeczko wygląda cudnie w tych kolorach ścian. :)

Bobby29 lubi tę wiadomość

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś było spaghetti :)

Teraz prawie wszyscy malują na szaro. Mi się trochę znudził ten kolor, ale została farba, więc dziecinny u nas też będzie w popielu, trudno😋

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 22:41

dqprgu1royghdo7j.png
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teoretycznie termin CC na 22 lipca, chyba że zacznie się coś dziać wcześniej. W łonie będę potwierdzać kiedy ląduje na oddziale.
    My zrobiliśmy biały pokój z naklejkami w złote gwiazdki i biało szare meble.
    Straśznie męczy mnie zgaga, non stop wszystko cofa mi się do ust. I nic nie pomaga :( teraz pewnie będę siedzieć do póki nie padnę, bo jak tylko się kładę to znowu mam piekło w przełyku :( marzy mi się żeby te 3 tygodnie szybko już zleciały, ciekawa jestem jak mała będzie wyglądać.

Domi_tur lubi tę wiadomość

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• Kalija Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa wrote:
    Ja mam teoretycznie termin CC na 22 lipca, chyba że zacznie się coś dziać wcześniej. W łonie będę potwierdzać kiedy ląduje na oddziale.
    My zrobiliśmy biały pokój z naklejkami w złote gwiazdki i biało szare meble.
    Straśznie męczy mnie zgaga, non stop wszystko cofa mi się do ust. I nic nie pomaga :( teraz pewnie będę siedzieć do póki nie padnę, bo jak tylko się kładę to znowu mam piekło w przełyku :( marzy mi się żeby te 3 tygodnie szybko już zleciały, ciekawa jestem jak mała będzie wyglądać.

Pierniczkowa pochwal się pokoikiem, zapowiada się ciekawie :)

Co do porodu to już faktycznie tuż tuż, dzidzia napewno będzie śliczna :)

Współczuję zgagi , ja miałam takie ciężkie 2 tygodnie, teraz jak ręką odjął, oby tak zostało do końca

dqprgu1royghdo7j.png
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2019, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalija wrote:
    Pierniczkowa pochwal się pokoikiem, zapowiada się ciekawie :)

Co do porodu to już faktycznie tuż tuż, dzidzia napewno będzie śliczna :)

Współczuję zgagi , ja miałam takie ciężkie 2 tygodnie, teraz jak ręką odjął, oby tak zostało do końca
    Proszę bardzo :)

2h4mcd5.jpg

Ja jestem blondyna z niebieskimi oczami mój ciemno brązowe włosy i brązowe oczy, cały czas mam nadzieję na rudzielca :D

Kalija, Bobby29, DrzewkoPomarańczowe, Ania95, Vampire, emi2016, Applejoy, Malinka7, Smerfelinka, Agagusia, Limerikowo, Marcelina85 lubią tę wiadomość

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2019, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa wrote:
    Proszę bardzo :)

2h4mcd5.jpg

Ja jestem blondyna z niebieskimi oczami mój ciemno brązowe włosy i brązowe oczy, cały czas mam nadzieję na rudzielca :D

Hehe, ale żeby wyszedł rudzielec, to któreś z rodziców chyba musi być rude, miks blondynki z brunetem raczej nie daje rudego efektu :D Ja chcę, żeby Młoda wyglądała zupełnie jak małż (też typ ciemny latino jak Twój), po mnie ma mieć tylko małe, przylegające do głowy uszy oraz inteligencję i dobrą pamięć ;P No i mam nadzieję, że nie odziedziczy moich naturalnie kręconych, sianowatych włosów, tylko prościutkie po mężu.

‹‹ 890 891 892 893 894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ