Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko kciuki!!!
Ekscytujaco ale też nieco przerażająco! Ja teraz siedzę na działce z siostrzencem, w domu remont, ubranka nie uprane, nic nie złożone, apteczne produkty nie kupione! Ja sobie nie zycze porodu za 1.5 tygodnia!Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Bobby a do tej wanienki że skip hopa jest stelaż? Zakochałam się w niej
MDW jeśli mogę prosić o link do tej wkładki dla niemowlaka, to chętnie to zobaczę
Chimera ja też nienawidzę chodzić po Ikei! Jak robię tam zakupy, to głównie przez internet
Niezapominajko ogromne kciuki! Ależ nam się tu emocje zaczęły!
Ja po szkole rodzenia wolniutko, noga za nogą do domku i leżę, bo potrzebuję jeszcze co najmniej kilku dni 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 17:40
Bobby29, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Niezapominajko trzymam kciuki 🤞😉
U mnie od wczoraj brzuch nisko, czuję jak mała mi uciska na krocze i pęcherz 😕 sikam przez to jak opętana.. No i brzuch mi twardnieje co jakiś czas. Mała się tak wierci, że aż mnie boli w kroku i czuje jakby zaraz miała wypaść 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 17:40
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko - moooocno zaciśnięte! Pokaz nam wszystkom, sierpniowkom, jak to sie robi😁 A jak bedziesz miala chwile zwątpienia we wszystko to pamietaj ze nagroda jest piekna, słodka i juz tak blisko Ciebie😘
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Smerfelinka wrote:MDW jeśli mogę prosić o link do tej wkładki dla niemowlaka, to chętnie to zobaczę
Tutaj jest link: https://www.stokke.com/POL/pl-pl/531501.html
Jest opcja samej wanienki, wanienki z wkładką, albo wanienki XL i oczywiście do wyboru kilka kolorów. Od transparentnych po mleczne. Kupowaliśy właśnie z tej strony co link.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 17:53
Smerfelinka lubi tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Niezapominajka, ale jak to?! Co za emocje. Kciuki zaciśnięte :*
Ja dziś już praaaawie pokój ogarnęłam. Mąż wrócił z pracy to poodsuwal mi łóżko i meble żebym mogła i tam powymywać.
Też miałam chwilę słabości i się rozryczałam. Mam jakiś straszny żal do mamy. Nawet nie potrafię z nią rozmawiać. Cały dzień sprzątam (mąż wyniósł dwie szafki z pokoju i musiałam te wszystkie rzeczy też poprzenosić - wszystko po schodach) a moja mama o godzinie 14 przychodzi do mnie na górę z pytaniem czy myślałam co dziś na obiad zrobić... Ręce mi opadły. Akurat dziś ma wolne. Odpowiedziałam tylko że będę robiła leczo. Ona zadowolona poszła, a mnie roztelepało.
Mi nie na kto pomóc... Zapieprzalam dziś po tych schodach nie wiem ile razy i przenosiłam rzeczy, to nawet nie zapytała czy coś mi pomóc... Ja tam też o pomoc prosić się nie lubię.
Ale tak mnie to dobiło z tym obiadem. Żeby chociaż powiedziała: dobra to ja zrobię, a Ty sobie dalej tu działaj. Albo chociaz żeby pokroiła składniki... Nic nic nic.
No więc ja zamiast mieć chwilę na odpoczynek to poszłam gotowa , a teraz dalej ogarniam swoje sprawy.
-
Czizas, ale się zestresowałam nadrabiając Was dzisiaj! 😅 Jakaś pełnia była, czy co?
Niezapominajka, kciuki mocno zaciśnięte. Myślami jesteśmy z Tobą!
Ja już wróciłam do Wawy, młody został u dziadków.
Jesteśmy już po wizycie. Wszystko bardzo pięknie, przepływy wzorowe, Kazik wazy 3107g, co daje 75 percentyl. 4 kilo chyba nie przekroczy. Badanie trwało bardzo długo, bo tak się młody wiercił, ze ciężko było cokolwiek sprawdzić, a lekarz do bólu dokładny.
Teraz już jedziemy na imprezę do znajomych, która odbywa się gdzieś in the middle of nowhere.
Po dzisiejszym badaniu nie mam żadnej fancy fotki 3D, ale mam słodkie ujęcie buziaka i noska.
emi2016, Bobby29, Smerfelinka, Malinka7, Domi_tur, Misi@, Pierniczkowa, Niebieska Gwiazda, Agagusia, Vampire, Limerikowo, Ania95, Marcelina85, werni, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Malinka7 wrote:Niezapominajka, ale jak to?! Co za emocje. Kciuki zaciśnięte :*
Ja dziś już praaaawie pokój ogarnęłam. Mąż wrócił z pracy to poodsuwal mi łóżko i meble żebym mogła i tam powymywać.
Też miałam chwilę słabości i się rozryczałam. Mam jakiś straszny żal do mamy. Nawet nie potrafię z nią rozmawiać. Cały dzień sprzątam (mąż wyniósł dwie szafki z pokoju i musiałam te wszystkie rzeczy też poprzenosić - wszystko po schodach) a moja mama o godzinie 14 przychodzi do mnie na górę z pytaniem czy myślałam co dziś na obiad zrobić... Ręce mi opadły. Akurat dziś ma wolne. Odpowiedziałam tylko że będę robiła leczo. Ona zadowolona poszła, a mnie roztelepało.
Mi nie na kto pomóc... Zapieprzalam dziś po tych schodach nie wiem ile razy i przenosiłam rzeczy, to nawet nie zapytała czy coś mi pomóc... Ja tam też o pomoc prosić się nie lubię.
Ale tak mnie to dobiło z tym obiadem. Żeby chociaż powiedziała: dobra to ja zrobię, a Ty sobie dalej tu działaj. Albo chociaz żeby pokroiła składniki... Nic nic nic.
No więc ja zamiast mieć chwilę na odpoczynek to poszłam gotowa , a teraz dalej ogarniam swoje sprawy.
Strasznie to smutne. Ja bym tego obiadu w życiu nie zrobila
[/url]
-
Malinka7 wrote:Niezapominajka, ale jak to?! Co za emocje. Kciuki zaciśnięte :*
Malinka nie dziwię się tym twoim emocjom. Jest dla mnie nie do pomyślenia. Wiem że nie lubisz prosić o pomoc ale czasami trzeba się przełamać. Sama też nie lubię ale wydaje mi się że jakbyś powiedziała wprost że jesteś zajęta i może ona by zrobiła obiad to przecież by nie odmówiła? Chyba, nie? Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, serio. Albo w drugą stronę, na złość zrobić i powiedzieć że dziś w związku z tym że jesteś bardzo zajęta to nie będziesz robić obiadu, i zamówić dla siebie tylko pizzębaileys, Limerikowo lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Malinka ja też bym nie robiła żadnego obiadu, albo zrobiła tylko dla was a nie dla wszystkich. To już jest przesada naprawdę
Musisz zatroszczyć się o siebie bo inaczej nikt tego nie zrobi.Limerikowo lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Niezapominajka kciuki
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Smerfelinko mnie też się super podoba ta wanienka, a w szarości to już w ogóle miodzio 😍 niestety nie wiem czy jest stelaż do niej, nie natknęłam się ale też nie szukałam. Wiem że są takie niby uniwersalne stelaże ale trzeba było sprawdzić jednak wymiara bo ta wanienka skip hop jest dosyć szeroka w porównaniu do innych wanienek.
Smerfelinka lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki