Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kayama wrote:Ja bardzo żałuję ale nie dam rady w moim stanie Nie daje rady chodzić ani siedzieć. Za to już po po porodzie to bardzo chętnie Fajnie było by też się spotkać.
jestem za!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Wiecie co naszukałam się tej sesji noworodkowej w przystępnej cenie i d...pa. Za 350 zł 6 zdjęć. Najlepsze co znalazłam to za 400 zł 10 zdjęć, 3 stylizacje, wywołane w kolorze i czarno-białe, nagranie na płytę, i ozdobne pudełeczko na wszystko. Chyba to wstępnie zarezerwuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 21:58
-
Ja też nie znalazłam żadnych super cen, najtaniej 550 zł za 8 zdjęć, 790 zł za 15 zdjęć (wywołanych + płyta)."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Kalija wrote:Smerfelinka nie boisz się wieszać półki nad łóżeczkiem?
Nad samym łóżeczkiem nie zawiśnie, a bardziej obok. Będzie tylko na tej samej ścianie, przy której stanie łóżeczkoKalija lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
OlaWi wrote:Dziewczyny z bólami okresowymi, przechodzi Wam to? Bo u mnie za chwilę doba. Po południu był chwilę spokój. Teraz położyłam się do łóżka i mam wrażenie że zaczyna się od nowa.
-
Bobby, wydaje się ze edytowałam skutecznie . Ja generalnie przyszły tydzień mam czysty, nie mam żadnych wizyt ani planów wiec jestem bardzo dyspozycyjna 👍🏻
Kayama, szkoda ze nie dasz rady. Ale spotkanie wozkowe po rozładunku tez bardzo ok 👍🏻Bobby29, kayama lubią tę wiadomość
[/url] -
Mnie wczoraj i dziś brzuch trochę w dole pobolewa, ale to chyba z przeforsowania się. Wzięłam się za gruntowne sprzątanie mieszkania 😅. Wczoraj objechałam gore, a dziś dol. Umylam dziś jeszcze jedno okno na gorze. Jutro planuje umyć resztę okien na gorze i wymopowac podłogi moim nowym mopem 😁. O ile przyjdzie jutro! Tym sposobem w weekend będę leżeć i pachnieć, a mąż będzie mył okna na dole 👍🏻. Co prawda jeszcze o tym nie wie, ale... .[/url]
-
czczi wrote:Dziewczyny, czy Wam tez chce się ciagle pić? Ja potrafię wypić ok 4-4,5 l wody dziennie. Zastanawiam się czy to normalne?
Podziwiam ze tyle wypijasz. Ja ostatnio nie mam wogole ochoty pić i się zmusza do tego. -
Dziewczyny a jak z Waszymi hormonami ? Dziś rano mnie nosiło, chodziłam wkurzona a na wieczór chciało mi się płakać. Podobno w połogu jest jeszcze gorzej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 00:42
czczi lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Dziewczyny a jak z Waszymi hormonami ? Dziś rano mnie nosiło, chodziłam wkurzona a na wieczór chciało mi się płakać. Podobno w połogu jest jeszcze gorzej.
Może łatwiej mnie wyprowadzić z rownowagi, ale ogólnie wydaję mi się że nawet ok i dobrze znoszę tą końcówkę.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
werni wrote:Dziewczyny a jak z Waszymi hormonami ? Dziś rano mnie nosiło, chodziłam wkurzona a na wieczór chciało mi się płakać. Podobno w połogu jest jeszcze gorzej.
U mnie jest to samo czasami nie wiem co ze sobą zrobić, tak mnie nosi. -
Anhydra wrote:To jest jakaś kpina...tyle tygodni nadliczbowych skurczy na lekach...a teraz jak jest 'akcja ewakuacja' to cisza..😕
Gdzie tu sprawiedliwość?!😞
Anhydra, a jak z Twoja aktywizacja? Coś wspominałaś, ze Cię doktorek przystopował. Pozwalają Ci normalnie śmigać czy dalej polegujesz?[/url]