Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka jesteś pewna, że jest sens wydawać tyle kasy? I tak nie masz wpływu na to czy zarodek będzie się dobrze rozwijał, to czysta genetyka. Na pewno jest sens latać co chwila na usg? Ja wiem, że czekanie jest trudne, ale czasem łatwiej zajac głowę czymś innym i odpuścić to mierzenie i sprawdzanie ile powinno być.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 19:21
bridagues, Ani0nka, puszek369, Maybelle, Różowa_90, Lexia lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Zrobię tak ze jak w poniedziałek będzie Oki z pomiarami to zmieniam gina. A jak nie będzie okej to znaczy ze wiadomo o co chodzi. Muszę wiedzieć czy maleństwo dobrze się rozwija
-
Ja też będę rodzic w Katowiach w UCK rodziłam tam dwójkę dzieci. Jestem zadowolona z opieki. Mam nadzieję że partner będzie mógł być obecny podczas cc.
Pojechałam dzisiaj na badania, i zapomniałam że na skierowaniu był mocz. Musiałam sikac na zawołanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 19:35
sara9555 lubi tę wiadomość
-
Tak odliczam do II trymestru😂👏 Czuję się jak kupa. Serio gdzie nie usiądę tam śpię. Moja praca wymaga ode mnie mobilizacji i udawania, że nie jestem w ciąży. Znaczy mogłabym powiedzieć klientkom, ale czekam jeszcze do końca trymestru. Jestem na siebie zła bo ciągle narzekam i jestem tak zmęczona, że nawet jak wejdę tu na forum coś Was kobitki nadrobić to zasypiam 😂 Także pewnie będę tu bardziej aktywna dopiero jak się lepiej poczuje 😁
Umówiłam dzisiaj pappe. I tak sobie pomyślałam, że mam ją 8.02 więc tyyyyyle czasu bez podejrzenia co u malucha. Normalnie będę tęsknić haha
Co do mojej diety to właśnie zjadłam hot doga (hand made na szczęście), w dzień zupkę chińską i lody. Moje dziecko będzie świecić 😂 Ostatni raz tak źle się odżywiałam podczas studenckich lat 🤦♀️ -
Dobra muszę się uspokoić, wiecie w ciąży z synem zawsze on był do przodu o kilka dni na usg, urodził się 4kg wiec dla mnie pomiar o tydzień mniejszy to mega mnie stresuje. Może macie racje aby poczekać. Za 2 tyg mam wizytę u swojego gina i u innego z lepszym sprzętem. Nie podjęłam decyzji ale może po prostu trzeba być dobrej myśli i tyle. I nie grzebać tam co chwila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 20:09
DeLaCruz, Różowa_90 lubią tę wiadomość
-
Anionka a kiedy miałaś owu ?
Wg mnie 3.12
Wczoraj byłam ma usg i wg usg jest 6tyd +6.
Też się stresuje że trochę mało ale lekarz powiedział że jest ok a na tym etapie ciężko wyłapać każdy mm który ma wpływ na wiek ciążyCzarna32 lubi tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
Ani0nka wrote:Dobra muszę się uspokoić, wiecie w ciąży z synem zawsze on był do przodu o kilka dni na usg, urodził się 4kg wiec dla mnie pomiar o tydzień mniejszy to mega mnie stresuje. Może macie racje aby poczekać. Za 2 tyg mam wizytę u swojego gina i u innego z lepszym sprzętem. Nie podjęłam decyzji ale może po prostu trzeba być dobrej myśli i tyle. I nie grzebać tam co chwila
Przy tak malym zarodku jest duzy blad pomiaru. Owulacja owulacja, ale tak jak @puszek napisala, zaplodnienie moglo byc pozniej.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Miałam dwa usg. Jedno z pęcherzykiem i teraz. Macie racje muszę wziąć się w garść co ma być to będzie nie ma co się zamartwiać na zapas i tylko należy cieszyć się ze jest zarodek z serduszkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 20:21
Maybelle, puszek369, Różowa_90 lubią tę wiadomość
-
To odmowie ta zajebiscie droga wizytę w Warszawie i pojadę za 2 tyg.
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Gratuluję dzisiejszych wizyt
Felinka94 wrote:Dzień dobry kobitki.
Lusia okropnie mi przykro
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ✊ ✊
Co polecacie na grzybice pochwy? Cholera ta zmora wróciła. Ziołami sroki sobie wszystko wyleczyłam jak je 2 miesiące piłam tak po grzybicy ślad zaginął, teraz nie pije miesiąc i znowu wraca 😭😭 wizyta dopiero jutro a do jutra to wiecie co będzie 😭 muszę choć trochę to zahamować..
Felinka bardzo polecam żel Phliva fem F taki nagietkowy, jest świetny, używam go od lat, polecił mi go kiedyś ginekolog.
Mommy2 wrote:Brzmi smakowicie Nigdy nie jadłam kremu marchewkowego
Mnie już zdążyło odrzucić od słodyczy 😅
Mam to samo z tymi słodyczami!! Kiedyś mogłam jeść duuużo, od września miałam dietę z niskim IG, to się odzwyczaiłam, ale teraz? Teraz to ja w ogóle nie mogę patrzeć na słodycze 🤣
Apropo mówienia o ciąży to u mnie wiedzą rodzice od tygodnia, kilka przyjaciół No i dzisiaj powiedziałam w pracy. Mega byłam zaskoczona reakcją. Bardzo pozytywnie, ale wiadomo rozpacz też trochę, że mnie zabraknie... 3h prawie w nocy nie spałam ze stresu! Idę odsypiać, powodzenia jutro na wizytach i badaniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 20:37
Felinka94 lubi tę wiadomość
-
U mnie w sumie większość osób w rodzinie wie o ciąży 😊 stwierdziliśmy, że nie będziemy maluchów ukrywać w tajemnicy 😊
Jutro również idę do biura porozmawiać z moją szefową ponieważ chcę do końca stycznia tylko pracować, ciężko mi wiedzieć przy biurko co chwilę muszę wstać bo mnie ciągnie strasznie w podbrzuszu jak dłużej siedzę.💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
a.ky.ska wrote:U mnie w sumie większość osób w rodzinie wie o ciąży 😊 stwierdziliśmy, że nie będziemy maluchów ukrywać w tajemnicy 😊
Jutro również idę do biura porozmawiać z moją szefową ponieważ chcę do końca stycznia tylko pracować, ciężko mi wiedzieć przy biurko co chwilę muszę wstać bo mnie ciągnie strasznie w podbrzuszu jak dłużej siedzę.
Boże dwa maluchy 😍 Ja się rozpływam czasami w myślach, że wow dziecko się we mnie rozwija. A jakby były dwa to już w ogóle bym oszalała. Super 🥰🥰🥰Malina330, Mommy2, a.ky.ska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ani0nka wrote:Ale spora różnica w cenie. Teraz zapłaciłam 200zl a w poniedziałek zapłacę 350zł 🙈
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dziękuję Malinko a czy ten Żel można stosować w ciąży? Można go kupić bez recepty?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Tak Zdun Zdun. Tez w zielonce przyjmuje ale w wawie ma najlepszy sprzęt. Ale chyba mu Znów odmowie i poczekam na wizytę do Michała lipy
-
Ja jestem z Kołobrzegu, ale mieszkamy w Norwegii.
Po 5 tygodniach mdłości, dzisiaj zaskoczył mnie pierwszy pawik🤮 co za ulga😅 waga jak narazie bez zmian, jestem w stanie jeść tylko pomarańcze, sok pomarańczowy i bułki z serem i szynką 🙈 i to też w małych ilościach.
Muszę zadzwonić do położnej i umówić się na pierwszą wizytę, zacznie się bieganie z próbkami moczu 😅 mam nadzieję że przy drugim dziecku te wizyty będą trochę krótsze