Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro powtarzam betę. Wg kalendarza mam dzisiaj 5t i 1 d. Ale myśle ze ciąża jest młodsza.
Wg moich domniemań i 🧡 owulacja przesunęła mi się o jakieś 4 dni.
Zazwyczaj jestem pełna energii a teraz ciezko mi wstać rano, w ciągu dnia mam spadki formy a ok 16 łapie mnie taka senność …
Lekko bola mnie piersi i w sumie to jestem głodna.
Dzisiaj zjadłam kanapke z serem, przegryzlam ziemniakiem, popilam sokiem jabłko- wiśnia, i poprawiłam naleśnikiem. 😂
W sumie to nawet byłam zadowolona. Wieczorami łapią mmie jakieś nudności dziwne i w nocy ból żołądka już któraś z kolei;-)
Ja robię w różnych miejscach badania, ale kiedyś diagnostyka 2 dni robiła mi jedno badanie, potem się okazało ze Iuz dawno był wynik tylko była awaria serwisu…
Dobrej nocySylvka lubi tę wiadomość
04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
PaniHa wrote:Ufff mam w końcu wynik! 2379 ❤️ już odpuszczam, czekam na wizytę.
Piękna 😍 Po ilu dobach ją robiłaś? Jak się czujesz?
Ja już chyba odsuzczam bete, odliczam ten tydzień do wizyty🙆 Jedyne co mnie może zaskoczyć to puste jajo. Tego jeszcze nie przerabiałam 🙆Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2021, 09:52
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dzień dobry kochane ❤️ jak się dziś czujecie?
U mnie coraz silniejsze mdłości i taki brak mocy że szok. Ale nic to, dam radę ❤️.
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
antonna wrote:I co jest napisane na wyniku? Normalnie beta HCG? Czy to Total?
Mnie rozkłada jakaś choroba, młoda znowu w domu chora i nie wyrabiam fizycznie i psychicznie a z objawów to tylko trochę mnie muli i delikatnie bolą piersi.
Sylwia, betę robiłam po 5 dobach ale wynik jest super i serio chyba muszę odpuścic.Sylvka lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
KasiaCh wrote:Dzień dobry kochane ❤️ jak się dziś czujecie?
U mnie coraz silniejsze mdłości i taki brak mocy że szok. Ale nic to, dam radę ❤️.
Pierwszy tydzień po spóźnieniu okresu miałam dreszcze było mi zimno a teraz mi gorąco oblewaja mnie poty🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2021, 12:36
Dawid i Kamil💙💙
-
Beta 7.12- 1715 9.12 3391. Jestem spokojna i czekam na kolejną wizytę. Według OM 4+5 więc beta trochę wysoka ale lekarz mówił że to dobrze wszystkim życzę dobrych przyrostów
Z objawow to mdłości, gąbka zamiast mózgu i brak mocy, ale nie łapie mnie na sen jeszczePaniHa lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze mój wynik jutro będzie tak samo dobry jeśli chodzi o przyrost.
W poniedziałek miałam 201.
Powtarzam dopiero jutro a w niedziele umówiłam się do lekarza.
Może coś będzie widac 🤔04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
Z ciążowych dolegliwości- umówiłam się na paznokcie, dzisiaj na 19:00, wyszykowalam sie, latorosl zaakceptowała fakt że mama nie wutuli do spania... I klops, okazało się że byłam umówiona, ale na wczoraj, ,😂
Margaret_ja, kasha86 lubią tę wiadomość
-
PaniHa wrote:Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy? Kończy mi się opakowanie i zastanawiam się jakie kupić, może macie coś do polecenia?
-
PaniHa wrote:Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy? Kończy mi się opakowanie i zastanawiam się jakie kupić, może macie coś do polecenia?
Ja biorę pregne plus bo ma metylowany kwas, do tego B12, ale to ze względu na mutacje którą mam. W poprzednich ciążach też łykałam pregne z polecenia dwóch lekarzy.
Chyba zaczynają męczyć mdłości 🤢🤮 Wczoraj było jeszcze spoko, ale dzis już gorzej. W nocy minął ból piersi, więc dostałam ataku paniki 🙆Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 08:39
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Mi polecano Prenatal Uno. Do tego biore jeszcze dodatkowo metafolin, metylokobalamine, D3 i wit C.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
-
Sylvka wrote:Ja biorę pregne plus bo ma metylowany kwas, do tego B12, ale to ze względu na mutacje którą mam. W poprzednich ciążach też łykałam pregne z polecenia dwóch lekarzy.
Chyba zaczynają męczyć mdłości 🤢🤮 Wczoraj było jeszcze spoko, ale dzis już gorzej. W nocy minął ból piersi, więc dostałam ataku paniki 🙆
Ja właśnie zaczynam panikować, bo w ogóle piersi mnie nie bolą, no nic. W poprzedniej ciąży to był pierwszy objaw🤦🏼♀️ a teraz czasem mam mdłości po południu, jakieś zawroty głowy, dzisiaj miałam też problem z umyciem zębów, no ale to jakieś takie nieoczywiste objawy🤦🏼♀️ ehh człowiek zamiast się cieszyć, że go nie sponiewierał o to wymyśla