Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Maybelle: Na drozdzach, ale ich absolutnie nie czuc. Mam zaczyn zakwasu od mamy i przepis na chleb zytni, ale niestety chleb zytni nie jest dla mnie po 2 cieniutkich kromeczkach cukier wystrzela mi w kosmos.
Jak szukacie inspiracji kulinarnej to bardzo moge Wam polecic blog 'Ania Gotuje', ma swietne i proste przepisy. Wszystko jest dokladnie opisane + bardzo duzo zdjeci w komentarzach:) jeszcze nie bylo takiego przepisu ktory by mi sie nie udalMaybelle lubi tę wiadomość
-
Aga007 wrote:Maybelle: Na drozdzach, ale ich absolutnie nie czuc. Mam zaczyn zakwasu od mamy i przepis na chleb zytni, ale niestety chleb zytni nie jest dla mnie po 2 cieniutkich kromeczkach cukier wystrzela mi w kosmos.
Jak szukacie inspiracji kulinarnej to bardzo moge Wam polecic blog 'Ania Gotuje', ma swietne i proste przepisy. Wszystko jest dokladnie opisane + bardzo duzo zdjeci w komentarzach:) jeszcze nie bylo takiego przepisu ktory by mi sie nie udal
-
Dziewczyny jesteście niesamowite! ♥️ Nie macie pojęcia jak jestem wdzięczna za każdą wiadomość. Wylałyście miód na moje serce. 🥰Siedzę tu sama w czterech ścianach w szpitalu, jestem tylko wystraszona i zestresowana. Jeszcze jak słyszę takie coś od lekarza... Każda wasza historia z happy endem dodała mi tyle sił, że nie macie pojęcia. ☺️☺️ Cieszę się że tu jestem. Jeszcze raz dziękuję i ściskam mocno każda z was 😘😘😘
Aga007, Maybelle, bridagues, Karoola, Ani0nka, Darinka, Bunia89, megson91, Różowa_90, kasha86, _Luna_ lubią tę wiadomość
Trzy lata starań. Pierwsza ciąża ❤️ -
Bridagues: Insulina nocna z powodu porannej hiperglikemii Troche sie obawialam, ale to nic strasznego, bylam w szoku,ze zastrzykow absolutnie nie czuc. No i juz nie budze sie rano w stresie ile cukier bedzie tym razem wynosil. Reszte dnia mam cukier regulowany dieta. Mierze po kazdym posilku i ma nie przekraczac po godzinie 140.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 11:25
bridagues lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny opanujcie się. To forum ma być miłym forum, gdzie dziewczyny się wspierają, doradzają i klimat jest przyjazny a nie pełen hejtu jak w większości internetów. Jeżeli macie napisać coś niemiłego, weźcie dwa głębokie oddechy i wyłączcie kompa.
Może czas uznać temat COVID za temat zakazany bo każda wspominka o tym generuje dyskusje - a był szczepiony itp itd i zaraz nam sie połowa dziewczyn wypisze z wątku Błagam przestańcie też straszyć już jedne o powikłaniach i śmierciach po covid a drugie po szczepieniu.Różowa_90, Karo_lalala, GabaŻaba, _Luna_ lubią tę wiadomość
-
Ilonkaa wrote:Dziewczyny jesteście niesamowite! ♥️ Nie macie pojęcia jak jestem wdzięczna za każdą wiadomość. Wylałyście miód na moje serce. 🥰Siedzę tu sama w czterech ścianach w szpitalu, jestem tylko wystraszona i zestresowana. Jeszcze jak słyszę takie coś od lekarza... Każda wasza historia z happy endem dodała mi tyle sił, że nie macie pojęcia. ☺️☺️ Cieszę się że tu jestem. Jeszcze raz dziękuję i ściskam mocno każda z was 😘😘😘
Trzymaj się, jesteś bardzo dzielna! Trzymamy kciuki mocno, szybko zleci pobyt i będzie wszystko dobrze!Ilonkaa lubi tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
nick nieaktualnya na forum nie można własnego zdania wypowiedzieć? Jedni mogą inni nie? Bo nie było mnie akurat wtedy, kiedy o tym pisałyście?
Czy ja napisałam "nie szczepcie się bo to gówno" albo "szczepcie się to nie umrzecie"?
Napisałam, że każdy ma prawo wierzyć w co chce i myśleć po swojemu. Czy tym kogoś uraziłam? Komuś ubliżyłam?
Mówienie o skutkach to nie straszenie tylko mówienie o skutkach właśnie po to by każdy mógł myśleć co chce na temat szczepień i sam decydować czy się szczepić czy nie...Czarna32 lubi tę wiadomość
-
Maybelle wrote:Ja jutro piekę chleb na zakwasie 😄 mama ma mi dać swój zakwas i w końcu odważyłam się spróbować upiec. Oby się udal 🤞🏻
Daj znać jak Tobie wyjdzie 😊 Robisz na zakwasie czy drożdżowy?Maybelle lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Aga007 wrote:Bridagues: Insulina nocna z powodu porannej hiperglikemii Troche sie obawialam, ale to nic strasznego, bylam w szoku,ze zastrzykow absolutnie nie czuc. No i juz nie budze sie rano w stresie ile cukier bedzie tym razem wynosil. Reszte dnia mam cukier regulowany dieta. Mierze po kazdym posilku i ma nie przekraczac po godzinie 140.
A dużą miałaś tą poranną glikemię?
Pytam, bo rano miewam powyżej 90, ale po posiłkach jest ok, nie przekracza 110.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 11:41
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Maybelle wrote:Ja jutro piekę chleb na zakwasie 😄 mama ma mi dać swój zakwas i w końcu odważyłam się spróbować upiec. Oby się udal 🤞🏻
Daj znać jak Tobie wyjdzie 😊 Robisz na zakwasie czy drożdżowy?Maybelle lubi tę wiadomość
-
Ilonkaa wrote:Dziewczyny jesteście niesamowite! ♥️ Nie macie pojęcia jak jestem wdzięczna za każdą wiadomość. Wylałyście miód na moje serce. 🥰Siedzę tu sama w czterech ścianach w szpitalu, jestem tylko wystraszona i zestresowana. Jeszcze jak słyszę takie coś od lekarza... Każda wasza historia z happy endem dodała mi tyle sił, że nie macie pojęcia. ☺️☺️ Cieszę się że tu jestem. Jeszcze raz dziękuję i ściskam mocno każda z was 😘😘😘
Ilonkaa wypoczywaj, bo na pewno odpoczynek Ci i maluszkowi dobrze zrobi. Trzymam kciuki żeby Ci się udało i żeby szyszki się dobrze ułożyło:)
Ilonkaa lubi tę wiadomość
-
Dobrze, że jesteś szpitalu jak coś się działo, Ty i Maleństwo jesteście bezpieczni 😘 Odpoczywaj ❤trzymam mocno mocno kciuki za to, żeby wszystko się super ułożyło i za szybki powrót do domu 😘Ilonkaa lubi tę wiadomość
-
Maybelle wrote:Conte, tu chodzi o to, że mówienie o tym na tym forum mija się z celem. Ja jak najbardziej rozumiem Twoje argumenty i z wieloma się zgadzam. Ale staram się też zrozumieć tych co się szczepili, lub chcą się zaszczepić. Ale sama widzisz, że nikt tu nikogo do niczego nie przekona. Każdy ma swoje zdanie i każdy myśli, że jego prawda jest prawdziwsza niż drugiego... Bez sensu jest dyskutować na ten temat. Po co psuć sobie nerwy 🤷🏼♀️ Rob swoje i tyle. Niech każdy robi jak uważa, ludzi nie zmienisz ani ich poglądów. Szkoda czasu i nerwów.
Porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym. Ten wątek miał być o ciąży i niech o tym pozostanie 😊
Maybelle ❤ Podoba mi się Twoje podejście 😊👍
Ja z duża niechęcią zagladałam ostatnio na to forum bo jak tylko widziałam wątek o covidzie dostawałam takiego nerwa, że aż mnie telepało 😔
Dzisiaj z ciekawości zajrzałam a tu znowu spina o covid
No ręce opadają
Dziewczyny do najbliższej wizyty jeszcze 3 tygodnie, czy miesiac między jedną wizytą a kolejną to nie za długa przerwa?? 🤔
Mirra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaybelle wrote:Conte, tu chodzi o to, że mówienie o tym na tym forum mija się z celem. Ja jak najbardziej rozumiem Twoje argumenty i z wieloma się zgadzam. Ale staram się też zrozumieć tych co się szczepili, lub chcą się zaszczepić. Ale sama widzisz, że nikt tu nikogo do niczego nie przekona. Każdy ma swoje zdanie i każdy myśli, że jego prawda jest prawdziwsza niż drugiego... Bez sensu jest dyskutować na ten temat. Po co psuć sobie nerwy 🤷🏼♀️ Rob swoje i tyle. Niech każdy robi jak uważa, ludzi nie zmienisz ani ich poglądów. Szkoda czasu i nerwów.
Porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym. Ten wątek miał być o ciąży i niech o tym pozostanie 😊
Nie dziwi, że Lexia odpowiedziała tylko mi? Bo dla mnie to ewidentna zaczepka z nudów jakich już z jej strony doświadczałam. Ja sobie nerwów nie psuje, nie lubię tylko jak ktoś mi coś wpiera na siłę w dodatku bez żadnych konkretnych argumentów i jeszcze pisze mi, że mnie uświadamia bo się głupot naczytałam...
No ale nieważne Niech każdy się kieruje własnym rozumem. -
Mommy2 wrote:Maybelle ❤ Podoba mi się Twoje podejście 😊👍
Ja z duża niechęcią zagladałam ostatnio na to forum bo jak tylko widziałam wątek o covidzie dostawałam takiego nerwa, że aż mnie telepało 😔
Dzisiaj z ciekawości zajrzałam a tu znowu spina o covid
No ręce opadają
Dziewczyny do najbliższej wizyty jeszcze 3 tygodnie, czy miesiac między jedną wizytą a kolejną to nie za długa przerwa?? 🤔
(U mnie nie ma żadnych wskazań na tak częste wizyty)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 12:08
-
Mommy2 wrote:Dziewczyny do najbliższej wizyty jeszcze 3 tygodnie, czy miesiac między jedną wizytą a kolejną to nie za długa przerwa?? 🤔
Maybelle, Mommy2 lubią tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard,