Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
_Luna_ wrote:Ja nawet nie dzwoniłam do lekarza. Test z apteki i sami z mężem zrobiliśmy sobie kwarantannę. Dużo herbat z miodem I sokiem malinowym mleko z czosnkiem paracetamol na gorączkę i seria prenalen dla kobiet w ciąży i tyle. Wiem że lekarze nic nie przepisują
-
DeLaCruz wrote:Ja moim dzieciom kupuje ciuchy z next. Fakt, h&m duże wychodzą i jakoś za nimi nie przepadam, bo strasznie się rozciągają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 17:26
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
_Luna_ wrote:Ja nawet nie dzwoniłam do lekarza. Test z apteki i sami z mężem zrobiliśmy sobie kwarantannę. Dużo herbat z miodem I sokiem malinowym mleko z czosnkiem paracetamol na gorączkę i seria prenalen dla kobiet w ciąży i tyle. Wiem że lekarze nic nie przepisują👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Ja lubię HM, lupilu, newbie (ale te ceny 😅🤣🤯🤯)next, Zara też się znajdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 17:48
-
nick nieaktualny
-
Zdrowy bobas!!!!
...i piątka od malucha 🖐️
Na płeć powiedziała, że za wcześnie ale to była dziś dla mnie sprawa drugorzędna 🙈 Marzyłam tylko o tym żeby było zdrowe.
Czekam jeszcze na wynik PappaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 17:50
Maybelle, salenne, DeLaCruz, Darinka, Karoola, Ania000, bridagues, Karo_lalala, _Luna_, Felinka94, puszek369, Lexia, Kira, Kasik, Anuszka28, GabaŻaba, loveforever1, kasha86, a.ky.ska, Ilonkaa, asienka30, Różowa_90 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Suuuper! Ale maluch już długi! I ta rączka ❤️🥰
Sylvka lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
antonna wrote:Ja HM lubie, bo moje dzieci sa szczuple i te ich body sa wlasnie takie długie i wąskie 🤣 z next tez kupowalam, dobra jakosc. Tylko raz sie wkurzylam, bo rozmiar mi nie spasowal i musialam zaplacic 50 zl za wysyłkę, zeby zrobic zwrot, bo to szlo za granicę 😶
Na moich z h&m były zwykle za szerokie w pasie. Ostatnio córce kupiłam piżamę i normalnie jej przez biodra spadła 🤣 mimo, że na długość dobra💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Sylvka wrote:
Ale świetne zdjęcie z tą rączką 😍Sylvka lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
-
Mega te zdjęcia 🥰🥰
Sylvka lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
salenne wrote:Ja bardzo lubię ciuszki lupilu bo ta bawełna nie jest taka cieniutka. Np. legginsy z h&m są jak dla mnie za cienkie i za mało elastyczne. Moja młodą chwilę wariuje w nich i pękają w kroku.
Nam nigdy nie pekly w kroku 🤣 Kazdy musi sobie sam przetestowac rozne sklepy. Ja np za lupilu nie przepadam 😅 ja jestem team pepco (glownie do zlobka, przedszkola), HM, Next, Newbie i Zara 😁👧 2017 ❤ 👶 2021
-
DeLaCruz wrote:Na moich z h&m były zwykle za szerokie w pasie. Ostatnio córce kupiłam piżamę i normalnie jej przez biodra spadła 🤣 mimo, że na długość dobra
To prawda, teraz jak kupilam pizame na 116 to spada corce z tyłka. Ale body mieli dobre, ale tez nie wszystkie. Ale ja juz wiem, ktore mi pasuja, a ktore nie i ktore kupowac 🤣 Tylko nadal nie doszlam do trgo ktore skarpetki dla bobasow nie spadaja ze stop 🤷♀️ z HM spadaja, z Newbie spadaja i nie mam dla mlodszej zadnych dobrych👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
antonna wrote:To prawda, teraz jak kupilam pizame na 116 to spada corce z tyłka. Ale body mieli dobre, ale tez nie wszystkie. Ale ja juz wiem, ktore mi pasuja, a ktore nie i ktore kupowac 🤣 Tylko nadal nie doszlam do trgo ktore skarpetki dla bobasow nie spadaja ze stop 🤷♀️ z HM spadaja, z Newbie spadaja i nie mam dla mlodszej zadnych dobrych
Chyba wszystkie spadają 🤪 a z tymi markami odzieżowymi to prawda - trzeba przetestować na własnych dzieciach, bo mają różne proporcje itd💙 2014
❤️ 2016