Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wrażenie, że macica mi nie wystaje 🤪 A u mnie brzuch to też jest jak w połówce pierwszej ciąży albo i większy...to na pewno tez luźne mięśnie, tłuszczyk i fałdki plus wzdęcia.
Kiedy się podnoszę brzuch już mi się układa w stożek 😪3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Mi zawsze macica szybko wystaje, nie wiem, nie mieści mi się chyba 🤷♀️😂 nawet na usg ostatnio się dr śmiał, że jak w 20tyg. Pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży i zdawałam egzamin z ginekologii i było pytanie na jakiej wysokości jest dno miednicy w którym tygodniu, to się z prof usmialismy, bo u mnie się to nigdy nie zgadzało 🤪 a wtedy to na pewno nie był tłuszczyk, bo miałam mega szczupły brzuch. Zresztą w teraz przed ciążą aortę pod palcami mogłam sobie wyczuć 🙊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 11:31
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Karoola wrote:Ja mam taki wielki już teraz brzuch że nie wiem czy to macica czy co 😂😂
Brzuch mam taki jak z córką na początku 6 miesiąca 🙈 aż się boję co będzie dalej 🙂 w pierwszej ciąży długo nie było nic widać, do końca chodziłam w swoich jeansach, tylko gumeczkę sobie dorobiłam. A teraz już dwa tygodnie temu ciążowe spodnie kupiłam i w nich chodzę.
Dziewczyny, a przytyłyście już coś ? Ja mam 2,5 kg na plusie i aż się boję na wagę wchodzić. W pierwszej ciąży przytyłam 10 kg, teraz zapowiada się na dużo więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 11:35
-
DeLaCruz wrote:Mi zawsze macica szybko wystaje, nie wiem, nie mieści mi się chyba 🤷♀️😂 nawet na usg ostatnio się dr śmiał, że jak w 20tyg. Pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży i zdawałam egzamin z ginekologii i było pytanie na jakiej wysokości jest dno miednicy w którym tygodniu, to się z prof usmialismy, bo u mnie się to nigdy nie zgadzało 🤪 a wtedy to na pewno nie był tłuszczyk, bo miałam mega szczupły brzuch. Zresztą w teraz przed ciążą aortę pod palcami mogłam sobie wyczuć 🙊
Jak mi powiesz, ktore to macica to Ci powiem czy mi wystaje czy nie 😅 Ale ogolnie moj brzuch rano wyglada jak po porodzie. Od gory nic nic nic i nagle wystajaca kula. Ide w czwsrtek do fizjo uro-gin to mi wytlumaczy co gdzie mam 😅👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Maybelle wrote:I w ogóle już jestem 2.5kg na plusie i jak mnie nie mdli, to mam napady wilczego głodu 🙄
salenne lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ja w 1 ciazy przytyłam 21 kg... A to była połowa mnie bo startowałam z 40 kg... Czułam się fatalnie.. Teraz startuje z 48 kg ale mega nie chce tyle przytyć. Mam słabe mięśnie i niestety każdy kg dla nich to dramat.Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
antonna wrote:Jak mi powiesz, ktore to macica to Ci powiem czy mi wystaje czy nie 😅 Ale ogolnie moj brzuch rano wyglada jak po porodzie. Od gory nic nic nic i nagle wystajaca kula. Ide w czwsrtek do fizjo uro-gin to mi wytlumaczy co gdzie mam 😅
Haha, nie to u mnie ewidentnie czuć, nawet mogłabym brzegi na brzuchu narysować.💙 2014
❤️ 2016
-
Darinka wrote:Brzuch mam taki jak z córką na początku 6 miesiąca 🙈 aż się boję co będzie dalej 🙂 w pierwszej ciąży długo nie było nic widać, do końca chodziłam w swoich jeansach, tylko gumeczkę sobie dorobiłam. A teraz już dwa tygodnie temu ciążowe spodnie kupiłam i w nich chodzę.
Dziewczyny, a przytyłyście już coś ? Ja mam 2,5 kg na plusie i aż się boję na wagę wchodzić. W pierwszej ciąży przytyłam 10 kg, teraz zapowiada się na dużo więcej. -
A ja przytyłam 4kg i tak mi się trzyma już 3 tygodnie
póki co nie tyje.
Mdłości nadal nie mam, ale od niedzieli głowa boli i zawroty 😵 tyle z objawów 😅
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ja schudłam 0,5kg. Z tym, że jestem bardzo aktywna, bo prowadzę po 4/5h fitnessu dziennie 😂 Co do brzucha to rano mam kaloryfer, a jak się zmęczę na zajęciach to piłka się robi. Natomiast brzuch duży to mi się potrafił robić i jak nie byłam w ciąży. Wystarczy że się obżarłam konkretniej i już pytali czy w ciąży jestem 😂
Co do prenatalnych też mam odliczanie 6dni zostało ✊❤️ -
kasha86 wrote:Ja to samo
Ale się nie ruszam prawie nic. Zastanawiam się nad zajęciami jogi dla kobiet w ciąży i jakiś spacerach. Bo tylko jem i leżę
Ja planuję ćwiczyć jak już będę pewna, że te wymioty mi przeszły.💙 2014
❤️ 2016