Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
GabaŻaba wrote:A właśnie dzisiaj zastanawiałam się czy 3 kg do przodu jest ok. Od ok dwóch tygodni jem już w miarę racjonalnie, prawie jak przed ciążą, a w ogóle nie jestem w stanie zapanować nad wagą 😔 czy to normalne?
Co zrobisz.. Przeciez nie będziesz się odchudzać 😉 ja jem mało, sporo zwracałam, a i tak tyję 🤷♀️💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
A ja mam pytanie odnosnie terminu prenatalnych. Co prawda mam wizytę we wtorek 8.02 i wtedy będę w 12 Tyg (dokładnie 11+1) obliczane od ostatniej miesiączki, jeśli chodzi o czas od zapłodnienia to będzie to 9 tydzień, ale wiadomo lekarze liczą od ostatniej miesiączki i czy wówczas te 11+1 to nie za szybko?
-
Ja jem za to dużo.. Tzn mam dietę pudełkową taka akurat dla mnie ale codziennie podjadam pół czekolady i paczkę chipsów.. Jeju będę foczka 🙈
kasha86 lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Karoola wrote:Ja jem za to dużo.. Tzn mam dietę pudełkową taka akurat dla mnie ale codziennie podjadam pół czekolady i paczkę chipsów.. Jeju będę foczka 🙈
Karo_lalala lubi tę wiadomość
-
bridagues wrote:Ja na słodkie nie mam ochoty.. ale słone i smażone 🤤. Wczoraj zjadłam placków ziemniaczanych z 0,5 kg ziemniaków 🙈. Chipsy, popcorn, przysmak świętokrzyski (tzw. okienka 😁) - na to mam ochotę co wieczór.Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
GabaŻaba wrote:A właśnie dzisiaj zastanawiałam się czy 3 kg do przodu jest ok. Od ok dwóch tygodni jem już w miarę racjonalnie, prawie jak przed ciążą, a w ogóle nie jestem w stanie zapanować nad wagą 😔 czy to normalne?
-
Avaaa wrote:A ja mam pytanie odnosnie terminu prenatalnych. Co prawda mam wizytę we wtorek 8.02 i wtedy będę w 12 Tyg (dokładnie 11+1) obliczane od ostatniej miesiączki, jeśli chodzi o czas od zapłodnienia to będzie to 9 tydzień, ale wiadomo lekarze liczą od ostatniej miesiączki i czy wówczas te 11+1 to nie za szybko?👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Avaaa wrote:A ja mam pytanie odnosnie terminu prenatalnych. Co prawda mam wizytę we wtorek 8.02 i wtedy będę w 12 Tyg (dokładnie 11+1) obliczane od ostatniej miesiączki, jeśli chodzi o czas od zapłodnienia to będzie to 9 tydzień, ale wiadomo lekarze liczą od ostatniej miesiączki i czy wówczas te 11+1 to nie za szybko?
Ja bym poczekała tydzień. To jest najwcześniejszy moment kiedy możesz zrobić prenatalne, ale rekomendują chyba po 12 tyg najlepiej, bo dzidziuś trochę większy. Poczytaj mamę ginekolog - ona tam fajnie wszystko opisuje
New Baby
Julia -
Avaaa wrote:A ja mam pytanie odnosnie terminu prenatalnych. Co prawda mam wizytę we wtorek 8.02 i wtedy będę w 12 Tyg (dokładnie 11+1) obliczane od ostatniej miesiączki, jeśli chodzi o czas od zapłodnienia to będzie to 9 tydzień, ale wiadomo lekarze liczą od ostatniej miesiączki i czy wówczas te 11+1 to nie za szybko?
-
kasha86 wrote:Ja bym poczekała tydzień. To jest najwcześniejszy moment kiedy możesz zrobić prenatalne, ale rekomendują chyba po 12 tyg najlepiej, bo dzidziuś trochę większy. Poczytaj mamę ginekolog - ona tam fajnie wszystko opisuje
-
bridagues wrote:Nie wszędzie to jest popularne. Moja przekąska z dzieciństwa 😁.
O jaaa , ale mi przypomniałaś. To też moja przekąska z dzieciństwa, pamiętam jak dziś jak mama smażyła, a ja z bratem z językami na wierzchu czekaliśmy aż ostygną. Widziałam kiedyś w sklepie, że można kupić gotowe jak chipsy, ale nigdy nie próbowałam czy to ten sam smak co kiedyś.bridagues, Malina330 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi za to chleb zaczął śmierdzieć 😅 Za to bułki mogę jeść jedna za drugą. I potem będę taka okrągła jak te buły 🤣
Ja to na prenatalne sobie jeszcze niestety poczekam. Mam termin na 23 lutego, to będzie 13+0. Chciałam tydzień wcześniej ale lekarz, u którego chcę robić akurat jest wtedy na jakiejś konferencji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 17:44
-
nick nieaktualny
-
Też jadłam w dzieciństwie te okienka, muszę sobie sprawić, bo nie jadłam z 15 lat 🤤👌🏻
U mnie smak ogółem na wszystko, nawet na słodkie, co dla mnie jest dziwne, bo na ogół jestem chipsowa i słona. A właśnie chipsy niekoniecznie. Przechodzi mi za to powoli mania na jabłka, bity miesiąc dziennie conajmniej jedno+przecier jabłkowy 😅😅😅bridagues, Malina330 lubią tę wiadomość
-
Darinka wrote:O jaaa , ale mi przypomniałaś. To też moja przekąska z dzieciństwa, pamiętam jak dziś jak mama smażyła, a ja z bratem z językami na wierzchu czekaliśmy aż ostygną. Widziałam kiedyś w sklepie, że można kupić gotowe jak chipsy, ale nigdy nie próbowałam czy to ten sam smak co kiedyś.bridagues wrote:Nie wszędzie to jest popularne. Moja przekąska z dzieciństwa 😁.
Oooo Dziewczyny też bym zjadła!🤔 Wieki tego nie widziałam...ja w ogóle mam teraz często tak, że zjadłabym coś, co lubiłam w dzieciństwie już z kilkoma posiłkami na to zwróciłam uwagę. Też tak macie?
A z tym wstawaniem na siku, to dzisiaj w nocy 2 razy wstawałam i ostatnio właśnie coś częściej chodzę. Więc dołączam się i mam tak samo.
bridagues lubi tę wiadomość