Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja narazie schudłam 2 kg ale chyba powoli nadrabiam. Też nie mogę już się zmieścić w swoje spodnie, gdzie ciążówki z synem zakładałam mega późno... No i ogólnie na początku schudłam 5 kg byłam chuda jak deska więc tylko wybrzuszenie lekkie, ledwo co widoczne było. No a teraz... 🤦3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dziewczyny mam wizytę za 1,5h. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok. Co prawda nie jestem tak daleko jak wy, bo to jeszcze nie prenatalne, ale bardzo się stresuję czy po tej wizycie w szpitalu wszystko z dzidzi jest dobrze. 😥
Felinka94, Maybelle, antonna, bridagues, Malina330, Sylvka, Darinka, loveforever1, a.ky.ska, megson91, Kasik, Karoola, kasha86, Karo_lalala lubią tę wiadomość
Trzy lata starań. Pierwsza ciąża ❤️ -
Ilonkaa wrote:Dziewczyny mam wizytę za 1,5h. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok. Co prawda nie jestem tak daleko jak wy, bo to jeszcze nie prenatalne, ale bardzo się stresuję czy po tej wizycie w szpitalu wszystko z dzidzi jest dobrze. 😥
Pewnie, że trzymamy ✊❤️ Daj znać koniecznie po 😊Ilonkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlonkaa wrote:Dziewczyny mam wizytę za 1,5h. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok. Co prawda nie jestem tak daleko jak wy, bo to jeszcze nie prenatalne, ale bardzo się stresuję czy po tej wizycie w szpitalu wszystko z dzidzi jest dobrze. 😥
Ilonkaa lubi tę wiadomość
-
Ilonka mocne kciuki kochana, z pewnością z bobasem wszystko jest okej
Ilonkaa lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ilonkaa wrote:Dziewczyny mam wizytę za 1,5h. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok. Co prawda nie jestem tak daleko jak wy, bo to jeszcze nie prenatalne, ale bardzo się stresuję czy po tej wizycie w szpitalu wszystko z dzidzi jest dobrze. 😥
Kciuki za wizytę ✊✊✊❤Ilonkaa lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie wróciłam że szpitala I czekam jeszcze na wynik testu.
Dostałam wczoraj krwawienia po aplikacji luteiny normalnie żywa krew przez 5 min leciała pojechalam odrazu na IP przyjęli mnie na oddział na usg ok dziecko żywe w macicy nie widać było śladów krwi lekarz podejrzewa że to z szyjki ale już było po tej największej fali i nie umiał zdiagnozować co się mogło podziać. Po godzinie było już ok i do dziś nawet plamki. Wpadłam w panikę przepłakałam pół dnia. Mam nadzieję że podraznilam coś a kropek w ogóle nie miał z tym nic wspólnegoKaroola lubi tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
_Luna_ wrote:A ja właśnie wróciłam że szpitala I czekam jeszcze na wynik testu.
Dostałam wczoraj krwawienia po aplikacji luteiny normalnie żywa krew przez 5 min leciała pojechalam odrazu na IP przyjęli mnie na oddział na usg ok dziecko żywe w macicy nie widać było śladów krwi lekarz podejrzewa że to z szyjki ale już było po tej największej fali i nie umiał zdiagnozować co się mogło podziać. Po godzinie było już ok i do dziś nawet plamki. Wpadłam w panikę przepłakałam pół dnia. Mam nadzieję że podraznilam coś a kropek w ogóle nie miał z tym nic wspólnegoCórka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
_Luna_ wrote:A ja właśnie wróciłam że szpitala I czekam jeszcze na wynik testu.
Dostałam wczoraj krwawienia po aplikacji luteiny normalnie żywa krew przez 5 min leciała pojechalam odrazu na IP przyjęli mnie na oddział na usg ok dziecko żywe w macicy nie widać było śladów krwi lekarz podejrzewa że to z szyjki ale już było po tej największej fali i nie umiał zdiagnozować co się mogło podziać. Po godzinie było już ok i do dziś nawet plamki. Wpadłam w panikę przepłakałam pół dnia. Mam nadzieję że podraznilam coś a kropek w ogóle nie miał z tym nic wspólnego
Miałam taką samą sytuację w Sylwestra, lało mi się po nogach. Jeszcze plamiłam krwią dwa dni, później już brązowo. Z dzieckiem do tej pory wszystko dobrze. Nie wiem jaka była przyczyna krwawienia do tej pory.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dziewczyny melduję się po prenatalnych.
62,1 mm człowieka, lekarz powiedział, że wszystko dobrze, PAPP-A i beta też dobrze. Ale jestem szczęśliwa! Od 3 nocy źle spałam, cała w nerwach przez to...🙈 Widziałam jak dzidziuś się odwracał, to było piękne!
bridagues, DeLaCruz, Karoola, asienka30, Anuszka28, antonna, Czarna32, a.ky.ska, megson91, Maybelle, GabaŻaba, Różowa_90, Lexia, kasha86, salenne, Karo_lalala, Sylvka, Felinka94, Kira lubią tę wiadomość
-
Dziś pracowałam zdalnie, nie wchodziłam na forum a tu tyle nowych stron 🙈😂DeLaCruz wrote:Nie chcę zapeszyć, ale chyba mi przechodzą mdłości 🙊Karoola wrote:Jeju ja codziennie budzę się o północy, 2, 4 i 6 na siku 🙈🙈 idzie oszalec.DeLaCruz wrote:Wam też już tak macica wystaje? Jak leżę na plecach to normalnie widać.Maybelle wrote:I w ogóle już jestem 2.5kg na plusie i jak mnie nie mdli, to mam napady wilczego głodu 🙄Ilonkaa wrote:Dziewczyny mam wizytę za 1,5h. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok._Luna_ wrote:A ja właśnie wróciłam że szpitala I czekam jeszcze na wynik testu.
Dostałam wczoraj krwawienia po aplikacji luteiny normalnie żywa krew przez 5 min leciała pojechalam odrazu na IP przyjęli mnie na oddział na usg ok dziecko żywe w macicy nie widać było śladów krwi lekarz podejrzewa że to z szyjki ale już było po tej największej fali i nie umiał zdiagnozować co się mogło podziać. Po godzinie było już ok i do dziś nawet plamki. Wpadłam w panikę przepłakałam pół dnia. Mam nadzieję że podraznilam coś a kropek w ogóle nie miał z tym nic wspólnegoIlonkaa lubi tę wiadomość
-
Malina330 wrote:Dziewczyny melduję się po prenatalnych.
62,1 mm człowieka, lekarz powiedział, że wszystko dobrze, PAPP-A i beta też dobrze. Ale jestem szczęśliwa! Od 3 nocy źle spałam, cała w nerwach przez to...🙈 Widziałam jak dzidziuś się odwracał, to było piękne!Malina330 lubi tę wiadomość
-
Malina330 wrote:
Super, że wszystko dobrze 🙂🙂🙂
Niech tak już zostanie tutaj do samego końca, same dobre wiadomości 🙂
Dla mnie badania prenatalne to też był ogromny stres.
Malina330 lubi tę wiadomość
-
Cudnie z tymi prenatalnymi, zazdroszczę tym które mają już to za sobą 💪
Malina330 lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ja na razie nic nie przytyłam ale widzę, że brzuszek powoli się zaokrągla 😊
Z jedzeniem powoli coraz lepiej idzie a jeśli chodzi o siusiu to też bardzo często, w nocy zazwyczaj 2 razy 😅 ale z tego co czytam u Was jest podobnie więc nie mam się czym martwić 😁💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g