Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na szczęście nie biegam do toalety przez pół nocy 🙈 czasem mi się zdarzy jedna pobudka, w ciąży z Hanią też bardziej w dzień niż w nocy biegałam. Jakoś oszczędzała mi kopniaków w pęcherz kosztem okopanych żeber 🙈
Ja już jutra się nie mogę doczekać, mam USG o 10 i czuje taka ekscytację jakby jakieś wydarzenie życia się szykowało 😅 -
Jakby co rozmawiałam z lekarzem, dziś krostka jest tylko czerwona już bez czubka i mniej dokucza, kazał smarować clotrimazolem i w międzyczasie przykładać rumianek który będzie łagodził. Jeśli nie minie to mam się odzywać
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
kasha86 wrote:Dziewczyny, które robiły teraz NIFTY - zaznaczałyście opcje - przypadkowe rozpoznanie ? Czy jakoś tak to się nazywało… położna 3 razy się mnie chyba pytała czy zaznaczyć, a jak zaznaczyła w komputerze tę opcje to jej wyskoczyło jakieś ostrzeżenie .. Chodzi o to, że jeśli znajdą w próbce krwi coś co jest możliwe w kilkudziesięciu procentach to wpisują to na wyniku. Generalnie uznałam, że jak robię takie badanie to dobrze wiedzieć wszystko w razie ewentualnej późniejszej diagnostyki .. ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam …’
I jeśli zaznaczyłyście a macie już wynik, to czy coś tam wam wyszło .. ?kasha86 lubi tę wiadomość
-
Karoola wrote:Jeju ja codziennie budzę się o północy, 2, 4 i 6 na siku 🙈🙈 idzie oszalec.
Ja też powiem po prenatalnych
Hehe, piątka siostro, u mnie to samo, minimum 2 pobudki na siku 🙈 w ciągu dnia tez sikam coraz częściej, chyba muszę pomyśleć o przenośnym kibelku, bo w weekend jak wpadliśmy w korek (uroki podhala - mając 30min do celu, jechaliśmy prawie 2h) to myślałam, że wysikam się na wycieraczkę 😂Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
antonna wrote:Ja mam tylozgiecie macicy i moze dzieki temu nie mam parcia na pecherz w ogole.
@DeLaCruz oby minely Ci te wymioty, juz sie wystarczajaco nameczylas 🙈Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
kasha86 wrote:Dziewczyny, które robiły teraz NIFTY - zaznaczałyście opcje - przypadkowe rozpoznanie ? Czy jakoś tak to się nazywało… położna 3 razy się mnie chyba pytała czy zaznaczyć, a jak zaznaczyła w komputerze tę opcje to jej wyskoczyło jakieś ostrzeżenie .. Chodzi o to, że jeśli znajdą w próbce krwi coś co jest możliwe w kilkudziesięciu procentach to wpisują to na wyniku. Generalnie uznałam, że jak robię takie badanie to dobrze wiedzieć wszystko w razie ewentualnej późniejszej diagnostyki .. ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam …’
I jeśli zaznaczyłyście a macie już wynik, to czy coś tam wam wyszło .. ?
Też zaznaczyłam, że TAK, uznałam, tak jak Ty, że chce wiedzieć jak coś dodatkowo wybadają.
Wyniki dopiero w przyszłym tygodniu.kasha86 lubi tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
13.12.21 - jest ♥️!
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Ja też w nocy mam tak, że ledwo wyjdę z WC i znowu chce spowrotem. Po czym okazuje się, że nie wiele leci 🙊🙈 Niestety nocki mam takie, że jeśli mnie coś wybudzi to ciężko mi później usnąć ponownie. Nie pamiętam czy w poprzedniej tak miałam. Krzyże i zgaga zaczynają mi dokuczać, bardzo wcześnie niż poprzednio.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
DeLaCruz wrote:Wam też już tak macica wystaje? Jak leżę na plecach to normalnie widać.Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
nick nieaktualny
-
U mnie sikania brak, ale zauważyłam, że jak leżę na brzuchu, to czuję macicę, także chyba rośnie wszystko 😅 jeszcze tydzień i jeden dzień do prenatalnych, zaczyna mnie nosić 😬
-
Karoola wrote:Ja mam taki wielki już teraz brzuch że nie wiem czy to macica czy co 😂😂
Też nie mogw sobie od dwóch nocy znaleźć pozycji do spania, któraś nawet ostatnio wspominała o bólach bioder. Jakaś masakra, przewalam się tylko z boku na bok, bo taki kłujący ból czuję. -
U mnie to samo, tak mi w ciągu ostatnich dni brzuch wywaliło 🙈 a przecież jeszcze jest wcześnie! Do tej pory, brzuszek po nocy schodził, strach pomyśleć co będzie dalej, będę wyglądać jak w ciąży trojaczek 😅
W sumie poranne 🤮 od 3 dni ustąpiły, tylko mnie naciąga, więc coś się zmieniaPoczątek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
13.12.21 - jest ♥️!
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️