Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
kasha86 wrote:Dodam tylko, że lekarz powiedział, że w Czechach i w Niemczech usuwają ciąże tak do 12 tyg., w Holandii trochę później …
Zawsze ewentualnie zostaje to zaświadczenie psychiatry. Nie ma co nastawiać się. Zawsze jest jakieś wyjście, ale to co zrobiła ta ustawa to chore. Bo ciąż usuwanych z powodu wad płodu było zaledwie 1 tys rocznie... a jak ktoś chce nadal usunąć zdrowa ciaze to bez problemu wyjedzie lub zamówi tabletki, więc ich magiczny problem nie zniknął, jedynie narobił stresu kobietom. Nie chce o tym rozmawiać, bo powoduje to u mnie frustracje i wkurzenieFelinka94, Różowa_90, megson91, Lexia, bridagues lubią tę wiadomość
-
Felinka94 wrote:Kochane wiem że clotrimazol w 1 trymestrze jest zakazany, ale czy gdybym posmarowała okolice lechtaczki to też zaszkodzi? Przed ciążą czasem wyskakiwała mi krostka, wydaje mi się że to jakieś grzybiczne bo zawsze w tym czasie w okolicach zbiera się grutkowata wydzielina. Kilka dni z clotrimazolem i znikało, ale teraz tak mi dokucza że nie wiem co stosować.. Rumianek nie daje rady..
Karo_lalala, DeLaCruz, megson91 lubią tę wiadomość
-
A mi opryszczka wyskoczyła na ustach 🤬 mam ochotę rozdrapać pół twarzy, tak mrowi. No ale nic zostaje grzecznie czekać, aż samo zniknie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 08:13
-
Nie chcę zapeszyć, ale chyba mi przechodzą mdłości 🙊 co prawda dzisiaj w nocy wymiotowałam i rano też było mi niedobrze, ale po śniadaniu przeszło. Może będę mogła w końcu normalnie funkcjonować. Wczoraj też tylko rano miałam mdłości.
puszek369, Malina330, Maybelle, a.ky.ska, Lexia lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Nie chcę zapeszyć, ale chyba mi przechodzą mdłości 🙊 co prawda dzisiaj w nocy wymiotowałam i rano też było mi niedobrze, ale po śniadaniu przeszło. Może będę mogła w końcu normalnie funkcjonować. Wczoraj też tylko rano miałam mdłości.
Niestety wróciło ze zdwojona sila...dodatkowo doszła zgaga🙈oby u Ciebie bylo inaczejDawid i Kamil💙💙
-
Jeju ja codziennie budzę się o północy, 2, 4 i 6 na siku 🙈🙈 idzie oszalec.
Ja też powiem po prenatalnychCórka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Napisałam do mojego ginekologa ale z tego co wiem to dzisiaj nie przyjmuje.. Na IP nie mam z kim jechać
sama nie chce jechać... A w razie czego to IP położniczo-ginekologiczny czy jakikolwiek? 🤔 Pytanie może z tych głupich ale co zrobię jak w ciąży jestem pierwszy raz 🤷🏻♀️
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
puszek369 wrote:Tak zdrowe ciaze, bez pytan, w sensie każda ciaze. Z wadami u nas przed ustawa był to też późniejszy tydzień 22 lub 24 jie chce skłamać.
Zawsze ewentualnie zostaje to zaświadczenie psychiatry. Nie ma co nastawiać się. Zawsze jest jakieś wyjście, ale to co zrobiła ta ustawa to chore. Bo ciąż usuwanych z powodu wad płodu było zaledwie 1 tys rocznie... a jak ktoś chce nadal usunąć zdrowa ciaze to bez problemu wyjedzie lub zamówi tabletki, więc ich magiczny problem nie zniknął, jedynie narobił stresu kobietom. Nie chce o tym rozmawiać, bo powoduje to u mnie frustracje i wkurzenie
Ja też nie mogę uwierzyć, że to się dzieje w tym kraju.megson91 lubi tę wiadomość
New Baby
Julia -
Kasik wrote:Ja też chodzę siku kilka razy w nocy 🙉
Dzisiaj mam prenatalne, wg USG 12t1d wg om 12t5d mam nadzieję, że nie będzie za szybko.Kasik lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Maybelle wrote:Wcale się nie dziwię, też bym od razu się pochwaliła taką dobrą nowiną 😄
Rodzinie powiemy po prenatalnych, że jestem w ciąży. Ciekawi mnie jaka będzie ich reakcja 😁
A czulas cos że będzie tym razem chłopak?
Mnie dopadla dzis jakas bezsenność. Budzilam się w nocy kilka razy, az w końcu obudzilam się o 5 i koniec spania 🙄
Nie, nic nie czułam, nie czuje, nie mam przeczuć 😅👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Felinka94 wrote:Napisałam do mojego ginekologa ale z tego co wiem to dzisiaj nie przyjmuje.. Na IP nie mam z kim jechać
sama nie chce jechać... A w razie czego to IP położniczo-ginekologiczny czy jakikolwiek? 🤔 Pytanie może z tych głupich ale co zrobię jak w ciąży jestem pierwszy raz 🤷🏻♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 09:16
Dawid i Kamil💙💙
-
Ja czekam do sb mam wizytę u swojego lekarza czy uda mu sie potwierdzić czy wykluczyć dziewczynkę i wtedy powiemy rodzinie juz kto to będzie czy jednak Wojtek czy ta moja Ola...doczekać sie nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 09:15
Dawid i Kamil💙💙