Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Jeśli chodzi o wagę malucha to ja w 15+3 wg usg mam 120g.
Byłam dzisiaj na wizycie u innego gina do którego of teraz będę chodzić (pani gin) super babka. Zapytałam ją o płeć i mam moją wymarzoną dziewczynkę, czyli na stanie będą 2 dziewczynki i 2 chłopaków
Jutro lecę zrobić badanie z glukozą i pierwszy raz mam cytrynową. Zawsze miałam zwykłą i zawsze miałam mdłości. Teraz mdłości nie mam, więc liczę, że będzie łatwiej. Obym się nie przeliczyła.. no więc powinni pobrać na czczo, po 1h i po 2h, dodatkowo mam tarczycowe do zbadania w diagnostyce i zastanawiam się skąd wezmą tyle miejsc na wkłucia skoro "nie mam żył"puszek369, Maybelle, Malina330, Sylvka, antonna, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Hej
przeglądam sobie wpatrzona w zdjęcia usg i mam zagwozdke. Nim podzielę się nią z mężem podpytam Was. Czy to co widzę wskazuje na chłopca? Jakoś wewnętrznie tak czuje, chociaż obojętne czy chłopczyk czy dziewczynka to będzie nasze wyjątkowe bambino
Ale może Ktoraś z Was Kobietki ma jakieś domysły w oparciu o foto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2022, 19:50
-
sara9555 wrote:Hej
Jeśli chodzi o wagę malucha to ja w 15+3 wg usg mam 120g.
Byłam dzisiaj na wizycie u innego gina do którego of teraz będę chodzić (pani gin) super babka. Zapytałam ją o płeć i mam moją wymarzoną dziewczynkę, czyli na stanie będą 2 dziewczynki i 2 chłopaków
Jutro lecę zrobić badanie z glukozą i pierwszy raz mam cytrynową. Zawsze miałam zwykłą i zawsze miałam mdłości. Teraz mdłości nie mam, więc liczę, że będzie łatwiej. Obym się nie przeliczyła.. no więc powinni pobrać na czczo, po 1h i po 2h, dodatkowo mam tarczycowe do zbadania w diagnostyce i zastanawiam się skąd wezmą tyle miejsc na wkłucia skoro "nie mam żył"
U mnie było tak, że miałam Tsh badane na czczo razem z glukoza na czczo a pozniej Panie w diagnostyce wbijały się to w 1 lub w 2 rękę
-
Aga007 wrote:Hej
przeglądam sobie wpatrzona w zdjęcia usg i mam zagwozdke. Nim podzielę się nią z mężem podpytam Was. Czy to co widzę wskazuje na chłopca? Jakoś wewnętrznie tak czuje, chociaż obojętne czy chłopczyk czy dziewczynka to będzie nasze wyjątkowe bambino
Ale może Ktoraś z Was Kobietki ma jakieś domysły w oparciu o foto
Absolutnie tu płci nie widaćAga007 lubi tę wiadomość
-
To ja też się pochwalę swoim...chociaż śmieją się ze mnie, że tylko ja widzę. Natomiast jako, że zawsze miałam kaloryfer na brzuchu to wg mnie już jest spora różnica😁
Co do płci to ja tylko wchodzę do lekarza i od progu krzyczę, że ma mi nic nie mówić. I jako laik to nic sama nie dojrzę 😉Maybelle, salenne, puszek369, _Luna_, Darinka, Kasik, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Kira wrote:
Kira, "brzuch" zacny 😅😂 w ogóle, to moja babcia ma identyczne kafelki- i te jasne i ciemne i nawet dekor 😳😂 nie wierzę 😁Jakasienka lubi tę wiadomość
-
Lexia wrote:Kira, "brzuch" zacny 😅😂 w ogóle, to moja babcia ma identyczne kafelki- i te jasne i ciemne i nawet dekor 😳😂 nie wierzę 😁
A widzisz, bo ja siedzę u Twojej babci na herbatce 😂 haha
Może jakaś moda była na te kafle 🤔Lexia lubi tę wiadomość
-
Maybelle wrote:Kira ladnie się zaczyna zaokrąglać 😊
Pewnie troszkę dłużej zejdzie, żeby był widoczny dla innych, bo wyćwiczone mięśnie nie poddadzą się tak łatwo. Moje mięśnie brzucha to leniwe kluchy 😆 Obiecałam sobie, że po porodzie córki się za niego wezmę i zacznę ćwiczyć, ale sama jestem leniwa klucha 😂
To przybijam piątke 🖐️
Kira zazdraszczam kaloryfera🙊 Pewnie długo będziesz jeszcze wciskać się w swoje ciuchy a po porodzie nie będzie śladu po ciąży 😊
Kira lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
puszek369 wrote:Na tym zdjęciu jest robiony Doppler, zaznaczona chyba zastawka.
Absolutnie tu płci nie widać
Już myślałam, że ze mną coś jest nie tak 🙈😆 Też tam nic nie widzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2022, 21:33
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Od samego początku przesiadłam się na sportowe luźniejsze leginsy, bo moje ulubione mnie gniotły. Zresztą już tyle lat śmigam tylko w sportowych ciuchach, że na myśl o jeansach robi mi się nie dobrze 😂
Co do powrotu do formy to się zobaczy, bo zakładałam że w ciąży będę niczym druga Lewandowska z racji tyłu lat w zawodzie. A przyszło co do czego to na 4 piętro wchodzę na raty haha
Po porodzie będziemy mogły się wspólnie motytowac do ruszenia leniwych tyłków 😁Malina330, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Nie tylko waga ma znaczenie, ale przede wszystkim obwód głowy. Rodziłam 34 cm i 36 cm i czułam różnicę, a wagowo było ok. 100 g mniej przy większej głowie.
Maybelle, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Kira figura super!
Ja wczoraj w końcu po prawie 2 miesiącach byłam na siłowni, na dużo mniejszych obciążeniach i bez mocnego zmęczenia, ale czułam się świetnie, endorfiny szalały i spałam dzisiaj jak dziecko 😆bridagues, Kira, puszek369, Różowa_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyProszę o kciuki. O 10:40 prenatalne. Żołądek już mam wywinięty na lewą stronę haha 😂 Na szczęście owsianka na śniadanie wjechała więc nie powinnam przynajmniej narzekać na głód 😁
Ilonkaa, Różowa_90, Karo_lalala, DeLaCruz, Sylvka, antonna, bridagues, puszek369, Malina330, Kira, Aga007, Aga007, Kasik, Darinka lubią tę wiadomość