Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już mam sporo rzeczy dla dziecia, kupuję celowo od prawie początku. Właśnie przed chwilą odebrałam zawieszkę do smoczka. Patrzcie jaka słodziaśna 😍
A wizytę też mam jutro po 4 tygodniach. Najbardziej mnie ciekawi jaki wynik wyszedł mi obciążenia glukozą 🥶 bo dziecia i tak nie dam rady zobaczyć. Za to prenatalne 21ego czyli za jakiś tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2022, 16:50
puszek369, Darinka, Maybelle, loveforever1, Kasik, Lexia, Anuszka28 lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Wszystko ok.Zbadal mnie,szyjka ok ,detektorem dziś mi dal posłuchać moje dzieciątko a 6 kwietnia połówkowe czyli będzie 21tydz
Maybelle, Lexia, antonna, Darinka, Sylvka, Kasik, puszek369, Anuszka28, a.ky.ska, Różowa_90, bridagues lubią tę wiadomość
-
Agata.90 wrote:Może i ja się skusze na to vinted.
Ja sobie kupiłam ciuszki ciążowe z hmu za grosze nie zniszczone, także też można znaleźć perełki. No, ale na te grzebanki w 🤷lupkach też namówiona 😁 Sama takich kilka przy synku wygrzebałam, choć nie jestem w tym mistrzem. Mam koleżanki które sama skarby znajdują, ale mają wprawę od lat 😆😁3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ale naprodukowalyscie stron 😋 jak dojadę do domu to was nadrobię. Jeśli chodzi o grupę na FB to jak dla mnie super pomysł. Jedyne co to mam obawy tak jak Lexia, że przy FB to przy takiej ilości osób cały czas by coś plumkalo i ciężko byłoby to wszystko przewinąć, a na forum jednak faktycznie się pamięta na której stronie się skończyło czytać.
Ja też właśnie wracam z wizyty. Potwierdzona córeczka. Pani Doktor powiedziała, że nie ma co do tego żadnych wątpliwości. 😍 Nasze szczęście waży 130 g ♥️♥️Kasik, Darinka, Maybelle, loveforever1, Lexia, Karo_lalala, Malina330, puszek369, a.ky.ska, antonna, sara9555, Różowa_90, Sylvka, kasha86, bridagues, megson91 lubią tę wiadomość
Trzy lata starań. Pierwsza ciąża ❤️ -
megson91 wrote:Ja też jestem za grupą na fb 💜
Z sierpniówkami 2020 mamy właśnie prywatną grupę i codziennie wstawiany jest dzienny post i dyskusja w komentarzach pod danym dniem 💜
Ja jutro wizytuje o 16 🤞🏻
3 tygodnie nie widziałam Lilki, 2 tygodnie temu miałam operację osteofitów w dużych palcach u nóg i naprawdę się stresuje, czy wszystko jest w porządku 🥺
Jeszcze dzisiaj podolog na zmianie opatrunków powiedziała, że mały mam ten brzuch jak na 5 miesiąc 🥺🥺🥺
Oczywiście odrazu zaczęłam sobie wkręcać, że jest coś nie tak po tej operacji 😞
Nie przejmuj się Megson, ja też mam mały brzuch i ostatnio miałam nawet taką sytuację, że spotkałam koleżankę z poprzedniej pracy. Gadki szmatki, a na drugi dzień pisze do mnie moja przyjaciołka, że właśnie ta koleżanka do niej przyszła i pytała czy w ciąży jestem czy przytyłam bo taki brzuszek ni to ciążowy ni z obżarstwa!
Puszek i jak się teraz czujesz? Wszystko ok?
Ilonka gratulacje! To super wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2022, 18:17
megson91 lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie 😀 wszystko niby Oki dziecko nie współpracujące siedzi po turecku lekarz stwierdził że ciężko pomierzyć nawet ale wyszło 160 gram na 70-80 procent dziewczynka mąż będzie musiał to przetrawić jakoś
chociaż jeszcze wstrzymam się z ubrankami do połówkowych żeby potwierdzić
Lexia, Kasik, Darinka, Anuszka28, a.ky.ska, Malina330, loveforever1, Różowa_90, Sylvka, megson91 lubią tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
Gratuluję udanych wizyt i potwierdzonych płci ❤️😊 rośnie nam tych dziewoi trochę 😉
Ilonka, widzisz, mówiłam, że jest duża szansa, że potwierdzi dzissuper!
Co do brzucha, to ja też mam pojedzeniowy, nie ma się póki co czym przejmować 😉Wstawię, widać że to bardziej kwestia spasienia się i bycia po obiedzie, niż ciąży 😅
puszek369, Kasik, Anuszka28, a.ky.ska, bridagues, megson91 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
Lexia ja przy Tobie to jakbym już na porodówkę jechała haha, ale ja akurat Ci zazdroszczę, pewnie jestem wyjątkiem ale mnie szczególnie taki duży brzuch nie cieszy, wręcz przeciwnie. Ja taki jak Ty teraz miałam w pierwszej ciąży, baaardzo długo nic nie było widać, a córeczka rozwijała się bardzo dobrze, dopiero w ostatnich dwóch miesiącach mi wyskoczył i był taki ładny, zgrabny. Jutro zrobię fotkę z rana i pokaże swój, dziś wieczorem to już jest przesada z wielkością haha.
Megson nie martw się, jest wszystko dobrze z dzidzią, wielkość brzucha tu myślę, że nie ma znaczenia, na prawdę miałam długo malusi brzuch w pierwszej ciąży 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2022, 19:11
megson91 lubi tę wiadomość
-
Malina330 wrote:Nie przejmuj się Megson, ja też mam mały brzuch i ostatnio miałam nawet taką sytuację, że spotkałam koleżankę z poprzedniej pracy. Gadki szmatki, a na drugi dzień pisze do mnie moja przyjaciołka, że właśnie ta koleżanka do niej przyszła i pytała czy w ciąży jestem czy przytyłam bo taki brzuszek ni to ciążowy ni z obżarstwa!
Puszek i jak się teraz czujesz? Wszystko ok?
Ilonka gratulacje! To super wieściMalina330 lubi tę wiadomość
-
Darinka wrote:Lexia ja przy Tobie to jakbym już na porodówkę jechała haha, ale ja akurat Ci zazdroszczę, pewnie jestem wyjątkiem ale mnie szczególnie taki duży brzuch nie cieszy, wręcz przeciwnie. Ja taki jak Ty teraz miałam w pierwszej ciąży, baaardzo długo nic nie było widać, a córeczka rozwijała się bardzo dobrze, dopiero w ostatnich dwóch miesiącach mi wyskoczył i był taki ładny, zgrabny. Jutro zrobię fotkę z rana i pokaże swój, dziś wieczorem to już jest przesada z wielkością haha.
Megson nie martw się, jest wszystko dobrze z dzidzią, wielkość brzucha tu myślę, że nie ma znaczenia, na prawdę miałam długo malusi brzuch w pierwszej ciąży 🙂
Mam dokładnie to samo podejście, bardzo mnie cieszy jego brak 👌🏻😁 byle potem nie będzie tak, że nagle wyskoczy i mnie poora rozstępami jak nie wiem- to już bym wolała, żeby rosnął stopniowo. No ale i tak nie mam wpływu na to 😉👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
Darinka wrote:Lexia ja przy Tobie to jakbym już na porodówkę jechała haha, ale ja akurat Ci zazdroszczę, pewnie jestem wyjątkiem ale mnie szczególnie taki duży brzuch nie cieszy, wręcz przeciwnie. Ja taki jak Ty teraz miałam w pierwszej ciąży, baaardzo długo nic nie było widać, a córeczka rozwijała się bardzo dobrze, dopiero w ostatnich dwóch miesiącach mi wyskoczył i był taki ładny, zgrabny. Jutro zrobię fotkę z rana i pokaże swój, dziś wieczorem to już jest przesada z wielkością haha.
Megson nie martw się, jest wszystko dobrze z dzidzią, wielkość brzucha tu myślę, że nie ma znaczenia, na prawdę miałam długo malusi brzuch w pierwszej ciąży 🙂
Mój też już duży. Ale mi w ciąży zawsze rośnie wielki. I jeszcze jest taki twardy, napięty, już mi przeszkadza. Rano wcale nie jest mniejszy.
Kasik, sara9555, Lexia, a.ky.ska, _Luna_, puszek369, Malina330, Karo_lalala, Darinka, loveforever1, kasha86, bridagues lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Mój też już duży. Ale mi w ciąży zawsze rośnie wielki. I jeszcze jest taki twardy, napięty, już mi przeszkadza. Rano wcale nie jest mniejszy.
No właśnie mój też napięty i mi przeszkadza, a to dopiero połowa 🙈 ja też mam już taki duży jak Ty 🙂DeLaCruz lubi tę wiadomość