💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edyciak musi być po skończonym 15tyg, lekarz powiedział, że u mnie to po 10 lipca ale pierwszy wolny termin był 15 tego i tak będę robić ☺️ co do tych 2% to ja nie ogarniam z jednej strony jak mówisz to dość dużo z drugiej strony to tylko 2%, dużo to 10/25/50 itd ale widać muszę zweryfikować moje pojęcie matematyczne 🤪
Edyciak lubi tę wiadomość
-
Majorka mój post nie był żadnym personalnym atakiem, jeśli tak to odebrałaś to przepraszam, nie miej mi za złe. Nie miałam absolutnie na celu nikogo urazić.
Mamba ja jestem dobrej myśli, na logikę 2% to nie jest dużo. Ciężki czas przed Tobą ale wierzę że później weźmiesz głęboki oddech.
Bella gratulacje!
Ja też dzisiaj miałam prenatalne, wszystko na USG wygląda w porządku fajnie było tyle czasu pooglądać dzidzię. Nagrałam USG na telefon i mąż oglądał Lekarz powiedział że na 90% to dziewczynka i nie sądzi żeby jej coś jeszcze wyrosło 😂Ewelka85, *Agape*, Majorka, Kinaa, Gaja88, bella88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
A odnośnie samopoczucia, było lepiej w zeszłym tygodniu przez jakieś 4 dni, nawet miałam super przypływ energii a od wczoraj znowu wymioty i mdłości. Mam nadzieję że nie będę tym przypadkiem kiedy się wymiotuje do samego poroduIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
HEj gratuluję wizyt
Mamba będę mocno trzymać kciuki ale tak jak większość wierzę że dziecko jest zdrowe :*
Mnie niestety od paru dni bolą plecy także śpię różnie.. zakupiłam poduszkę ciażową typu ,,C'' coś daje ale nie za dużo na te plecy ale trudno jakoś wytrzymam -
Mamba trzymam kciuki za szybką i amnio z dobrym wynikiem 💪💪
U mnie śledziowe szaleństwo trwa. Niedzielny u poniedziałkowy obiad upłynął pod znakiem śledzi opiekanych w zalewie 😂Majorka lubi tę wiadomość
-
Brunetka wrote:A właśnie zna może ktoś przepis na śledzie po kartusku? Jadam w barze Przystań w Gdańsku i tylko tam,a są taaakie pyszne
Ja lubię te:
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/sledzie-po-kaszubsku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicante wrote:A po kartusku to to samo co po kaszubsku?
Ja lubię te:
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/sledzie-po-kaszubsku -
Majorka wrote:Ja ostatnio jadłam danie kaszubskie, o którym napisałam wyżej a dzisiaj zjadłam kanapki z makrelą 😄
Majorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:To ja gotując ziemniaki do śledzika w międzyczasie podjadałam moje kiszone rzodkiewki 😋😋😋 jeszcze do końca się nie ukisiły ale chyba nie dotrwają 😂 więc dziś jeszcze kiszone ogórki robię
-
Majorka wrote:Pycha takie domowe ogórki kiszone ❤️ ja muszę w końcu gliniaka kupić i też zacząć robić bo te ze sklepu kwaszone to nie to samo...
-
Ja po usg prenatalnym. Wyglada ok. Oststeczny ynik z ryzykiem bede miala do tygodnia.
KateHawke, *Agape*, Gaja88, bella88, Mamba91, Edyciak, Majorka, Suszarka, Kinaa, PatkaPP lubią tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny