💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Majorka wrote:Kurcze Lucky piszesz tak o! A przecież jak wszystko dobrze to cudowna wiadomość!! Ciesz się 😊 bo płci nie chcecie znać prawda?
A jakos po tym listopadowym poronieniu jestem powsciagliwa z oznakami radosci ale ciesze sie oczywiscie. Plci nie znam. Chcielibysmy znac ale na tym etapie nie ufam wiec nawet nie prosilam o prognozy. Mysle ze najpozniej na polowkowych sie dowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 15:38
Majorka lubi tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
Edyciak wrote:Lucky, świetna wiadomość 😀 termin porodu został ten sam?
KateHawke, kiszone rzodkiewki? Nigdy nie próbowałam.. ciekawe, jak smakują.
Tak. 4 stycznia. Wg om jest to 9 stycznia. Ale tego 4 stycznia bylam pewna od poczatkuEdyciak lubi tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
_lucky_ wrote:A jakos po tym listopadowym poronieniu jestem powsciagliwa z oznakami radosci ale ciesze sie oczywiscie. Plci nie znam. Chcielibysmy znac ale na tym etapie nie ufam wiec nawet nie prosilam o prognozy. Mysle ze najpozniej na polowkowych sie dowiem
W którym tyg wtedy poroniłas ? Teraz chyba już jest bezpieczniej , jesteś w 2 trymDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Mamba91 wrote:Brunetka co w nich było? Może ktoś zna ale nie wie, że to po kartusku 🤪
-
nick nieaktualny_lucky_ wrote:A jakos po tym listopadowym poronieniu jestem powsciagliwa z oznakami radosci ale ciesze sie oczywiscie. Plci nie znam. Chcielibysmy znac ale na tym etapie nie ufam wiec nawet nie prosilam o prognozy. Mysle ze najpozniej na polowkowych sie dowiem
-
Edyciak wrote:Lucky, świetna wiadomość 😀 termin porodu został ten sam?
KateHawke, kiszone rzodkiewki? Nigdy nie próbowałam.. ciekawe, jak smakują.Edyciak lubi tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:W którym tyg wtedy poroniłas ? Teraz chyba już jest bezpieczniej , jesteś w 2 trym
W 8mym. I to puste jajo bylo dodatkowo. Zdziwienie bylo ogromne bo objawy mialam 1000x mocniejsze niz w ciazy z corka.
Taki zawód mam i bliska koleżankę polozną ze wiem ze nigdy nie mozna byc pewnym 🤷♀️🙆♀️ ogolnie bardzo sie ciesze. Boje sie tylko to pokazywacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 19:17
05.2017 - 🎀 córeczka
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
Przypominam ze w kazdej chwili mozna do nas dolaczyc na tajnej grupie na FB.wystarczy dodac mnie lub enigvaa do przyjaciółek. Napiszemy w wiadomosci co dalej wtedy
05.2017 - 🎀 córeczka
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
super wieści :* lucky bardzo dobrze cię rozumiem, ja się dziwnie nieswojo czuje jak ktoś pyta czy jestem w ciązy bo im więcej osób wie tym mam bardziej obawy ze cos bd nie tak po mimo że juz drugi trymestr ale obawy juz do konca ciązy beda z nami ..
-
_lucky_ wrote:Przypominam ze w kazdej chwili mozna do nas dolaczyc na tajnej grupie na FB.wystarczy dodac mnie lub enigvaa do przyjaciółek. Napiszemy w wiadomosci co dalej wtedy👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Ja planuję dolaczyc po prenatalnych Jesli wszystko bedzie dobrze. Jak juz mijaja 2 tyg od wizyty to zaczynam mocno panikowac
Zapraszamy zatem po prenatalnych
05.2017 - 🎀 córeczka
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
Witajcie . My po prenatalnych juz. Z dzidziutkiem wszystko w porzadku, rosnie jak na drożdzach, z pomiarów o 4 dni wyprzedza termin porodu z om. Usg trwało długo bo małe fikołki robiło , przekrecało sie i nie dało sie zmierzyc . Czekamy na wyniki z krwi z tego testu Pappa. Płeć narazie nieznana. Usg mi robił dr. Czekierdowski, z Donna Wita w Lublinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 11:53
Enigvaa, Gaja88, *Agape*, Majorka, Agulina123, KateHawke, Mamba91, Ewelka85, Suszarka, antonna, Brunetka, Kalina555, PatkaPP, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po prenatalnych. Zdrowy synek ❤️
Termin na 9 stycznia, przesunął się o 2 dni 😉Majorka, Gaja88, Ewelka85, Mamba91, Suszarka, KateHawke, antonna, Brunetka, Kalina555, PatkaPP, bella88 lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualny
-
Gratuluję udanych prenatalnych
Dziewczyny, wiem, że tu już coś o tym pisałyście, ale może któraś się orientuje w tych testach wolnego płodowego DNA. Które najlepiej zrobić? Wg internetu wychodzi mi, że NIFTY PRO najwięcej chorób wykrywa. Z kolei w klinice, w której prowadzę ciążę lekarka mi dała skierowanie na Harmony (ten najbardziej szczegółowy link). I teraz sama już nie wiem. Jak zrobię NIFTY Pro to czy wynik przyjdzie do mnie na maila, czy ktoś mi go zinterpretuje, czy to jest czarno na biało napisane, że jest ok, albo, że nie jest ok?👧 2017 ❤ 👶 2021