💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Lucky, u mnie możesz zaznaczyć dziewczynkę i termin na 27 grudnia
Edit: to mamy 7 dziewczynek i 5 chłopców 😃 ciekawe jak dalej będzie 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 14:24
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Majorka wrote:Gratulacje ☺️ ale dziewczynki się posypały 💕
Edit: to mamy 7 dziewczynek i 5 chłopców 😃 ciekawe jak dalej będzie 😊
Gdzie nie wejde to wiekszosc dziewczynek a powszechnie panuje opinia ze sie sami chlopcy rodza 😂 na innym forum na pazdziernikowkach 13 dziewczynek i 3 chlopcow tylko 😂🔸28 lat
nick nieaktualny
-
suzi1994 wrote:Co miałaś na myśli ze nie zdążyłaś schudnąć przez kp ? Moja przyjaciółka strasznie chudła karmiąc i mówiła ze dlatego ze dziecko ciągnie i się jeszcze gorzej chudnie
-
nesairah wrote:Phu teściowa... Moja jest wybitna. Na każdym kroku próbuje życie nam układać. Dobrze, że mąż jest zawsze po mojej stronie
Mi już praktycznie przeszły mdłości, ale za to energii mam zero... I co kilka dni migreny 😭 zwariować można, ciągle coś.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Laski, też chcę dołączyć na fb. Tutaj rzadziej jestem
-
Agulina123 wrote:niestety mięśnie brzucha są osłabione po poprzedniej ciąży i szybciej go widać teraz.
Mi się zrobił rozstęp mięśni prostych i po tej ciąży będę chciała iść na zabieg bo słabo to wygląda i mam wrażenie że robi się coraz wieksza ta przerwa 😃 -
Mama bąbelka wrote:Też mam rozejście mięśnia prostego po poprzedniej ciąży. Do tego karmiłam długo piersią i wcale nie schudłam. Przez ostatnie pół roku nawet przytyłam. Jestem w 10 tygodniu a wyglądam na 5 miesiąc. Wczoraj byłam u dermatologa i Pani też się zdziwiła, że brzuch jest tak bardzo widoczny... Cóż, pozostaje mi wierzyć, że po drugiej ciąży mięśnie się domkną💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
LaBellePerle wrote:Laski, też chcę dołączyć na fb. Tutaj rzadziej jestem
Fajnie ze sie odezwalas. Myslalam co u Ciebie slychac ostatnio ciesze sie ze wszystko w porzadkuLaBellePerle lubi tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
Enigvaa wrote:Wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek. Potem na priv wysle Ci co dalej
już zaakceptowałamEnigvaa lubi tę wiadomość
-
Mama bąbelka wrote:2 lata 4 miesiące. Karmiłam 2 i 3 miesiące
Zdradzisz czemu przestawałas karmić po 3 miesiącach ? za mocno bolało czy o co chodziło ? Czy karmienie jest tak trudne ? Teraz chce spróbować ale boje się tegoDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Morsik wrote:Dzisiaj dostałam wiadomość z Lublina ze wyniki testu pappa z krwi są złe, że maamy konstultacje a w miedzy czasie mamy zastanowic sie nad amniopunkcją usg niby super było.
Może przyjmujesz jakieś leki, które miały wpływ na wynik badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2020, 12:55
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
suzi1994 wrote:Zdradzisz czemu przestawałas karmić po 3 miesiącach ? za mocno bolało czy o co chodziło ? Czy karmienie jest tak trudne ? Teraz chce spróbować ale boje się tego
-
Morsik wrote:Miałam we wtorek usg i krew razem. Biorę letrox i na astme wziewy jak mnie przydusi.Mam mieć konsultacje w Lbn u tego lekarza co robił USG.
Kiedy masz tą konsultację?Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼