💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Aili ja płacę 250-300 a do warszawy mam daleko. Mieszkam w 100tys miescie.
U mnie mozna z towarzyszaca. Teraz ide z mezem bo dopiero bede miala przez brzuch tylko wczesniej mialam dopochwowo wiec chodzilam sama.🔸28 lat
** Mama bąbelka
Cudownie to słyszeć to faktycznie umiesz rozpoznać ja niestety mie wiem czy mi jedzenie i picie czy tez gazu się przewalają czy cos lepszego. To moja pierwsza w wieku na dziś Tj. 16 tydz + 3dn nie umiem rozpoznać
Czekam ma jakiś jaśniejszy sygnał
Pozdr EmiPozdrawiam
Emi Aili
6ciąża
Tym razem ma się udac
Podobno Baby Girl
18.08.20 = 19,6 Tydz
-
Dzięki Aili, rzeczywiście jest super, ale wizyty bez męża. Mogę tylko zabrać zdjęcie Połówkowe mam w innej klinice, jestem ciekawa, czy tym razem będzie można wejść w komplecie, ale się nie nastawiam.
Ależ zazdroszczę Wam tych ruchów, u mnie nic.Aili lubi tę wiadomość
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
Aili u mnie wizyta 180 (80 odzyskuje z dodatkowego ubezpieczenia zdrowotnego wiec wychodzi mi 100 😊). U Nas nadal zakaz, osoby towarzyszące nie mogą nawet wejść na teren placówki, mąż to nawet z samochodu nie wysiada tylko czeka na parkingu... Połówkowe chciałabym mu nagrać, może pozwolą 😊
Ja też jeszcze nie czuję ruchów czasem mi się zdaje, że tak ale to raczej mój układ pokarmowy 😉 więc czekam z niecierpliwością 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2020, 08:30
Aili, Kamka lubią tę wiadomość
-
Ja płacę za wizytę 200 zł.
Ruchy czuję od 17+0, kilka dni wcześniej może tydzień zaczęłam coś powoli czuć, ale wtedy nie byłam pewna. Dzisiaj już czuję ruchy w większej ilości pozycji, nie tylko leżąc na płasko i są mocniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2020, 09:59
Kamka, Aili lubią tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Marcelina715 wrote:Tortie,
Tylko sprawdź czy to nie ten sam lekarz Mógłby być bardzo zdziwiony gdyby zobaczył Cię po raz drugi.
Trochę się martwię o Morsik. Mam nadzieję, że się nie odzywa, bo nie dostała wyników, a nie dlatego, że są złe. Nie wiem czy jest wierząca, ale pomodlę się za nią i za jej dziecko.Edyciak, Aili, Marcelina715, KateHawke, Majorka, Heidi Di lubią tę wiadomość
-
Aili na początku byłam na duphastonie 3x2 tabl od ok 10 tyg do teraz 2x2, encorton miałam 5mg 1x1 do 10 tyg potem 1 mg 1x1 do 14 tyg - teraz już nie, acard 75 mg 1x 2 tabl cały czas, kwas foliowy i wit d3 2000j w kroplach 8 kropli dziennie we wczesniejszych ciążach nie miałam encortonu, miałam natomiast heparyne do brzucha ale okazało się, że się już na wszytskie rodzaju zastrzyków uczuliłam więc nie mogę brać teraz na pewno będzie już dobrze aczkolwiek wiadomo przed każdą wizytą się stresuje do momentu aż mi lek nie powie, że jest ok i mogę patrzeć na monitor (taka nasza mała umowa)
Na każdej wizycie mam usg ale chodzę prywatnie do lekarza - za każdą wizytę płacę 180 zł ( nie wiem jakie ma teraz stawki bo ja u niego już dobrych 5 lat się leczę i troszkę inaczej mnie czasem traktuje)
Na wizyty niestety nadal sama ale mam nadzieję, że na prenatalne w sierpniu już będzie mógł mąż wejść - prenatalne robię u innego lekarza w klinice na nfz
Ruchy młodego czuje ale bardziej się rozpycha na boki niż kopie
Morsik cąły czas dopóki nie napiszesz co i jak trzymam kciuki :*Aili lubi tę wiadomość
-
Morsik,
Dobrze, że się odezwałaś, bo się tu martwiłyśmy. Rozumiem Twoje zniecierpliwienie. Należę do osób bardzo niecierpliwych i czekanie na moje wyniki wykańczało mnie psychicznie. No ale nie pozostaje nic innego jak czekać dalej. Liczę, że wkrótce przyjdą dobre wieści. Trzymam kciuki!
Ja płacę za wizytę 200 zł. Miasto 170 tysięcy mieszkańców. USG jest na każdej wizycie.
A ruchy poczułam w tej ciąży wyjątkowo wcześnie. Aż sama byłam zaskoczona, że to w ogóle możliwe, ale okazuje się, że tak. Pierwsze "smyranie" było w 14+0. W pierwszej ciąży ruchy czułam pod koniec siedemnastego tygodnia.
Pogrubioną kosmówkę miałam na tylnej ścianie macicy, więc to tam kształtuje się łożysko mojego dziecka. Kobiety z łożyskiem na przedniej ścianie przeważnie czują ruchy później.Aili lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - syn
Styczeń 2021 - córka. -
Dziewczyny właśnie dzwonili z Lublina !!!! ZDROWY CHŁOPAk!!!! Ciśnienie mam prawie 160/100, płacze ze szcześcia i ulgi. Mój Mikołaj jest zdrowy !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2020, 10:16
*Agape*, Marcelina715, Heidi Di, Kamka, Aili, Tortie, KateHawke, migotkaa, Edyciak, Mamba91, Gaja88, antonna, Ewelka85, Majorka, Kalina555, Rucola, Kinaa lubią tę wiadomość
-
Morsik, co ja widzę! Gratulacje
Ja w Katowicach płacę 160, do tego zawsze jakaś cytologia czy biocenoza, więc wychodzi trochę więcej. Prenatalne i połówkowe mam na NFZ, płacę tylko za nagranie - 20 zł.
U nas łożysko jest na przedniej ścianie, lekarz uprzedzał, że jeszcze trochę poczekam na ruchy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2020, 10:57
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%.