Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Werox Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zniknęłam na chwilkę, ale byliśmy na wsi u rodzinki i trochę wypoczywaliśmy. Dostałam 2 wyprawki dla dziewczynki😂 Od mojej bratowej i od teściowej po młodszej siostrze męża- cudowne vintage rzeczy, normalnie uwielbiam te klimaty. Oczywiście nic nie zabraliśmy jeszcze bo płeć może się zmienić 🫣 ale jak będzie dziewczynka to jesteśmy gotowi. Bejbik nie daje mi spokoju bo wymioty niestety utrzymują się mocno, mdli mnie przeokrutnie. W poniedziałek wyjeżdżamy nad morze i liczyłam że pojem sobie trochę dobrego jedzonka, a tu chyba klops. Mam dziś usg piersi, mam nadzieję że będzie dobrze.

Esbe współczuję stresów. To naprawdę straszne przez co musiałaś przejść. Cieszę się że będziesz mieć to badanie i trzymam kciukasy za dzidziola❤️

Trzymam też kciuki za dzisiejsze wizyty🥰

Esbe, _Dysia_ lubią tę wiadomość

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️
    29.06 5,31 cm 💗

preg.png
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zaczęły się nocne okna aktywności, w pierwszej ciąży też to mialam. Budzę się po 2 na siku i potem nie mogę zasnąć przez jakieś dwie godziny 🫪 oczywiście z nudów już nawet sprawdzałam czy nie ma wyniku Nifty 😂😂 jak usnęłam to już niewiele snu zostało bo córka jest rannym ptaszkiem i wstaje ok 5:40 🤡

4.05.2026 niespodzianka ⏸️

preg.png

🧚🩷 nasz cud po 5 latach starań ❤️

age.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co męczą mdłości to wczoraj na noc i dzisiaj rano wzięłam krople Anaketon na razie widzę dużą różnicę w samopoczuciu a lekarza mam dopiero za tydzień więc wykończyłabym się chyba. Może warto spróbować niż się męczyć.

Werox lubi tę wiadomość

09.2023 - rozpoczęcie starań
    10.2023 - ⏸️
    10.2023 - 6 t 💔 poronienie
    03.2024 - wznowienie starań
    04.2024 - ⏸️
    05.2024 - 5 t 💔 poronienie
    06.2024 - ⏸️
    02.2025 - cc 37+4 💙 3120g, 56cm
    04.2026 - powrót do starań 🍀
    01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
    02.06.2026 - bhcg 95,52 mIU/ml
    05.06.2026 - bhcg 457,54 mIU/ml prog. 28 ng/ml
    15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
    25.06.2026 - 1cm 🫐 z ❤️
    13.07.2026 - wizyta gin NFZ
    27.07.2026 - badania prenatalne 🧬

👶🏻💙
    👧 30l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
    🧔‍♂️ 36l. - ❌️ cholesterol

age.png
    preg.png
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monii00 na mnie one nie działały, super że Tobie pomogły 🥰
    Ja od soboty próbuje odstawić bonjesta na mdłości, które mnie męczyły od prawie początku ciąży. Na razie daje radę, zobaczymy czy ten efekt się utrzyma

monii00 lubi tę wiadomość

4.05.2026 niespodzianka ⏸️

preg.png

🧚🩷 nasz cud po 5 latach starań ❤️

age.png
  • Werox Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monii00 wrote:
    Dziewczyny co męczą mdłości to wczoraj na noc i dzisiaj rano wzięłam krople Anaketon na razie widzę dużą różnicę w samopoczuciu a lekarza mam dopiero za tydzień więc wykończyłabym się chyba. Może warto spróbować niż się męczyć.

Spróbuję, ja już jestem na xonvei ale nie pomaga :(

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️
    29.06 5,31 cm 💗

preg.png
‹‹ 111 112 113 114 115
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ