STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wcinam kielbaskę na gorąco z musztardą, musiałam piekielna ochota!!! a za ciasto Mamuleski życie bym oddałaZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Własnie burza zabrała nam wszystko tzn internet, tv itp przeszła! aha- wierzcie lub nie, przed 15 minutami zadzwonił mój szef- i rzucił słowami "plany sie pozmieniały, ale na korzyść", i umowę podpisuję już z dniem 1.06 a do pracy idę od wtorku żebym miala całą wyplatę a nie pół bo on wie, ze stracę na dojazd czyli w dniu umowy bedę w 6 tyg 6 dniu
Chyba wywolalismy wilka z lasu hihihiEmilka WSK lubi tę wiadomość
-
marta14 wrote:Emilka WSK wrote:Własnie burza zabrała nam wszystko tzn internet, tv itp przeszła! aha- wierzcie lub nie, przed 15 minutami zadzwonił mój szef- i rzucił słowami "plany sie pozmieniały, ale na korzyść", i umowę podpisuję już z dniem 1.06 a do pracy idę od wtorku żebym miala całą wyplatę a nie pół bo on wie, ze stracę na dojazd czyli w dniu umowy bedę w 6 tyg 6 dniu
Chyba wywolalismy wilka z lasu hihihi
Chyba gorąca dyskusja tu panowała nie wierzę, ze to się wszystko tak szybko dzieje...odpukuję w niemalowaneZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:hej laseczki ja tylko na chwilke poczytam was jutro dokladniej
a wiec BIJE SERUSZKO jest wszytko ok nastepna wizyta za miesiac...
dobranoc kochane i buziaczki w brzuszki
Super DeJzi!!!!!! całusek w brzuszek dbajcie o siebiedeJzi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:Własnie burza zabrała nam wszystko tzn internet, tv itp przeszła! aha- wierzcie lub nie, przed 15 minutami zadzwonił mój szef- i rzucił słowami "plany sie pozmieniały, ale na korzyść", i umowę podpisuję już z dniem 1.06 a do pracy idę od wtorku żebym miala całą wyplatę a nie pół bo on wie, ze stracę na dojazd czyli w dniu umowy bedę w 6 tyg 6 dniu
No to SUPER
To dobrze, że już podjęłaś decyzję, bo czasu zrobiło się niewiele. No i ciąża mniej zaawansowana. 6 tydzień można udać, że się nie było pewnym niczego ale jak facet jest ok, no to lepiej jak już wyjdzie temat, mówić co ci teraz na sercu leżało. Kupił niejedną paczkę pieluch, wie o co chodzi.
Bardzo się cieszę i jeszcze raz ci gratuluję.
Dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 19:17
Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
mamuleska wrote:Emilka WSK wrote:Własnie burza zabrała nam wszystko tzn internet, tv itp przeszła! aha- wierzcie lub nie, przed 15 minutami zadzwonił mój szef- i rzucił słowami "plany sie pozmieniały, ale na korzyść", i umowę podpisuję już z dniem 1.06 a do pracy idę od wtorku żebym miala całą wyplatę a nie pół bo on wie, ze stracę na dojazd czyli w dniu umowy bedę w 6 tyg 6 dniu
No to SUPER
To dobrze, że już podjęłaś decyzję, bo czasu zrobiło się niewiele. No i ciąża mniej zaawansowana. 6 tydzień można udać, że się nie było pewnym niczego ale jak facet jest ok, no to lepiej jak już wyjdzie temat, mówić co ci teraz na sercu leżało. Kupił niejedną paczkę pieluch, wie o co chodzi.
Bardzo się cieszę i jeszcze raz ci gratuluję.
Dobrej nocki
Wzajemni Mamuleska! Spij spokojnie Śpijcie Bardzo Ci dziękuję!Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam sie z rana sloneczka
wow ale tu sie groznie zrobilo i prawem posypalo.... tak mamuleska, jestes wspaniala Ty to potrafisz rozwiac watpliwosci
dlatego powinnas sie udzielac wiecej na forum madra kobitka z ciebie
niestety takie jest teraz zycie ze prawo trzeba miec opanowane w jednym paluszku.
a u mnie dziś popadało i wyszło teraz słonko, czas się wziąć za porządki w kuchni, wczoraj miałam takiego stresa przed ginkiem ,ze siedziałam i obgryzałam już nie paznokcie ale opuszki palców i nic nie zrobiłam..
nawet nie pamiętam ile ma moja kropeczka chyba 7 mm ale nie jestem pewna...
az mezus wszedl od pokoju gdzie sie robi usg zeby posluchac pukania a ja tam na tym kozle rozwalona hehehe...
jak jechalismy z powrotem to mial usmiech od ucha do ucha... zaczęło sie życie kochane pod serduszkiem...
teraz jestem spokojniejsza, nadszedł czas na kolejne czekanie czy to chłopiec czy dziewczynka.. i tak będziemy sobie czekać aż do rozwiązania
z tym czekaniem to my baby mamy przesrane czekamy cale życie...
Emilka sluchaj dobrze mamuleska
ciacho i ogory fajna wybuchowa mieszanka
ide na sniadanko PAPA wpadne pozniej poczytac co tam u was..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super !!! Gratuluję i cieszę się ,że serduszko bije i z maluszkiem wszystko dobrzedeJzi lubi tę wiadomość
-
ale super:) gratuluje z całego serca:) mnie ten stres jutro czeka o 15:( tez przechodze juz masakre..nawet mąż mi sie dzisiaj w nocy przyznał, że się stresuje:( że chciałby już usłyszec serduszko i wiedziec, że jest dobrze:( poszedł własnie na procecje i powiedział, że sie pomodli dzisiaj tylko za nas:)hehe... ja nie czuje sie niestety ma siłach, żeby wysiedziec czy wystać godzine w kościele:(Asi lubi tę wiadomość
-
liri wrote:deJzi wrote:hej laseczki ja tylko na chwilke poczytam was jutro dokladniej
ale super:) gratuluje z całego serca:) mnie ten stres jutro czeka o 15:( tez przechodze juz masakre..nawet mąż mi sie dzisiaj w nocy przyznał, że się stresuje:( że chciałby już usłyszec serduszko i wiedziec, że jest dobrze:( poszedł własnie na procecje i powiedział, że sie pomodli dzisiaj tylko za nas:)hehe... ja nie czuje sie niestety ma siłach, żeby wysiedziec czy wystać godzine w kościele:(
Ja mam kolejny dzień leżący a pogoda taka ładna i na procesje też chciałam pójść bo strasznie lubię Boże Ciało.
Mąż powiedział ,że przygotuje mi elegancko huśtawkę ogrodową więc może nie będę musiała leżeć tylko w łóżku ale troszkę na ogródku
Liri trzymam kciuki za maluszka i za ten najpiępniejszy dzwięk bijacego serduszka