STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsi wrote:Właśnie nie wiem która ma dzisiaj ale coś tam było oj mam nadzieję,że wszystkie majowe ciąże zakończą się w styczniu szczęśliwymi i zdrowymi maluchami
Asi juz mi wczesniej powiedzialas ze mamy wszystkie urodzic w styczniu i koniec kropka!!!! -
hej Babeczki, nas wczoraj zalało, były trzy burze pod rząd, co D wykorzystał jako dodatkowy "seans" w łóżku DeJzi piękna dziecinka!!!!! Ja już też chciałabym na usg ale do 17-06 jeszcze tyle czasu... Przynajmniej zobaczę dużego dzidziusia bo to już będzie 10 tydzień Aha i minęła mi senność- od rana do nocy jestem na pełnym baku D mówi że mam w końcu energii za dwóch
Asi, deJzi lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:Emilka ja jeszcze chodze jak pol cienia ale mdlosci odpuscily
Wszystko powoli minie ale z tego co mi wczoraj ciocia powiedziała (nie wiedziała o ciąży) to wyglądam kwitnąco...i zapytała wprost Ponoć kobieta się zmienia na lepsze w ciąży Wracaj do formy DeJzideJzi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnysa juz lutowe mamusie
https://ovufriend.pl/forum/w-ciazy/lutowe-mamusie-2014,555.html
ale one sie przeniosly na pierwszy trymestr, szkoda bo pierwszy trymestr to sa 3 miesiace roznicy, a my jestesmy mniej wiecej w tym samym wieku ciążowymWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 08:20
Asi lubi tę wiadomość
-
Mam skurcze i ciemnawą wydzielinę... Idę dziś na 14:30 do rodzinnego po skierownie n te badania pozostałe i jej powiem... a jeśli nie, to pojadę na Izbę...boli jak diabli...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!