STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Asi wrote:a to na synka się nastawiasz
Dla mnie nie ma to znaczenia naprawdę, ale mąż wszystko planuje pod chłopca oby się nie zdziwił hi hihiAsi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam ja dziś byłam na badaniach morfologia mocz toksoplazmoza poziom cukru kiła i grupa krwi zapłaciłam 92zł jutro wyniki aż strach co to będzie najgorzej toksoplazmoza.
Gratulacje kasiaks pięknej kropeczki ja wizyte mam 11.06 dłłłłuuuugoAsi, kasiaks lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasiulek wrote:Kasiaks super!!!! Rośnijmy dalej:)
a tak poza tym mój mąż też na syna się nastawia:P
mój twierdzi że jemu się przyśniło i tak ma być u nas i tak będzie problem za jakiś czas bo ja nie chce znać płci a on tak i zobaczymy kto wygra tą batalię
Ania będzie dobrze, ja idę w poniedziałek upuścić krwi. -
nick nieaktualny
-
Halo kochane:-)wróciłam:-)serduszko bije.to jest tak niesamowite uczucie. Bąbelek ma 1,2cm od główki do dupki jak to moja gin ładnie powiedziała;-)ale ja za to mam nadcisnienie i musze brac leki.ale co tam:-)serce BIJE:-)
Asi, kasiaks, mamuleska, kasiulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry kochane
właśnie dziś mi stuknęło 31 wiosenek ( ale stara dupa już ze mnie )
a pogoda w sam raz na leżenie w łóżku, niestety mój mały szkrab mi nie pozwala
a moje samopoczucie takie sobie dziś, obojętne... wczoraj najadłam się czekolady i troszkę się uspokoiłam.. bo naprawdę byłam nie do wytrzymania
kasiaks i Liri ciesze się ze wszystko ok czekam na foteczke
emilka co tam u ciebie ????
madzia123 to fajnie ze betka rośnie , nie może być inaczej
heh dziewczęta nie ma jak to w kupie, zawsze raźniej tzn.. w kupie siła
ja tez w poniedziałek idę na krew , ja mam problem z tarczyca ale nic nie biorę bo na razie te hormonki lekko się chwieja ale muszę sobie tego pilnować, no i toxo nie przechodziłam a wczoraj najadłam się truskawek chyba nie zaszkodzą
asi już niedługo i Ty usłyszysz ten piękny dźwięk