STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsi wrote:Emilka WSK wrote:Mam skurcze i ciemnawą wydzielinę... Idę dziś na 14:30 do rodzinnego po skierownie n te badania pozostałe i jej powiem... a jeśli nie, to pojadę na Izbę...boli jak diabli...
ojoj a to dopiero dzisiaj Cie dopadło ?
oj... emilka lez odrazu do szpitala nie trac czasuAsi lubi tę wiadomość
-
No dzisiaj, z godzinkę temu tk lekko, teraz mocniej...najgorsze że do D nie mogę się dodzwonić a u nas izba czynna po 18 dopiero... do szpitala musiałabym jakoś pojechać, będę dzwonić dalejZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Emilka- daj znać co i jak...
Liri-powodzenia na wizycie i czekamy na dobre wieści:)
Ja w nocy miałam jakąś rewolucję żołądkową!Ból brzucha starszenny, rozwolnienie-masakra
Na szczęście przeszło i żadnego krwawienia nie było..nie mam pojęcia od czego to bo odżywiam się zdrowo i nie wiem co mogło mi tak zaszkodzić.. -
nick nieaktualny
-
Wróciłam od rodzinnego, dał mi luteinę i tyle.. no niby minęło ale strach został, jak sie powtórzy to pojadę do gin, gdzieś go pewnie znajdę w szpitalu. I leje cały czas..
Asi, kasiulek, deJzi lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Możliwe Asi, od dzisiaj najpierw MY a potem wszystko inne, chyba czas zmienić swoje życie... No i namówiłam się- tzn D mnie namówił na remont mieszkani, żeby synuś miał ładne gniazdko... właśnie Asi- no-spę też poleciłZawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!