STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
madzia123 wrote:mnie też wywaliło jak bym w 3mies była chyba trzeba ze 3 pary getrów dokupić bo jak tak dalej pójdzie to za tydzień w spodnie się nie zmieszcze
Pochwal się brzusiemZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Asi wrote:mamuleska wrote:A ja chyba was tu zamęczę. Zwaaaaaaaaaaaaariuję w tym wyrku!
Oj ja taż kochana, ja też byle te plamienia się skończyły ...to może choć troszkę będzie można ruszyć się z łóżka
Wiesz co Asi, a ja bardziej czuję ból brzucha. Nie jest silniejszy ale mam czas się wsłuchać w siebie. Wcześniej wydawałoby mi się, że to boli bo się nie oszczędzałam. A tu boli tak samo mocno a leżę od wczorajszego popołudnia. Mam nadzieję, że się zregenerujemy i powstajemy z tych wyrek. -
mamuleska wrote:Asi wrote:mamuleska wrote:A ja chyba was tu zamęczę. Zwaaaaaaaaaaaaariuję w tym wyrku!
Oj ja taż kochana, ja też byle te plamienia się skończyły ...to może choć troszkę będzie można ruszyć się z łóżka
Wiesz co Asi, a ja bardziej czuję ból brzucha. Nie jest silniejszy ale mam czas się wsłuchać w siebie. Wcześniej wydawałoby mi się, że to boli bo się nie oszczędzałam. A tu boli tak samo mocno a leżę od wczorajszego popołudnia. Mam nadzieję, że się zregenerujemy i powstajemy z tych wyrek.
Mnie brzuch za bardzo nie męczy ale lekarz powiedział,że jak coś to mam brać nospe. Ja szczególnie odczuwam mdłości zwłaszcza rano i wtedy też w brzuchu tak dziwnie. Ale żebym to bólem nazwała to nie. Pewnie ,że wstaniemy z łóżek i niedługo meble będziemy przesuwać -
Asi wrote:Cudownie mamuleska. Ja od dawna chcę się nauczyć. Z zawodu jestem artysta plastyk i wszelkie takie rzeczy przychodzą mi z łatwością a szydełka nie potrafię
Kurcze. Szkoda, że ci nie mam jak pokazać. Ale uważam, że prościzna to jest. Trzeba opanować tylko kilka elementów i można zrobić właściwie wszystko. Jestem totalnym samoukiem. Też od zawsze mam smykałki do takich różnych różności. Czasem coś uszyję, zrobię na drutach albo szydełku, lubię fotografować. Kiedyś bawiłam się w pastele i masę solną...