X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na noworodka to i aparat w komórce wystarczy. Taki kilkulatek potrzebuje już trybu sportowego lub szybkiej migawki.

Asi lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak moja córeczka to od małego gwiazda lubiła pozować . A ja mam przeczucie,ze u Nas chłopiec

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie fotografia finansowo przerosła. Samo ubezpieczenie, tego co już mam, schłodziło moją pasję.

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam w domu wszystko dla chłopaka po starszym bracie... Ale tak jakoś fajnie byłoby szykować od nowa, dla dziewczyny. Takie śliczne ciuszki są...

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogóle wszystkie artystyczne hobby jest drogie jeśli ktoś chce pracować na dobrych materiałach

mamuleska lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ,że fajne takie szykowanie i wybierane tylko czasami funduszy brakuje . Ale ja to muszę gromadzić od początku bo po córci to wszystko porozdawałam. A byle maluszek się zdrowo w brzuchu rozwijał i plamienia się skończyły to z reszta też jakoś damy radę

mamuleska lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiełbasa z grejpfrutem.... normalnie przechodzę sama siebie

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha :D Szalona

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nie powiem bardzo smaczne ;) trzeba próbować nowości.Dziewczyny a jak to u was z serduszkowaniem na początku ciąży bo ja to się jakoś boję, i mąż biedny ma post

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę nacieszyć się mężem bo wrócił z pracy .Dobranocka dla mamusiek i dzidziusiek

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to mam zakaz serduszkowania

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również zmykam do męża, o jeszcze przeziębiony to trzeba mu humor poprawić

relg3e5ejwatx9hx.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zakaz czułości. Do odwołania.
    Do jutra.
    Dobrej nocki

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się serdecznie o rok starsza :)
    dziękuje za życzonka :)

ale wam się fajnie gada i byczy... odnosnie aparatu, jesli nie ma sie pojcia o fotografii wystarczy taki pol profesjonalny aparat. bo taki profesjonalny kupe kasy kosztuje i go sie nie wykorzysta :) i tez zaczac sie uczyc na takim mniej skomplikowanym... ale dobra jak tam chcecie mi tez sie fotografia podoba :) ale znajac mnie ta pasja by trwała tylko miesiąc :)

kochaniutkie wyjeżdżam w środę rano nad morze :) AGROPOLI :) mamy załatwiona restauracje za darmo :) ... mialo byc 2 dni ale możemy tam zostać i weekend :)

dzis w nocy sie nie wyspalam, jak zwykle jakas Dzi..wka mnie musiala ogryźć i na czole mam okropnego bąbla, no nie tylko tam...
    zaczyna sie sezon na komary :/

wczoraj caly dzien i noc przepadalo a teraz jest sloneczko :)

dziewczęta czy taki raid do gniazdek na prąd mozna stosowac w I trymestrze ?? ja sobie nie wyobrażam tego lata bez jakiegoś specyfiku na te dziadostwa, lecą do mnie jak te muchy do gnoju.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jak dzisiejsze samopoczucie ??

• Asi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ostatnio był program o tych specyfikach i tych elektrycznych to wogóle nie polecają ani przy dziecku ani pewnie w ciąży. A nie próbowałaś moskitiery.

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka brzusio piękny, ale ty szczuplutka jesteś :)

pytałam wcześniej ale nie było odp. wiec pytam jeszcze raz.... jak wstawić fotki bezpośrednio jak np. Ty Emilka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi wrote:
    A ostatnio był program o tych specyfikach i tych elektrycznych to wogóle nie polecają ani przy dziecku ani pewnie w ciąży. A nie próbowałaś moskitiery.

właśnie mam....... ale ja mieszkam przy rzece i tego jest pełno w domu jak tylko drzwi się otworzy to szukają okazji te dranie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic pozostaje mi tylko taka lampa co swieci.. ale denerwuje mnie to swiatlo w nocy...
    a jakieś naturalne środki sprawdzone ??

• Asi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak to przerąbane. Tylko wiesz jest ok.40 gatunków komarów. Komary odstraszają zapachy i niestety z tą reakcją jest różnie jedne odstraszy inne wręcz przeciwnie.

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ