STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie ,że fajne takie szykowanie i wybierane tylko czasami funduszy brakuje . Ale ja to muszę gromadzić od początku bo po córci to wszystko porozdawałam. A byle maluszek się zdrowo w brzuchu rozwijał i plamienia się skończyły to z reszta też jakoś damy radę
mamuleska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam się serdecznie o rok starsza
dziękuje za życzonka
ale wam się fajnie gada i byczy... odnosnie aparatu, jesli nie ma sie pojcia o fotografii wystarczy taki pol profesjonalny aparat. bo taki profesjonalny kupe kasy kosztuje i go sie nie wykorzysta i tez zaczac sie uczyc na takim mniej skomplikowanym... ale dobra jak tam chcecie mi tez sie fotografia podoba ale znajac mnie ta pasja by trwała tylko miesiąc
kochaniutkie wyjeżdżam w środę rano nad morze AGROPOLI mamy załatwiona restauracje za darmo ... mialo byc 2 dni ale możemy tam zostać i weekend
dzis w nocy sie nie wyspalam, jak zwykle jakas Dzi..wka mnie musiala ogryźć i na czole mam okropnego bąbla, no nie tylko tam...
zaczyna sie sezon na komary
wczoraj caly dzien i noc przepadalo a teraz jest sloneczko
dziewczęta czy taki raid do gniazdek na prąd mozna stosowac w I trymestrze ?? ja sobie nie wyobrażam tego lata bez jakiegoś specyfiku na te dziadostwa, lecą do mnie jak te muchy do gnoju. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsi wrote:A ostatnio był program o tych specyfikach i tych elektrycznych to wogóle nie polecają ani przy dziecku ani pewnie w ciąży. A nie próbowałaś moskitiery.
właśnie mam....... ale ja mieszkam przy rzece i tego jest pełno w domu jak tylko drzwi się otworzy to szukają okazji te dranie... -
nick nieaktualny