X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na noworodka to i aparat w komórce wystarczy. Taki kilkulatek potrzebuje już trybu sportowego lub szybkiej migawki.

Asi lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak moja córeczka to od małego gwiazda lubiła pozować . A ja mam przeczucie,ze u Nas chłopiec

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie fotografia finansowo przerosła. Samo ubezpieczenie, tego co już mam, schłodziło moją pasję.

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam w domu wszystko dla chłopaka po starszym bracie... Ale tak jakoś fajnie byłoby szykować od nowa, dla dziewczyny. Takie śliczne ciuszki są...

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogóle wszystkie artystyczne hobby jest drogie jeśli ktoś chce pracować na dobrych materiałach

mamuleska lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ,że fajne takie szykowanie i wybierane tylko czasami funduszy brakuje . Ale ja to muszę gromadzić od początku bo po córci to wszystko porozdawałam. A byle maluszek się zdrowo w brzuchu rozwijał i plamienia się skończyły to z reszta też jakoś damy radę

mamuleska lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiełbasa z grejpfrutem.... normalnie przechodzę sama siebie

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha :D Szalona

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nie powiem bardzo smaczne ;) trzeba próbować nowości.Dziewczyny a jak to u was z serduszkowaniem na początku ciąży bo ja to się jakoś boję, i mąż biedny ma post

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę nacieszyć się mężem bo wrócił z pracy .Dobranocka dla mamusiek i dzidziusiek

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to mam zakaz serduszkowania

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również zmykam do męża, o jeszcze przeziębiony to trzeba mu humor poprawić

relg3e5ejwatx9hx.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zakaz czułości. Do odwołania.
    Do jutra.
    Dobrej nocki

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się serdecznie o rok starsza :)
    dziękuje za życzonka :)

ale wam się fajnie gada i byczy... odnosnie aparatu, jesli nie ma sie pojcia o fotografii wystarczy taki pol profesjonalny aparat. bo taki profesjonalny kupe kasy kosztuje i go sie nie wykorzysta :) i tez zaczac sie uczyc na takim mniej skomplikowanym... ale dobra jak tam chcecie mi tez sie fotografia podoba :) ale znajac mnie ta pasja by trwała tylko miesiąc :)

kochaniutkie wyjeżdżam w środę rano nad morze :) AGROPOLI :) mamy załatwiona restauracje za darmo :) ... mialo byc 2 dni ale możemy tam zostać i weekend :)

dzis w nocy sie nie wyspalam, jak zwykle jakas Dzi..wka mnie musiala ogryźć i na czole mam okropnego bąbla, no nie tylko tam...
    zaczyna sie sezon na komary :/

wczoraj caly dzien i noc przepadalo a teraz jest sloneczko :)

dziewczęta czy taki raid do gniazdek na prąd mozna stosowac w I trymestrze ?? ja sobie nie wyobrażam tego lata bez jakiegoś specyfiku na te dziadostwa, lecą do mnie jak te muchy do gnoju.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jak dzisiejsze samopoczucie ??

• Asi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ostatnio był program o tych specyfikach i tych elektrycznych to wogóle nie polecają ani przy dziecku ani pewnie w ciąży. A nie próbowałaś moskitiery.

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka brzusio piękny, ale ty szczuplutka jesteś :)

pytałam wcześniej ale nie było odp. wiec pytam jeszcze raz.... jak wstawić fotki bezpośrednio jak np. Ty Emilka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi wrote:
    A ostatnio był program o tych specyfikach i tych elektrycznych to wogóle nie polecają ani przy dziecku ani pewnie w ciąży. A nie próbowałaś moskitiery.

właśnie mam....... ale ja mieszkam przy rzece i tego jest pełno w domu jak tylko drzwi się otworzy to szukają okazji te dranie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic pozostaje mi tylko taka lampa co swieci.. ale denerwuje mnie to swiatlo w nocy...
    a jakieś naturalne środki sprawdzone ??

• Asi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak to przerąbane. Tylko wiesz jest ok.40 gatunków komarów. Komary odstraszają zapachy i niestety z tą reakcją jest różnie jedne odstraszy inne wręcz przeciwnie.

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ