X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nerwów jakę następną kieckę. Taką najmniejszą. W fiolecie i ecru. Ale na leżąco źle się robi.

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze blade, muszę chyba wrócić do robienia kolczyków, bransoletek etc. ( przynajmniej odstresuje się jak będę je robiła ) seriale się wszystkie pokończyły ;) a coś trzeba robić popołudniami hihi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2013, 18:55

Asi lubi tę wiadomość

• mamuleska Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta14 wrote:
    kurcze blade, muszę chyba wrócić do robienia kolczyków, bransoletek etc. ( przynajmniej odstresuje się jak będę je robiła ) seriale się wszystkie pokończyły ;) a coś trzeba robić popołudniami hihi :)

Uwielbiam kolczyki. Rób, rób, rób

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mnie teraz tak nakarmił, że pęknę. Ale o odmowie nie było mowy.
    Właśnie mu uświadomiłam, że jak tak dalej będzie we mnie pchał, przytyję z 20kg... i chyba jutro kolacji nie dostanę wcale.

Asi lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjdzie mi o głodzie chodzić spać, hi hi

Asi lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodziłam i pchałam w siebie wszystko a teraz czuję głód a nic nie wchodzi :( i mdli cały czas. Ale tez muszę się czymś zająć bo idzie zwariować

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha a propos chodzenia spać o głodzie... nie radze ;) z piątku na sobotę miałam taka noc, że głowa mala... o 3:00 się obudziłam bo tak mi burczało w brzuchu, że biedny mąż się obudził i pytał czy ze mną jest wszystko ok, a ja nie chciałam iść do kuchni i robić sobie kanapki, bo po co...!?!? to wzięłam się za żarcie cukierków... ale kto się naje cukierkami?!?! nawet nic nie poczułam, że coś zjadłam... no i noc była już do dupy bleeee
    więc wole chyba być przeżarta, niż się położyć spać na głodniaka hihi :) najlepsze w tym, że zjadłam obfitą kolację.

mamuleska lubi tę wiadomość

• mamuleska Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki
    Jutro nowy dzień przed nami. Oby bardziej optymistyczny!
    Buźki

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska wrote:
    Dobrej nocki
    Jutro nowy dzień przed nami. Oby bardziej optymistyczny!
    Buźki

kolorowych snów, buźka :)

• Asi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karaluchy do poduchy :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny z samego rańca :)

Dzisiaj czeka mnie samotny dzień w łóżku. Mąż w pracy,córeczka w szkole, a że ja się ruszać za bardzo nie mogę to muszę czekać aż mąż ja odbierze.

Już pojutrze wizyta...normalnie odliczam ;)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam;) a ja mam lenia wzielam sobie wolne no może pójdę na 12;).PO chrzcinach wczorajszych czuje się pełna dosłownie a środe wizyta strasznie się stresuje czy coś zobaczę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 06:04

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja byłam u lekarza we wtorek i był to taki etap ciąży jak u ciebie i było już widać. A lekarz u którego byłam pracuję na takim starszym sprzęcie. Był zarodek w pęcherzyku, teraz chciałabym serduszko usłyszeć :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dylemat kurcze.bo mam ten staż do 15 sierpnia i kurcze jesli zostanę na czarno to ani macierzyńskiego i nic tylko ubezpieczenie samo z urzędu pracy.a jak bym znalazła co kolwiek na umowe zlecenie i dobrowolnie zgłosiła się do ubezpieczenia to by mi się nalerzał macierzyński. I teraz nie wiem co zrobić czy zagrać w otwarte karty z szefem i zapytac czy chodzby im zlecenie by nie podpisał czy szukać po cichu czegoś

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki i ja sie witam z rana...

poczytałam co naskrobałyście i tak za was tzymam kciuki do nastepnej wizyty...
    ja tez czuje wciąż niepokój i wcale nie jest mi wesoło.. trzeba to przebrnąć.
    leżenia plackiem współczuje, ale czego się nie robi dla...

wczoraj mnie brzusio pobolewał... chyba się podnosi już brzusio... a dziś rano znowu mnie dopadło rozwolnienie i tak siedziałam na tym kiblu i masakra, nie wiedziałam z której dziury ma zaraz lecieć, bo mnie jednocześnie mdłości dopadły... chodzę taka jak po przepiciu w głowie szumi... czuje się jak bym miała grypę , chodzę połamana...

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dejzi ja ci zazdroszcze tych mdłosci;):)

relg3e5ejwatx9hx.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja współczuję.Ja też to przeżywam i muszę przyznać,że czekam już na kolejny etap. Ten bez mdłości i tych plamień kiedy będę mogła być bardzej aktywna :)

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma czego....naj gorsze sa mdlosci

a jeszcze dzis mialam isc na krew ale w sobote nie kupilam pojemniczka na mocz wiec jutro ide..
    jedyne co mi poprawia samopoczucie to to ze sloneczko wkoncu wyszlo....
    ma byc poprawa pogody..

wlasnie Emi cos sie nie odzywa.....PUK PUK co tam u was???

ja już laseczki tak sie przywiazalam do was ze nie ma bata :)

jeśli chodzi o pasje to kolczyki fajna sprawa, zazdroszczę samozaparcia :) ja jestem krawcowa i na razie nie mam czasu odkurzyć moja maszynę do szycia :).. bo muszę latać w kolo młodego.. no ale cos trzeba robic zeby nie zwariowac.

w lusterko nie moge patrzec tak mnie urzadzily te komary ze ja nie mam bąbli po ukąszeniach tylko wyglądam jakby mnie M. pochlastał.... takie spuchnięcia.. nie wiem co to za dziadostwa zmutowane mnie pogryzły..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2013, 07:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

ja jak Asi i DeJzi męczę się z mdłościami, to nic przyjemnego. Już czułam się lepiej 2dni miałam nadzieję, że tak zostanie a dziś masakra. A jeszze muszę wsiąść w autobus i jechać do pracy na chwilkę .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam takie huśtawki raz jest dobrze i mysle je juz minelo a za chwile znowu... jak nie zaparcia to rozwolnienie i mdlosci...nic sie nie chce czuje sie jak na kacu... i jeszcze mam nerwy ze dalej w tym domu siedzimy...

jeszcze młody marudzi zabki sie wyzynaja, dostaje szalu... akurat teraz musial wybrac sobie moment na zabkowanie,a czekalam od 3 miesiecy jego zycia na zabek.... no coz trzeba przetrwać.

no i zaczelam marudzic, heh maz juz nie wytrzymuje ze mna :)

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ