STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny wygrzebalam info o Emilce pisza o niej na czerwcowkach
cytuje
dziewczynki chciałam wam tylko napomknąć ze Emilka WSK ,na pewno kojarzycie jest w szpitalu (pisała na majowych staraniach i założyła wiara czyni cuda)
widzialam jej wykres mega krwotoku dostala bidulkaaa :*
Kurde ona juz chyba 3 m-c zaczela a co sie dzieje!!!
Emilka pisała że dziś (bo wczoraj też pisała do mnie )miała kolejne usg robione przez innego lekarza niż wczoraj i tamta nie widziała (dziecka-puste jajo ) ,dzidzia jest ale nie widać akcji serca i czekają trzy dni a krwawi z krwiaka który jest koło dzidzi umiejscowiony ,do tego torbiel 4cm na jajniku ,badają betę co kilka godzin a te 3dni na cud dają jak nie będzie serca słychać to zabieg... żal mi jej ,naprawdę -bardzo ,witać w tych eskach ze jest w rospaczy..ehhhh
jasne pozdrowię,najgorsza ta niepewność.jak napisała że widziała dzidzię raczki ,nóżki i brak akcji serca to mi łzy napłynęły do oczu
teraz chyba nie krwawi ale cały czas jej betę robią ,to już chyba ze trzy tego dnia a jest od wczoraj wieczorem...niby mogłaby iść do domu i tam czekać ale w szpitalu to przynajmniej kontrolują ... i powiedziała ze dla dziecka wszystko...
zaraz buziaczki prześlę i pozdrowienia ,dzięki dziewczyny :*
widać dzidzie bo sama widziała ale nie widać serduszka bijącego ...
ale cuda się zdarzają !!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny sorki ze tak się tu odezwę ( nie jestem w ciazy a bardzo bym chciała być) tez szukałam info o Emilce i znalazłam Was tutaj heh krwiak mmoze sie wchłonąc jak bedzie cały czas leżec ( tez tak miałam) a co do akcji serca to nie wiem , może zle zinterpretowali usg albo co , najważniejsze zeby nie krwawiła czysta krwią , brudna krew i plamienia moga wystepować bo krwiak musi sie opróznic z tej starej krwi, tak tłumaczyli mi lekarze i jak bedzie pusta przestrzen to sie może wchłonąc
Pozdrawiam Was gorąco i mam nadzieję ze u Emi wszystko pójdzie ku lepszemu
Mam nadzieję za do Was za jakis czas dołaczędeJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokładnie deJzi
Życze Wam wszystkim zafasolkowanym spokoju i zero stresu
a o Emilkę sie dziś pomodlę
PozdrawiamdeJzi, mamuleska, Asi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja wierze że będzie dobrze u Emilki.Ja popoludniu też mam wizytę trzymajcie kciuki. buu ale pogoda szaro buro.A ja teraz mogę spać 24godz wczoraj o 19 już byłam w łóżku;p pogadalam z mężem i poszłam spać a wstałam dziś o 7 masakra
Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja siedzę na walizkach i czekam czy pojedziemy dziś czy nie...
nie przyznałam was się, ale mój mąż jedzie tam pracować, a my będziemy mu przeszkadzać albo i nie jak pogoda dopisze.. chociaż nie chce leżeć plackiem na plaży, jakoś boje się robić cokolwiek... ale niedaleko jest Salerno wiec na pewno jakiś wyskok zrobię, na shopping, a jest tam w czym wybierać bardzo duże miasto i nawet tanio tam jest
mój mąż to artysta MALARZ hihi, właściwie to robi wszytko tynkarz murarz, jest wszystkim, taka złota raczka ,ale jego zwado to malarz...
wiec dlatego ta wycieczka nad to morze, są dwa domy jeden do malowania a drugi do odpoczywania
ciekawe czy dzis pojedziemy...
tak na prawdę to nie mam ochoty się nigdzie ruszać... ale jak mus to mus.. trudno..
i właśnie mój syn mi dziś zafundował kopniaka w brzusio jak zmieniałam pieluchę... tak bardzo kocha mamusie heh....
z tego co wyczytałam to wy tez macie niezłe wyjazdy po odpoczywać, ale w terminie wakacji..
mamuleska właśnie przypomniało mi się ze ty chcesz otworzyć ten interes z apteka... mówiłaś ze aptekarstwo teraz słabo stoi, nie boisz się ze może być lipa ??? kredyt, dobrze wiesz ze może być plajta, a jednak chcecie otworzyć działalność... podziwiam za odwagę..
i trzymam kciuki za rozkręcenie interesu... oby lokal znalazł się w odpowiednim miejscu gdzie będą zyski -
nick nieaktualnyach i jeszcze się pochwale
znowu mam dwa śliczne bąble, ale na obu kolanach w tym samym miejscu... jestem wrogiem komarów...
liri https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czerwcowe-mamusie-2013,497,31.html
tam samira pisze, przekazuje wiadomosci od Emi sledzcie sobie ten watek bo nie chce kopiowac do nas
-
nick nieaktualny