STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamuleska ja mysle ze z twoja główką to wyjdzie biznesik na pewno nie masz sieczki.. jesteś mądra kobiecina
a mężuś tez farmaceuta??
wiesz jest jeszcze internet i można tez tak sprzedawać oczywiście wszytko legalnie tak jak w sklepie biznesik internetowy -
nick nieaktualny
-
Boże biedna Emilka...ja nie wiem co się dzieje,właśnie napisała do mnie moja szwagirka,ta która jest w ciąży o 3 dni młodszej ode mnie,że wczoraj poroniła...półtora roku starali się o dzidziusia a na dodatek wczoraj nad ranem jej tato zmarł...masakra, tak się boję teraz o swoją ciążę...już raz poroniłam!masakra jakaś!
-
deJzi wrote:mamuleska ja mysle ze z twoja główką to wyjdzie biznesik na pewno nie masz sieczki.. jesteś mądra kobiecina
a mężuś tez farmaceuta??
wiesz jest jeszcze internet i można tez tak sprzedawać oczywiście wszytko legalnie tak jak w sklepie biznesik internetowy
No myślę, że biznesik to dobrze powiedziane, ujęte w odpowiedniej skali. A mąż finansista, bankowiec. Ja go lata temu utrzymywałam i wykształciłam a teraz dupek śmieje się z mojej pensji. Życie jest brutalne niestety. -
HOPE83 wrote:Boże biedna Emilka...ja nie wiem co się dzieje,właśnie napisała do mnie moja szwagirka,ta która jest w ciąży o 3 dni młodszej ode mnie,że wczoraj poroniła...półtora roku starali się o dzidziusia a na dodatek wczoraj nad ranem jej tato zmarł...masakra, tak się boję teraz o swoją ciążę...już raz poroniłam!masakra jakaś!
Hope musi być dobrze. Przecież dość tych złych wiadomości.deJzi lubi tę wiadomość
-
deJzi wrote:no laseczki jak tam po wizycie ???? czekam
Ja dziś byłam tylko po zwolnienie, bez badania ale nie wiem czy wytrzymam do 19-nastego. Masakra. Może gdzieś jeszcze się wybiorę. Nie zdecydowałam jeszcze u kogo poprowadzę ciążę. -
nick nieaktualnywłaśnie.... koniec nieszczęśliwych wiadomości czas na jakieś dobre....
muszą być dobre ja już sobie nie wyobrażam tych złych..
mamuleska WYTRZYMASZ a jak nie to idz wczesniej...
haha rozbawiłaś mnie z twoim mężem hahaha ... ale nie zła z was para musi być -
nick nieaktualny
-
No deJzi jesteśmy zupełnie różni, ja nie wiem co nas trzyma tyle lat razem. Ja idealistka z zasadami, on cwaniak i kombinator. No jest o co się kłócić. I może to sprawia, że po 15 latach mamy jeszcze o czym gadać. Każde z nas ma swój świat, finanse. Teraz na potrzeby apteki, stworzyliśmy spółkę prawną, to są jaja po prostu.
-
deJzi wrote:HOPE wiesz co oznacza twij nick ???? no to cicho bądź
kurcze ale współczuje twojej szwagierce
juz zabieram sie za pisanie maila do Boga bo mam juz dosyc tego wszystkiego... NO
Podaj adres. Też Mu wysmaruję kilka słów prawdy.deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dziś żeby poprawić sobie humorek kopiłam majteczki z myślą o ginku, takie fajne bawełniane i torebkę.
wiesz u mnie podobnie z m. ja to tak zawsze sprawiedliwie na serio wszystko.. a on żeby coś skombinować, a najlepiej tak ubić interes żeby jeszcze zarobić na tym...
no i rosnie mi taki maly klon cfaniak juz to widzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 16:11
-
majteczki z myślą o ginku...ulala musi być przystojny!Zazdroszczę
u mnie m. taki jak ja uczciwy do bólu i się śmiejemy,że nigdy nie będziemy bogaczami..nie ma smykałki do biznesu ale jest bardzo ambitny i mądry i sam poszerza swoją wiedzę,uczy się nocami więc jestem z niego naprawdę dumna i go podziwiam za jego samozaparcie.. -
nick nieaktualny