STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kobitki:) ja już po wizycie.Jest piękny pęcherzyk, już na fotelu lekarz stwierdził że będzie już ładnie widać. Na usg stwierdził że będzie pisklaczek bo w rogu się zadomowił. Za 4 tygodnie kolejna wizyta i podstawowe badania. I znów z tego stresu zapomniałam zapytać czy z mężem można bara bara;p ale jak wszystko w pożadku to chyba można
-
HOP83 widzę, że nasi mężowie to ten sam typ - jak czytałam Twoją wypowiedź to tak jakbyś opisywała mojego Też podziwiam tego mojego męża teraz tym bardziej 'dostał na głowę', bo poczuł się odpowiedzialny i niesamowicie przejęty o przyszłość - w końcu dziecko w drodze
Uśmiałam się z tych majtek z myślą o ginku
Ja również muszę poszukać bielizny, ale dlatego, że obecna robi się ciut niewygodna - piersi takie nabrzmiałe, że obecne staniki mnie uwierają. W ogóle ostatnio zaczynam zauważać wzmożone zmiany ciała. Mój układ krwionośny jest już mega widoczny, jak nigdy -
nick nieaktualny
-
Liri smacznego ja na pizze skusiłam się wczoraj
W ogóle dziewczyny macie już zachcianki i ulegacie pokusom, które są mega kaloryczne? Mój lekarz na pierwszej wizycie zrobił mi wykład co powinnam jeść, czego nie... wszystko co jadłam okazało się złe tzn kaloryczne lub niezbyt wartościowe (makarony itp.) a lekarz stwierdził, że nie powinnam przytyć więcej ok 12 kg. Tym samym zero cukru, tłuszczu, białego pieczywa itp. Oczywiście stosuję się do tego z umiarem, mam na uwadze zalecenia ale też nie odmawiam sobie wszystkiego. A jak u Was? Niektórzy twierdzą, że nie należy odmawiać sobie czegoś, na co ma się ochotę - najwyraźniej potrzeby organizmu wzywają -
Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 10 kg. Uważam, że odpowiednio. I tak się musiałam odchudzać. A teraz czarno to widzę. Jeść mi się ciągle chce i ... dużo lepiej gotuję! Pewnie pobiję poprzedni rekord. Próbuję się ograniczać ale nic z tego mi nie wychodzi. A niezdrowa wpadka od czasu do czasu, nie zaszkodzi nikomu. Wiadomo, że w mc donaldsie na codzień jadać nie będziemy.
-
samira wrote:Dziewczyny pisze z Emi na czerwcowych staraniach i znam ją z innego forum
Emilka ma mieć jutro jeszcze rano bardzo czułe i dokładne micro usg i po tym ostateczna decyzja !!! ale beta spada i myślami szykuje się do zabiegu i jest bardzo smutna
Bardzo prosimy pozdrów ją od nas i przekaż, że mimo wszystko trzymamy tu wszystkie za nich kciuki, że ma nasze wsparcie i modlitwy. -
madzia123 wrote:hej kobitki:) ja już po wizycie.Jest piękny pęcherzyk, już na fotelu lekarz stwierdził że będzie już ładnie widać. Na usg stwierdził że będzie pisklaczek bo w rogu się zadomowił. Za 4 tygodnie kolejna wizyta i podstawowe badania. I znów z tego stresu zapomniałam zapytać czy z mężem można bara bara;p ale jak wszystko w pożadku to chyba można
Madziu czy u was biło już serduszko? Nie denerwuj się, ale mamy ten sam termin owulacji i tak się zastanawiam, kiedy jest szansa najszybciej usłyszeć. Różnie różne źródła podają. Mnie ustawił lekarz wizytę na 19.06 bo wtedy już na 100% powinno być ale ja oczywiście pewnie nie wytrzymam z niecierpliwości. -
jak mąż wróci to wstawię fotke,u mnie dopiero zaczyna tworzyc się zarodek.Ja nie widziałam ale lekarz powiedział że już coś się zaczyna.Ale uspokoiłam się już jak wiem że dobrze się pęcherzyk zagnieździł więc teraz musi się udać
A czy wy robiłyście powtórnie bete?. Ja robiłAM raz i powtórka po 72godz.Czy za jakiś czas lepiej zrobić dla pewności bo wizyta za 4tyg?czy czekać i starać się nie zwariowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 17:54
mamuleska, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia123 wrote:hej kobitki:) ja już po wizycie.Jest piękny pęcherzyk, już na fotelu lekarz stwierdził że będzie już ładnie widać. Na usg stwierdził że będzie pisklaczek bo w rogu się zadomowił. Za 4 tygodnie kolejna wizyta i podstawowe badania. I znów z tego stresu zapomniałam zapytać czy z mężem można bara bara;p ale jak wszystko w pożadku to chyba można
no i bardzo mnie to cieszy nareszcie jakas pozytywna wiadomosc teraz dlugi miesiac czekania -
Dziewczyny jestem po wizycie z dzidzią wszystko dobrze serduszko bije
Mam polipa i pewnie dlatego to plamienie ale dla bezpieczeństwa mam leżeć i brać luteinę . Mam jeszcze guzka na jajniku ale nie wiadomo co to może torbiel ale powiedział żeby się tym nie martwic będziemy to obserwować.kasiulek, mamuleska, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny